ÎNCHIS Viscaria Super Alc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Nu stiu ce experiente ati avut alti useri cu Kiss dar mie mi a zis ca imi vinde un Zlf cu 450 suma cu care am fost deacord fara nicio negociere pe 3 octombrie. Ne am inteles sa i virez banii in cont inainte apoi nu mai trimis ibanul si nu a mai dat niciun semn de viata cu toate ca l am sunat de mai multe ori si i am trimis mesaje. Am toata convorbirea cu el pe whatsapp pt cine nu crede. Putea macar sa mi scrie ca s a razgandit si ca nu l mai vinde. Macar atat.Dar aici se vede ce cuvant are.

Ultima editare:
Mi a scris acum pe whatsap dupa ce am postat si a zis ca lemnul ramane in dulap.

Ultima editare:
Nu stiu ce experiente ati avut alti useri cu Kiss dar mie mi a zis ca imi vinde un Zlf cu 450 . Ne am inteles, apoi nu a mai dat niciun semn de viata. Am toata convorbirea cu el pe whatsapp pt cine nu crede. Putea macar sa mi scrie ca s a razgandit si nu l mai vinde. Macar atat.

Eu am avut o experienta foarte buna, din toate punctele de vedere cu domnul Kiss. Cred ca la mijloc a fost o neintelegere, pe care cu siguranta o veti rezolva!

Nu stiu ce experiente ati avut alti useri cu Kiss dar mie mi a zis ca imi vinde un Zlf cu 450 . Ne am inteles, apoi nu a mai dat niciun semn de viata. Am toata convorbirea cu el pe whatsapp pt cine nu crede. Putea macar sa mi scrie ca s a razgandit si nu l mai vinde. Macar atat.

Confirm ...si eu am avut o experienta negativa cu acest domn ...pusese un super zlc la un pret pe forum ...am batut palma cu el la telefon ( dupa ce am discutat vreo 30 de minute la telefon despre lemn ) ...dupa care peste cateva ore m-a sunat si mi-a inventat o scuza si ca nu-l mai da ....pretul la care il pusese initial era un pret bun ..probabil ca i-a facut cineva o oferta mai buna ...oricum ...experienta neplacuta ---- ar fi mai bine sa evitati tranzactiile cu el ...

Pe mine ma cunoaste toata tara, cine joaca tenis de masa, amatori, profesionisti. Intrebati l pe toti ce tranzactii am facut cu ei.
Pana acum nici nu am stiut ca sunt un user asa de negativ.
Multa sanatate!

Cel mai bine este sa ai cuvant de om cand vorbesti sau stabilesti ceva cu altcineva. Nu sa te schimbi de la o zi la alta ca doar nu te a obligat nimeni sa pui ceva la vanzare iar pretul tot tu singur l ai stabilit.

Pe mine ma cunoaste toata tara, cine joaca tenis de masa, amatori, profesionisti. Intrebati l pe toti ce tranzactii am facut cu ei.
Pana acum nici nu am stiut ca sunt un user asa de negativ.
Multa sanatate!

Am cuvinte de apreciere pentru experiențele avute cu tine!..
Sunt mai mulți, probabil în acord cu mine, dar de bine, de regulă se vorbește mai rar..

Multumesc. Da asa este, dar nu merita sa intru in discutii. Sanatate sa avem asta e important.

Cel mai bine este sa ai cuvant de om cand vorbesti sau stabilesti ceva cu altcineva. Nu sa te schimbi de la o zi la alta ca doar nu te a obligat nimeni sa pui ceva la vanzare iar pretul tot tu singur l ai stabilit.

(poate ca) Cel mai bine este (ca sa va citez) sa-i lasam topicul omului "in pace" ca sa-si vanda produsul. Pentru ceea ce doriti dvs sa spuneti, exista topicul: "Lista neagra, cu utilizatori neseriosi"

confirm,materiale de calitate si un om de incredere,cu siguranta voi mai revenii!multumesc frumos!sa ne revedem cu bine,sarbatorii fericite!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus