AmaTur: Turneul Campionilor AmaTuR, Sibiu - 04.12.2010

Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie

Nu este nici o eroare de pozitionare, ci de inscriere. Josef nu-i totuna cu Jozsef, am atras atentia de mai multe ori ca o litera conteaza. De obicei mai corectez din cand in cand dublurile si fara sa solicite lumea, probabil pe tine te-am sarit.
Ar mai fi cativa:
Bejenariu-Bejinariu
Danut-Daniel Clapa
Benyovszki-Beneyovski Bela
Gipsy-Gipsi King
Beni Miron / Miron Beny
Oltean Dan - Salciua sau Alba
Pop Ioan / Ionut Timișoara
O sa apara modificarile in clasamentul de maine, cred.

vine si baiatu'......
Alin Hutanu -Brașov - 320

FlorinBN a spus:
Nu este nici o eroare de pozitionare, ci de inscriere. Josef nu-i totuna cu Jozsef, am atras atentia de mai multe ori ca o litera conteaza ....
krisztalori a spus:
Se inscriu din Sanpaul(jud.Mureș):
......
Pall Jozsef Attila
Nu a fost nici o greseala a numelui la inscriere, vedeti raspunsul #147 (apare fara modificarea raspunsului).
Important e sa apara corect, si bineinteles, cine nu munceste nu greseste. Toata stima.

Daca indeplinesc conditiile cerute de regulament,Nicolae Stelian București

Din Filipestii de Targ, PH:
1. Florian Mos - 67
2. Costin Olaru - 78

sugestie,
avand in vedere ca sunt multi sibieni (din Sibiu sau imprejurimi ), poate ca ar trebui luata in calcul si posibilitatea inscrierii fara servicii culinare....la o taxa mai mica, evident... :shock:

cucurucu a spus:
sugestie,
avand in vedere ca sunt multi sibieni (din Sibiu sau imprejurimi ), poate ca ar trebui luata in calcul si posibilitatea inscrierii fara servicii culinare....la o taxa mai mica, evident... :shock:
La cat esti tu de mare,ma indoiesc ca vei renunta sa mananci la turneul final.Daca chiar te hotarasti sa faci "greva foamei",spune-mi din timp sa aduc cu mine o perfuzie cu glucoza asa pentru orice fel de eventualitate,dar sa stii ca n-am de gand sa ti-o fac in caz ca vei cadea cu mine in grupele superioare :lol: :thumbup:

Rog sa se faca o actualizare a celor admisi la inscriere pana acum.Este imperios necesar de stiut pentru cei care vin de la distante mai mari si care se grupeaza cate 3-4 intr-o masina pt a scadea costurile.

marius_sza a spus:
Nu a fost nici o greseala a numelui la inscriere, vedeti raspunsul #147 (apare fara modificarea raspunsului).
Important e sa apara corect, si bineinteles, cine nu munceste nu greseste. Toata stima.
In clasament au fost turnee la care unii participanti au fost inregistrati gresit, fie datorita celui care a anuntat prezenta, fie datorita organizatorului care a preluat anuntul. Uneori aceeasi persoana este inregistrata in clasament cu doua sau mai multe pozitii, avand numele scrise gresit. De fiecare data, participantii sunt rugati sa se anunte cu numele corect, sa-si verifice inscrierea si pozitia in clasament, si sa anunte orice greseala de inscriere.

PRIZA TOK a spus:
cucurucu a spus:
sugestie,
La cat esti tu de mare,ma indoiesc ca vei renunta sa mananci la turneul final.Daca chiar te hotarasti sa faci "greva foamei",spune-mi din timp sa aduc cu mine o perfuzie cu glucoza asa pentru orice fel de eventualitate,dar sa stii ca n-am de gand sa ti-o fac in caz ca vei cadea cu mine in grupele superioare :lol: :thumbup:
perfuzii cu vin, bere, ...whiskey, nu aveti...??? :P ...

cata_60 a spus:
Rog sa se faca o actualizare a celor admisi la inscriere pana acum.Este imperios necesar de stiut pentru cei care vin de la distante mai mari si care se grupeaza cate 3-4 intr-o masina pt a scadea costurile.
Vom actualiza inscrierile imediat ce le vom introduce in clasamentul actualizat la zi, care va prelua si ultimele turnee.

Pana acum, pe baza clasamentului in vigoare, pe pozitia 200 in turneu este locul 687 din clasament.
Pana la data concursului este posibil ca o parte din cei inscrisi sa anunte retragerea, de aceea recomand participantilor sa verifice inscrierea in concurs joi dupa ora 20.00
De asemenea, rog ca persoanele inscrise, care din diferite motive nu vor putea participa la turneu sa anunte retragerea pana joi ora 19.00.

