AmaTur: Turneul Campionilor AmaTuR, Sibiu - 04.12.2010

Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie

din one?ti - di?u dan

csabazedler a spus:
csabazedler a spus:
Se inscrie:Zedler Csaba-Agnita.

:?: Stimati organizatori!Supun atentiei d-voastra o situatie probabila: in aceeasi zi de la ora 08.00 am programat un examen,nu departe de locul desfasurarii turneului,si ,mai mult ca sigur, o sa fiu in intarziere,poate maxim O ORA.Credeti ca s-ar gasi o rezolvare favorabila mie dar fara ca desfasurarea turneului sa aiba de suferit?Daca e DA,e bine,dar daca e NU atunci voi fi nevoit sa plec deja cu o restanta acest an III,pentru ca nu voi renunta la acest turneu nici intr-un caz!!!
P.S.Asta in cazul in care voi fi acceptat la inscriere,in limita numarului de participanti inscrisi!?
Am convingerea ca vineri seara veti afisa numarul de persoane inscrise,si,EVENTUAL, alcatuirea grupelor, ca sa stim cine va putea participa la acest turneu.
Va multumesc si astept un raspuns din partea d-voastra.
Va salut cu respect. :wave:
Vom face o derogare, cu conditia ca examenul sa fie nu numai dat, ci musai si luat :thumbup:
In privinta numarului de participanti, pe masura ce se vor face inscrierile, vom anunta modul de confirmare a participarii. Inscrierile se vor incheia joi seara, confirmarea inscrierii se va face vineri dimineata, dar grupele se vor face in dimineata turneului.

Dupa cum am mai spus....... voi si eu prezent(90%), desigur acolo unde imi e locu :(

Din Brașov va deranjeaza Paslariu Adrian .

DIN MOINESTI-PARNICA LEONID SI PREDA IONUT

Din Miercurea-Ciuc vine Erdos Ferenc

Vasile Mircea a spus:
Dupa cum am mai spus....... voi si eu prezent(90%), desigur acolo unde imi e locu :(
Eventual sa il lasati si la turneu de consolare sa faca si el niste meciuri mai tari :( :( :lol: :lol:

Din Brașov:
Maraghelis Horia-amatori.

Organizatorii multumesc lui Valentin Mircea (Valigti) si firmei TT-Sport pentru oferta de sponsorizare a turneului. Valigti a oferit seturile de mingi JOOLA GOLD pentru competitie.
De asemenea, ca de obicei, Valigti va oferi la standul sau cate o cafea fierbinte!

Migea Cornel - Sibiu
Voicu Corneliu - Brașov
Olteanu Mihai - Brașov

Ma inscriu si eu Nitu Dorel-Rm.Valcea..Abia ast ;)

din dej pop danut

din Cisnadie, Simona Weiss.;)

Din Pitești :SIMA COSMIN
BIVOL EMANUEL

COZMA CATALIN-Fălticeni
Am citit in pagina de prezentare ca ordinea asezarii la mese va fi dupa clasamentul din 10 nov,dar clasamentul final va fi stabilit dupa terminarea concursului de la Sibiu.Nu stiu prea bine programare pc si nici modul exact de expirare a concursurilor,de aceea vreau sa clarificam un aspect:odata cu intrarea in clasament a primului concurs din decembrie,vor expira toate concursurile din noiembrie,deci s-ar putea sa fie ceva de munca la clasament,nu-i asa?Sau poate totul se face simplu,odata introducand concursul din 04.12,programul implementat va face restul calculelor?Mci.

O sa pregatesc noul clasament cu tot cu turneele restante din noiembrie 2010 si fara cele din noiembrie 2009, astfel incat dupa terminarea turneului final nu va mai ramane mult de lucru. Pentru un singur turneu, la care am toate datele in formatul care-mi convine, dureaza cam un sfert de ora actualizarea.

Back
Sus