Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Dar ce aveti cu mine ???silvinio13 a spus:Fac un apel la jucatorii buni din amatur ,in special la cei din fruntea clasamentului amatur si nu numai sa facem ceva sa il oprim pe Alex.Ciobanu pentru a nu deveni monotone fazele superioare ale concursurilor amatur. Ori este el foarte bun , dar nu cred ca este invincibil . ori nu suntem noi suficient de pregatiti. Colegii lui de antrenament din București , chiar nu aveti ambitia sa il bateti? Sa nu fiu inteles gresit , toata stima pentru Alex dar trebuie sa fim si noi mai perseverenti , stiti cum e pana sa creaza precedentul.
deoarece eu sunt unul din colegii lui alex, as dori sa va spun ca:silvinio13 a spus:Fac un apel la jucatorii buni din amatur ,in special la cei din fruntea clasamentului amatur si nu numai sa facem ceva sa il oprim pe Alex.Ciobanu pentru a nu deveni monotone fazele superioare ale concursurilor amatur. Ori este el foarte bun , dar nu cred ca este invincibil . ori nu suntem noi suficient de pregatiti. Colegii lui de antrenament din București , chiar nu aveti ambitia sa il bateti? Sa nu fiu inteles gresit , toata stima pentru Alex dar trebuie sa fim si noi mai perseverenti , stiti cum e pana sa creaza precedentul.
:clap: Cred ca se referea mai repede la jucatori tineri ,care vin din urma . :yawn: :thumbup:Alex.C a spus:mincinosule....esti mai tanar ca mine...si apropo ...silvinio se referea la jucatori BUNI din amatur :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
Pestele cel mare il inghite pe cel mic! :thumbup:Tanase Tiberiu a spus:Durdun Gheorghe București Open