Cupa VIVA SPORT 23.10.2010

Re: Cupa VIVA SPORT 23.10.2010

Sigur nu musca...si marmota... :lol:
On-topic :
Alexandru Sarbu - București

Fac un apel la jucatorii buni din amatur ,in special la cei din fruntea clasamentului amatur si nu numai sa facem ceva sa il oprim pe Alex.Ciobanu pentru a nu deveni monotone fazele superioare ale concursurilor amatur. Ori este el foarte bun , dar nu cred ca este invincibil . ori nu suntem noi suficient de pregatiti. Colegii lui de antrenament din București , chiar nu aveti ambitia sa il bateti? Sa nu fiu inteles gresit , toata stima pentru Alex dar trebuie sa fim si noi mai perseverenti , stiti cum e pana sa creaza precedentul.

silvinio13 a spus:
Fac un apel la jucatorii buni din amatur ,in special la cei din fruntea clasamentului amatur si nu numai sa facem ceva sa il oprim pe Alex.Ciobanu pentru a nu deveni monotone fazele superioare ale concursurilor amatur. Ori este el foarte bun , dar nu cred ca este invincibil . ori nu suntem noi suficient de pregatiti. Colegii lui de antrenament din București , chiar nu aveti ambitia sa il bateti? Sa nu fiu inteles gresit , toata stima pentru Alex dar trebuie sa fim si noi mai perseverenti , stiti cum e pana sa creaza precedentul.
Dar ce aveti cu mine ??? :cry: :cry:
Invincibil nu este nimeni, mai ales eu , un amator de divizia B. Colegii mei de antrenament din București ??? care colegi ?? nu stiai ca eu ma antrenez singur ? mai mult pe plan psihic...yoga, sedinte de spiritism ...etc... :crazy:
Oricum de anu viitor o las mai moale asa ca scapati de mine :thumbup:

silvinio13 a spus:
deoarece eu sunt unul din colegii lui alex, as dori sa va spun ca:
chiar daca am o varsta venerabila, de 2-3 ori mai batran decat alex, eu am ambitia sa l bat, pentru acest lucru ma pregatesc intens, chiar zilnic, imi propun ca in fiecare din ziua urmatoare sa incep sa fac niste conditie fizica, sa vin la antrenamente pentru "cutie" cu nea vasile, sa nu mai las mana n jos, la rever desigur... s.a.m.d., asadar, personal sunt extrem de perseverent.
multumesc pentru atentie

mincinosule....esti mai tanar ca mine...si apropo ...silvinio se referea la jucatori BUNI din amatur :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:

Alex.C a spus:
mincinosule....esti mai tanar ca mine...si apropo ...silvinio se referea la jucatori BUNI din amatur :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
:clap: Cred ca se referea mai repede la jucatori tineri ,care vin din urma . :yawn: :thumbup:

hehe...ultima oara l-am papat..repede...: :mrgreen:
Sper sa pot ajunge sambata sa pap cativa pestisori :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
apropo Tiberiu .."balenele" nu au voie la concurs da ? :mrgreen: :mrgreen: nu de alta dar o sa ii devoreze pe rechini... :(

Back
Sus