TERESCU CIPRIAN-TM

cata_60 a spus:
Am propus inca din vara acestui an o alta modalitate de desfasurare a turneelor A+,desfasurate dupa tipicul turneelor Amatori-Avansati.Amatorii ar fi beneficiat de punctaje sporite,locul 1 la turneul lor putand obtine si 36 pcte,avansatii-de meciuri echilibrate.Nu mai intru in detalii,le am explicat detaliat atunci in topicul"Regulament amatur "din aceasta sectiune.
Ceilalti din conducerea Amatur au fost initial de acord,dupa aia s-au balbait si au lasat-o moarta.Unii forumisti n-au inteles nici ei la inceput ca noul sistem avantajeaza mai pe toata lumea,probabil nici acum cativa nu sunt prea lamuriti.
Din 2011,volens-nolens,trebuie sa se schimbe sistemul de desfasurare a turneelor A+,altfel legitimatii din div.B nu vor mai putea participa la ele.Probabil ca acum ideea va fi imbratisata rapid si fara rezerve,nu-i asa?
Sper ca la anul macar turneul A+ din Moldova sa fie organizat dupa formatul propus.
Propunerea dvs a fost si este inca "imbratisata" de foarte multi Amaturisti ! Suntem convinsi cu totii ca turneele viitoare se vor desfasura pe acest format care este mult mai atractiv pentru toti,open sau amatori,mult mai echilibrat si mai aproape de adevar in clasamentul la zi.Va salut cu respect.

Pentru cine mai este in cautare de cazare am gasit urmatoarea varianta cu 60 ron/camera pe noapte/cu 2 sau trei locuri
deja sunt rezervate 3 camere si mai sunt inca disponibile
cei care ajung de vineri seara se pot antrena la masa de ping-pong oferita de pensiunea respectiva
link: http://www.turistinfo.ro/sibiu/cazare-s ... 48082.html
... sa ne revedem cu bine

amedeo a spus:
De la Mangalia , un stol intreg de pescarusi :
Medeleanu Stefan
Motisan Dragos
Chiurtu Viorel
Chiriac Felician
Barbu Mircea
Panaite Ionel
Pascu Mugurel
Sucuri Erdin

Tifu Sorin, Rusovici Pompiliu si Ionescu Mihai au probleme cu decolarea...
daca le-atzi luat "kerosenul" din dotare.... :biggrin:

mateidumitru a spus:
Dragi organizatori,
Stiu ca aveti o gramada de probleme pe cap, dar va mai rog si eu ceva : postati, va rog, adresa salii ( cu strada si numar sau coordonate geografice ), ca sa nu fim nevoiti sa oprim masina si sa intrebam pe unul si pe altul, unde este stadionul.
Si, as mai avea o propunere benefica, pentru ca jucatorii sa nu paraseasca sala si sa stea in apropierea meselor la care trebuie sa joace : puneti sub fiecare masa, cite o sticla cu palinca de la Cornel... :thumbup:
Va multumesc anticipat !
luatzi-l cu arcanul pe claudiu barabas de la bistritza si va rezolva el sigur cu palinca....stiu eu ca are un bunic la "Borgo-city"... :D

Dan2 a spus:
Asa cum am precizat in anuntul turneului, numarul de participanti preconizat este de 200.
Pana acum s-au inscris 218 participanti, ceea ce va face ca o parte din cei inscrisi sa nu poata participa. Confirmarea inscrierilor se va face in ordinea CLASAMENTULUI, de aceea am rugamintea ca cei care nu au participat pana acum la turneele AmaTuR sa nu se mai inscrie, deoarece sansele de participare sunt foarte mici.
Inscrierile se pot face pana joi la ora 19. 00, urmand ca in aceeasi seara sa anuntam lista participantilor.
Ca de obicei, este posibil ca o parte din cei inscrisi sa renunte in ultimul moment, de aceea vom anunta si o lista de rezerva, fara a garanta insa participarea acestora pana in ziua turneului.
In situatia in care vom gasi posibilitatea de suplimentare a locurilor, vom anunta aceasta in timp util.
daca tot am apucat sa ma inscriu si chiar am jucat trei turnee anul asta, mi-ar parea rau sa nu ma lasatzi sa particip...tocmai de aceea imi e o ciuda de mor acum cand vad ca atzi postat stirea conform careia va veni OTILIA la sibiu. pai imi dau seama ca acum se vor inscrie totzi si nu mai am sanse sa intru in lista aia de 200 pe care o preconizatzi :sad: :confused: :sick:

Back
Sus