Cupa VIVA SPORT 23.10.2010

Re: Cupa VIVA SPORT 23.10.2010

la open
loc1 durdun george loc2 maciuca andreea loc3-4 dasoveanu liviu si tomica silviu

pe silviu. tu ce-ai avut de facut azi de nu ai venit? aparitii la topicul concursului ai avut cele mai multe
dar la sala......sau poate ca nu ai mai avut timp de antrenamente :thumbup: si nu ai vrut sa te faci de ras....

M-am antrenat in deplasare (a se vedea minichatul forumului).
Altfel eram gramada pe ei, n-as fi ratat meciurile lu' Georgica.
Vorbisem chiar si cu un cameraman sa-mi filmeze finala, da' daca rechinu' s-a retras in ultimul moment, am lasat-o balta.

Vreau sa il felicit pe colegul meu pentru acest loc onorabil :thumbup:
Bravo Georgica :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Felicitarile mele si domnisoarei Andreea :clap: :clap: :clap:

Marius.Daniel a spus:
ce slabi au fost finalistii la amatori.felicitari oricum!
Daca va uitati atent la tot meciul veti observa ca voia buna si zambetul a stat atat pe buzele castigatorului cat si pe ale invinsului! Nivelul a fost unul de amatori dar incrancenarea de la open nu a aparut! Oamenii s-au simtit bine cu adevarat.
In alta ordine de idei felicitari George, mi-au placut fentele de la serva si cum mascai spinul, de fapt il mimai uneori! :clap:
Sper sa pot participa si eu la editiile viitoare, felicitari organizatorilor!

A fost un concurs frumos, reusit ....
- si apropo... eu nu stiu cine este serban pe acest forum, pentru ca a intrebat la un moment dat daca am luat bataie eu de la andreea...... :))
- FELICITARI lui TIBERIU si restul organizatorilor, pentru modul cum au aranjat sala pentru acest turneu si pentru cum s-au ocupat de grupe, liste , chiar s-a terminat repede openul....
in rest , bafta multa tuturor ;)

ete-ma si pe mine in prima poza :))
felicitari pt organizare, frumos concursul... il asteptam pe urmatorul.. :)

parca e si cocis prin poza asta cu o diploma in mana, el la ce categorie a castigat?

Bravooo , organizatorilor , ... a fost un turneu reusit ! ... ( s-au jucat multe meciuri cu zambetul pe buze !! )
Cand se va tine luna aceeasta , un nou turneu ??

Back
Sus