AmaTur: Turneul Campionilor AmaTuR, Sibiu - 04.12.2010

Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie

,,Brandul'' Romaniei ar trebui sa fie COLOANA INFINITULUI , a lui Brancus si nu frunza lui Udrea...
De ce? Fiindca simbolizeaza cel mai bine atitudinea si firea unor concetateni ,respectiv, CUM TE INALTI ...TE STANGE DE GAT,CUM VREI SA FACI UN LUCRU BUN , TI SE DA LA CAP.
E ciudat cum poate fi peste intelegerea unora facerea de bine...Urmarea se stie.
Din pacate , m-am confruntat si eu pe plan local cu astfel de specimene , dar nu m-am lasat si nu o sa ma las chiar daca nu vor intelelege niciodata ca se pot face lucruri bune doar din pasiune, fara profit...
Sorin,Dan, sper sa aveti puterea sa ignorati nevolnicii si sa continuati ceea ce ati inceput.

Din toata balacareala asta eu am înteles un singur lucru:
Iar v-a batut Rechinul pe toti !!!
Va tot ciorovaiti ca g?stele ba pe locul doi, ba pe titlul de juniorul anului, ba pe cupa de vicecampionul secolului, ba ca au scapat vreo doua fete peste voi in competitie si v-au luat si ele cinspe seturi?
Halal!

Imi voi spune si eu cateva impresii de la acest turneu.
Ca la toate turneele mamut , dificultatile organizatorice sunt mari si oricum ar fi,se vor gasi destul nemultumiti.
Trebuie totusi,ca atunci cand stii cate mese ai la dispozitie si cati participanti sunt inscrisi,sa stabilesti o formula clara dupa care se va desfasura concursul,usurandu-ti sarcina si tie ,ca organizator,si competitorilor.
Iata cum s-a desfasurat Turneul Final (la care am participat cu placere) pentru mine:
Ne-am adunat 4 amici ,doi din BT,unul din Sv,si unul din NT si am purces la drum.La un drum de cosmar,datorita conditiilor meteo.8 ore.Am ajuns pe la 0:30 A.M, pana ne am cazat ,dus,alea alea s-a facut fo 2.
A doua zi,la 9 am fost la sala,ca toata lumea de altfel.Ne am intalnit cu prietenii de prin tara,am mai stat la povesti(asta e parte frumoasa la orice turneu,desigur) si am trecut la incalzire. Dupa ce am schimbat primul tricou de atata incalzire,am fost anuntat ca fac parte din jucatorii ce urmeaza sa joace in seria a doua,de la 13:30.OK,np.
Afara era frig,urat,hai sa stau in sala(o sala superba,apropos),noroc ca mi am luat un sac de dormit cu mine sa stau intins.
Cu chiu cu vai se face 13 30.Apoi 14 30 Apoi15:30.La 16:20 am intrat la masa pt primul meci din inferioare.
Noroc ca intre grupele inferioare si cele superioare au fost niste momente placute ,cu premieri,si foarte interesante,in care am putut vedea cum joaca campionii nostri.Chit ca unul dintre cei care urma sa participe la show s-a imbatat muci .
La orele 0:15 minute am intrat in eliminatorii.Eram deja varza,ca nu mai sunt deloc tanar:)Am nimerit impotriva unui jucator foarte bun,in mare forma,care mi a fost net superior,si pe care tin sa-l felict pt jocul prestat.
Dar spiritul meu combativ,la ora aia,era oricum dus de mult p...de suflet:)
Haideti sa planificam mai bine meciurile din grupele superioare,sa nu mai purtam degeaba oamenii pe drumuri de dimineata daca nu e cazul.
Cat priveste jucatorii legitimati in div B,eu cred ca absolut nimeni din cei ce au participat la turneu nu este de nebatut,asa ca...
Cazul juniorului se putea rezolva mai simplu daca se folosea mp ul,cred.Cu o scuza (era suficient tot pe mp) reparatorie de la Dan, care,dintr-o eroare involuntara probabil,a dat apa la moara la multe discutii inutile.
In ceea ce priveste caratul meselor,nu e prima oara cand dl Botarca trebuie sa le care la camion,tin minte ca si la Adjud (scuze daca e vorba de alta locatie) a patit la fel.Mare pacat sa ne batem joc de niste fapte laudabile!
.P.S.
Nu am inteles ce ai vrut sa zici,Ocsi,cu foametea mare din Mlodova
Ai ceva informatii sau predictii,e cazul sa ne facem rezerve de faina(pt.mamaliga,nu-i asa?) in camara?
E vorba de Moldova de dincolo de Prut?
E doar o exprimare total nefericita?

Serban a spus:
Din toat? b?l?c?reala asta eu am ?n?eles un singur lucru:
Iar v-a b?tut Rechinu? pe to?i !!!
V? tot ciorov?i?i ca g??tele ba pe locu? doi, ba pe titlul de junioru? anului, ba pe cupa de vicecampionu? secolului, ba că au sc?pat vreo dou? fete peste voi in competi?ie ?i v-au luat si ele cin?pe seturi?
Halal!
Mda , ai pus punctul pe 'j'.
Poate ar fi bine sa facem o alta miscare , "inepatur" , desi cred ca ar veni rechinii si acolo sa ne macelareasca.
Personal as vrea sa-i felicit pe toti amaturistii adevarati , care cat de cat fac fața rechinilor. Cele mai bune exemple sunt : "Cozma Catalin" (care nu numai ca nu a invatat tenis cu antrenori, dar nici nu a avut rechini de la care sa invete) , "Florescu Eleodor" [toate meciurile lui de la Sibiu au fost spectacol total si din punctul meu de vedere au fost cam singurele momente placute de la turneu] si altii

In clasament sunt trecut cu 0 victorii, dar am avut o victorie. va rog sa modificati sau sa tineti cont de asta la realizarea clasamentului Amatur. (Mureșan Andrei). Felicitari organizatorilor. A fost un concurs reusit.

Victor, asa cum ti-am spus si in sala cand mi-ai aratat obrazul pt faptul ca as fi lasat-o pe Miriam sa ma bata, EU NU ARANJEZ MECIURI SI NU LAS PE NIMENI, cu intentie, SA MA BATA. (Ma mai bat unii, desi ma opun din toate puterile :lol: )
Daca m-ai cunoaste ai sti asta. Cum nu ma cunosti, ar trebui sa intrebi in stanga si in dreapta, in special pe baietii din Galați, desi - cred eu - nu numai pe ei si banuiesc ca ai sa primesti acelasi raspuns. As vrea sa pot sa spun ca am lasat-o pe Miriam sa ma bata, dar n-ar fi adevarat. A jucat bine si m-a batut, motiv pentru care pe aceasta cale o si felicit si ii urez mult succes in continuare. Ar trebui sa intelegi ceea ce ti-am mai spus: principala mea arma este topspin-ul in forta ( sau as vreau eu sa cred :) ), iar sambata in primul meu meci ( din inferioare ), pe care l-am jucat cu un pusti talentat, am facut intindere la bratul la care am mai avut mari probleme si in trecut asa incat - desi am incercat - nu am mai putut sa imi fac jocul meu de atac. De altfel, nici cu tine nu l-am facut, pt ca nu cred ca am dat doua topspin-uri in toata partida, iar daca le-am dat au fost moi, dar tu nu ai jocul lui Miriam pe mingi drepte sau atacul ei drept din minge taiata, asa incat mi-a fost putin mai usor cu tine, desi joci foarte bine. Probabil ca ai vazut ca am un bandaj special la mana dreapta. Nu-l port ca sa atrag atentia. Pentru asta am farmecul meu special :) . Cat despre faptul ca ai batut-o pe Miriam si nu te-ai calificat, ce sa-ti spun ? Asta-i viata. Probabil ca ti se va mai intampla, asa cum ni se intampla aproape fiecaruia dintre noi. Iti urez succes si tie.
Cat despre ce a spus Bogdan ( Roman ), sunt sigur ca nu s-a referit la mine, pt ca nu ma regasesc in categoria "smecheri", desi Miriam m-a batut.

Multe discuții erau " long time ago"....amaturul s-a mai priponit în prezent 💪💪💪💪

Back
Sus