ÎNCHIS Aducem Gume si Lemne!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: Aducem Gume si Lemne!

acidutzu a spus:
As dori o guma care sa faca baloane mari :crazy:
intrebati la unul din furnizorii nostri.va recomand un HubbaBubba dat cu booster de 2 ori.

Am impresia ca initiatorul topicului se cracaneaza pe el de ras postand cu buna stiinta un subiect, la sau de caterinca.

traian a spus:
Am impresia ca initiatorul topicului se cracaneaza pe el de ras postand cu buna stiinta un subiect, la sau de caterinca.
Nu are de ce sa rada pentru ca nimeni nu l a luat in serios, ba mai mult i s a raspuns in aceeasi nota.

Si plus de asta se cracaneaza si el, ne cracanam si noi, deci e reciproca situatia... :lol:

Sper sa nu vada Putin anuntul. O sa anexeze Moscova la judetul Bihor, sa aiba si el dreptul la lemne si gume :lol: :lol: :lol:

Lemne sunt subventionate?Anvelopele sa le cumpere obligatoriu cei din open ca au puncte suficiente.

D-lor radeti de pomana...
Se foloseste si termenul de guma atat la noi(mai ales in Ardeal ) cat si in franta..
In rest,nu mi se par amuzante glumele astea de santier...

Aurel Onut a spus:
Cred ca o sa vin si eu cu o oferta, dar o sa fie valabila numai pt. zona shaormariei din Dristor-Baba Novac. :wink:
foarte ,foarte amuzant...deci,ma prapadesc de ras...o poanta foarte reusita...dar, doar pentru copiii de gradinita...
felicitari!!! :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:

patrick a spus:
D-lor radeti de pomana...
Se foloseste si termenul de guma atat la noi(mai ales in Ardeal ) cat si in franta..
In rest,nu mi se par amuzante glumele astea de santier...
Omul si-a cautat-o.
In afara de faptul ca nu a ales un titlu prea inspirat, nu a pus nici o poza , oferta de pret, denumire, nimic.
Si in plus "aceasta oferta e doar pentru judetul Bihor". Care oferta?????
Cum draq sa nu comenteze oamenii si sa nu rada?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus