Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie
Daca m-ai cunoaste ai sti asta. Cum nu ma cunosti, ar trebui sa intrebi in stanga si in dreapta, in special pe baietii din Galați, desi - cred eu - nu numai pe ei si banuiesc ca ai sa primesti acelasi raspuns. As vrea sa pot sa spun ca am lasat-o pe Miriam sa ma bata, dar n-ar fi adevarat. A jucat bine si m-a batut, motiv pentru care pe aceasta cale o si felicit si ii urez mult succes in continuare. Ar trebui sa intelegi ceea ce ti-am mai spus: principala mea arma este topspin-ul in forta ( sau as vreau eu sa cred
), iar sambata in primul meu meci ( din inferioare ), pe care l-am jucat cu un pusti talentat, am facut intindere la bratul la care am mai avut mari probleme si in trecut asa incat - desi am incercat - nu am mai putut sa imi fac jocul meu de atac. De altfel, nici cu tine nu l-am facut, pt ca nu cred ca am dat doua topspin-uri in toata partida, iar daca le-am dat au fost moi, dar tu nu ai jocul lui Miriam pe mingi drepte sau atacul ei drept din minge taiata, asa incat mi-a fost putin mai usor cu tine, desi joci foarte bine. Probabil ca ai vazut ca am un bandaj special la mana dreapta. Nu-l port ca sa atrag atentia. Pentru asta am farmecul meu special
. Cat despre faptul ca ai batut-o pe Miriam si nu te-ai calificat, ce sa-ti spun ? Asta-i viata. Probabil ca ti se va mai intampla, asa cum ni se intampla aproape fiecaruia dintre noi. Iti urez succes si tie.
Cat despre ce a spus Bogdan ( Roman ), sunt sigur ca nu s-a referit la mine, pt ca nu ma regasesc in categoria "smecheri", desi Miriam m-a batut.
Victor, asa cum ti-am spus si in sala cand mi-ai aratat obrazul pt faptul ca as fi lasat-o pe Miriam sa ma bata, EU NU ARANJEZ MECIURI SI NU LAS PE NIMENI, cu intentie, SA MA BATA. (Ma mai bat unii, desi ma opun din toate puterile :lol: )victor.arad a spus:A fost un turneu foarte frumos dupa parerea mea doar cu o singura remarca , au fost acesti legitimati care au participat in competitia de amatori si nu mi se pare foarte corect. Cu toate acestea am jucat cu Lupu Miriam si am batuto ..... am terminat pe 2 in inferioare iar pe locul 3 ea , apoi in superioare am batut 2 meciuri si nici asa nu mam calificat.... am pierdut de la Radu Costica din galati iar culmea ca sa calificat Lupu batandui pe toti restu.... si pe Radu Costica cu 3-2 liderul grupei lui, astfel in final am iesit eu cu ea si radu costica cu 3 victorii si s-a calificat ea si radu costica la setaveraj cu toate ca am batuto in meciu direct :| in fine ........ oricum felicitari tuturor pt efortul depus , pt organizare , pt premii , si pt nivelul ridicat din Amatour.
Imi pare rau pt domnul Stefan(a carui prezenta s-a simtit foarte mult la concurs),acesta lipsind datorita prezentei atat de mari de legitimati la Sibiu... cred ca multi ii respecta decizia si sunt de acord cu el.Dupa toate cele intamplate si eu sunt de acord cu el, salutari calde :wave:
Daca m-ai cunoaste ai sti asta. Cum nu ma cunosti, ar trebui sa intrebi in stanga si in dreapta, in special pe baietii din Galați, desi - cred eu - nu numai pe ei si banuiesc ca ai sa primesti acelasi raspuns. As vrea sa pot sa spun ca am lasat-o pe Miriam sa ma bata, dar n-ar fi adevarat. A jucat bine si m-a batut, motiv pentru care pe aceasta cale o si felicit si ii urez mult succes in continuare. Ar trebui sa intelegi ceea ce ti-am mai spus: principala mea arma este topspin-ul in forta ( sau as vreau eu sa cred

Cat despre ce a spus Bogdan ( Roman ), sunt sigur ca nu s-a referit la mine, pt ca nu ma regasesc in categoria "smecheri", desi Miriam m-a batut.