Turneu A - BISTRITA - Open + Amatori - 06 noiembrie 2010

Re: Turneu A - BISTRITA - Open + Amatori - 06 noiembrie 2010

La amatori :
Loc I - NAGY ENDRE
Loc II - RADU SERBAN

Scor Final -- 3 - 2

Cateva imagini surprinse la acest turneu :

FINALISTII LA OPEN :

FINALISTII LA AMATORI :

Mai, dar pe Shuni si Puiu chiar e greu sa-i prinzi in acelasi cadru :)

Maiiii Florine, pai chiar nu este greu , doar se poate vedea in a treia poza .
Tocmai aici e problema . Eu am facut ceea ce mi s-a cerut :biggrin:
Doar asa se putea vedea mai bine diferenta , pe episoade . :lolno:
Am 1-0 :D Mai jucam :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Apropo ; Punctajul meu din 2 oct. de la turneul de la Cluj tot nu este modificat ...

Am eu 2-1, ca numai din a treia incercare ti-a reusit :).

Felicitari Florine si Dorel pentru organizare. Dar sa nu uitam si castigatorii FELICITARI!!! :)

Clasamentul este postat pe prima pagina

Vin intotdeauna cu mare placere sa joc in Sala De Tenis din Bistrița,conditii exceptionale,organizatori asijderea.
Impartirea in categorii O-A a fost benefica concursul nostru, unul foarte tare si care s-a terminat rapid.
Personal ma simt nitel nemultumit(pt.prestatia mea,bineinteles),am reusit contraperformanta ca pierzand un singur meci in gr.inf+sup sa nu ma calific mai departe:). Data viitoare va fi mai bine:)

mah.horea a spus:
La amatori :
Loc I - NAGY ENDRE
Loc II - RADU SERBAN

Scor Final -- 3 - 2
Sa traiasca baietii cu materialeeee!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

laky a spus:
Era interesant pe ce loc terminau,daca NU aveau materiale...

Adi I. a spus:
laky a spus:
Materialele in general sunt niste bucati de caucic inert, lipite de un lemn, acesta fiind fixat de un terminal al corpului uman numit mana, in mare format din brat, antebrat si palma, parti unite prin articulatii numite incheietura, cot si umar(sa ma scuze cei din bransa medicala pentru sumara descriere deloc academica, dar n-am vrut sa ma bag mai adanc in problema!). Terminalul este pus in miscare de muschi si tendoane, comandate prin fluxuri nervoase de la o UNITATEA CENTRALA numita CREIER! :ugeek:
...Asta am scris-o pentru cei care au impresia ca materialele joaca singure.Tema e rasuflata asa ca... :shh: :silent: :wave:

Excelenta afirmatie d-le Zsolt :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
si foarte adevarata :thumbup: :thumbup: :thumbup:

laky a spus:
Materialele in general sunt niste bucati de caucic inert, lipite de un lemn, acesta fiind fixat de un terminal al corpului uman numit mana, in mare format din brat, antebrat si palma, parti unite prin articulatii numite incheietura, cot si umar(sa ma scuze cei din bransa medicala pentru sumara descriere deloc academica, dar n-am vrut sa ma bag mai adanc in problema!). Terminalul este pus in miscare de muschi si tendoane, comandate prin fluxuri nervoase de la o UNITATEA CENTRALA numita CREIER! :ugeek:
...Asta am scris-o pentru cei care au impresia ca materialele joaca singure.Tema e rasuflata asa ca... :shh: :silent: :wave:
Foarte educativ,comentariul dumneavoastra,am inteles tot...Ma apuc de sah.
Numai bine!

Adi I. a spus:
laky a spus:
Ce intelegi tu prin materiale?
Eu am avut "Dr. Neubauer Inferno" (care este o fața interzisa) pe backhand si am schimbat din mai multe motive motive :
1) o fața aprobata intoarce mai mult efect decat o fata neaprobata , daca joci activ (lovesti mingea nu pui doar paleta)
2) o fața aprobata te ajuta la atacat si taiat de la distanta
3) tot timpul mi se reprosa ca joc cu fața neaprobata ,ca asta nu e tenis , ca daca nu as juca cu fața aia nu as lua nici un set
Minusul fețelor aprobate este controlul la jocul de langa masa (intradevar am gresit foarte multe mingi la turneul asta pentru ca jucasem cu fața respectiva doar de 3 ori).
Ce nu mi-a placut e ca mi s-au adus aceleasi acuzatii , chiar daca incercam sa explic ca e o fața aprobata, ca prinde chiar putin efect, ca am si burete...
Eu chiar vreau sa devin aparator, ce ar trebui sa fac sa nu mai aud acuzatii si ironii?

Este interzisa la competitiile organizate de ITTF si federatiile afiliate si nicidecum in Amatur. Lasa-i sa comenteze cat vor. Cat timp tu faci mai multe puncte decat ei...ciocu mic! :shh: :silent:

Adi I. a spus:
laky a spus:
Foarte educativ,comentariul dumneavoastra,am inteles tot...Ma apuc de sah.
Numai bine!
... dar sa nu cadeti in pacatul de a incerca sa dati mat, fara a urmari si a analiza, mutarile adversarului. S-ar putea sa aveti la fel de mult succes... ca in jocul impotriva materialelor.

Sunt jucatori care au o placere deosebita sa chinuiasca pe cei cu materiale !!!

Back
Sus