Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sa traiasca baietii cu materialeeee!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:mah.horea a spus:La amatori :
Loc I - NAGY ENDRE
Loc II - RADU SERBAN
Scor Final -- 3 - 2
Era interesant pe ce loc terminau,daca NU aveau materiale...laky a spus:Sa traiasca baietii cu materialeeee!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Materialele in general sunt niste bucati de caucic inert, lipite de un lemn, acesta fiind fixat de un terminal al corpului uman numit mana, in mare format din brat, antebrat si palma, parti unite prin articulatii numite incheietura, cot si umar(sa ma scuze cei din bransa medicala pentru sumara descriere deloc academica, dar n-am vrut sa ma bag mai adanc in problema!). Terminalul este pus in miscare de muschi si tendoane, comandate prin fluxuri nervoase de la o UNITATEA CENTRALA numita CREIER! :ugeek:Adi I. a spus:Era interesant pe ce loc terminau,daca NU aveau materiale...laky a spus:Sa traiasca baietii cu materialeeee!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Foarte educativ,comentariul dumneavoastra,am inteles tot...Ma apuc de sah.laky a spus:Materialele in general sunt niste bucati de caucic inert, lipite de un lemn, acesta fiind fixat de un terminal al corpului uman numit mana, in mare format din brat, antebrat si palma, parti unite prin articulatii numite incheietura, cot si umar(sa ma scuze cei din bransa medicala pentru sumara descriere deloc academica, dar n-am vrut sa ma bag mai adanc in problema!). Terminalul este pus in miscare de muschi si tendoane, comandate prin fluxuri nervoase de la o UNITATEA CENTRALA numita CREIER! :ugeek:
...Asta am scris-o pentru cei care au impresia ca materialele joaca singure.Tema e rasuflata asa ca... :shh: :silent: :wave:
Ce intelegi tu prin materiale?Adi I. a spus:Era interesant pe ce loc terminau,daca NU aveau materiale...laky a spus:Sa traiasca baietii cu materialeeee!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
... dar sa nu cadeti in pacatul de a incerca sa dati mat, fara a urmari si a analiza, mutarile adversarului. S-ar putea sa aveti la fel de mult succes... ca in jocul impotriva materialelor.Adi I. a spus:Foarte educativ,comentariul dumneavoastra,am inteles tot...Ma apuc de sah.laky a spus:Materialele in general sunt niste bucati de caucic inert, lipite de un lemn, acesta fiind fixat de un terminal al corpului uman numit mana, in mare format din brat, antebrat si palma, parti unite prin articulatii numite incheietura, cot si umar(sa ma scuze cei din bransa medicala pentru sumara descriere deloc academica, dar n-am vrut sa ma bag mai adanc in problema!). Terminalul este pus in miscare de muschi si tendoane, comandate prin fluxuri nervoase de la o UNITATEA CENTRALA numita CREIER! :ugeek:
...Asta am scris-o pentru cei care au impresia ca materialele joaca singure.Tema e rasuflata asa ca... :shh: :silent: :wave:
Numai bine!