Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Vom face o derogare, cu conditia ca examenul sa fie nu numai dat, ci musai si luat :thumbup:csabazedler a spus:csabazedler a spus:Se inscrie:Zedler Csaba-Agnita.
:?: Stimati organizatori!Supun atentiei d-voastra o situatie probabila: in aceeasi zi de la ora 08.00 am programat un examen,nu departe de locul desfasurarii turneului,si ,mai mult ca sigur, o sa fiu in intarziere,poate maxim O ORA.Credeti ca s-ar gasi o rezolvare favorabila mie dar fara ca desfasurarea turneului sa aiba de suferit?Daca e DA,e bine,dar daca e NU atunci voi fi nevoit sa plec deja cu o restanta acest an III,pentru ca nu voi renunta la acest turneu nici intr-un caz!!!
P.S.Asta in cazul in care voi fi acceptat la inscriere,in limita numarului de participanti inscrisi!?
Am convingerea ca vineri seara veti afisa numarul de persoane inscrise,si,EVENTUAL, alcatuirea grupelor, ca sa stim cine va putea participa la acest turneu.
Va multumesc si astept un raspuns din partea d-voastra.
Va salut cu respect. :wave:
:thumbdown: Zolti vrem o lista mai mare ! :clap:zoltikaa a spus:Din Miercurea-Ciuc vine Erdos Ferenc
Eventual sa il lasati si la turneu de consolare sa faca si el niste meciuri mai tariVasile Mircea a spus:Dupa cum am mai spus....... voi si eu prezent(90%), desigur acolo unde imi e locu![]()