AmaTur: Turneul Campionilor AmaTuR, Sibiu - 04.12.2010

Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie

mateidumitru a spus:
Dragi organizatori,
Stiu ca aveti o gramada de probleme pe cap, dar va mai rog si eu ceva : postati, va rog, adresa salii ( cu strada si numar sau coordonate geografice ), ca sa nu fim nevoiti sa oprim masina si sa intrebam pe unul si pe altul, unde este stadionul.
Si, as mai avea o propunere benefica, pentru ca jucatorii sa nu paraseasca sala si sa stea in apropierea meselor la care trebuie sa joace : puneti sub fiecare masa, cite o sticla cu palinca de la Cornel... :thumbup:
Va multumesc anticipat !
daca veniti cumva cu autocare, de obicei firmele care nu sunt din sibiu opresc autocarul exact langa stadion, care e foarte aproape de sala Transilvania

Antal Denes a spus:
noro a spus:
cu par-ere de rau se retrag:
Bocaniala Norocel - Galați
Nedelea Ionut - Galați
Stoleareco Igor - Galați
:thumbdown: Ce faci fiule ma lasi balta ? :yawn: :roll:
Antal "bacsi", facetzi o minune sa nu ma dea afara de pe lista. promit ca daca ma bateti de acum incolo tot la zero nu ma supar niciodata. dar daca vine badescu la sibiu plang o saptamana daca nu o vad pe viu la masa, chiar si din fundul salii

florin toma a spus:
pct. 1 In general esec total ,singurul turneu de acest fel a fost ' Simfonia Lalelelor ' argumentul cel mai greu de combatut este deplasarea celor care pleaca in ziua turneului cu o masina cu 4 / 7 jucatori . :thumbdown:
:yawn: Majoritatea localitatilor au doar C.E.C. nu si sucursale bancare [ numai orasele ] cu toate acestea nu-i un inpedient sa nu piarda organizatorul tansferul bancar ?
:clap: La 30 gr.inf. revine 3 gr/2 mese ,ramane la latitudinea organizatorilor,cel putin pt.A+ este bine venita achitarea taxei . Daca se hotareste pe seri ,se poate mari la 240=40 gr./6 .Chiar se poate vizta Sibiul centrul istoric ai ce vedea. E doar o propunere . :wave:
D-l Antal, cu toata stima pentru efervescenta cu care comentati toate topicurile si mesajele, tin sa va spun ca sunteti pe un drum gresit.
1. Faptul ca singurul turneu care a fost organizat in acest mod a fost Simfonia Lalelelor, nu inseamna ca este un esec total, deoarece in toata lumea toate turneele se desfasoara NUMAI ASA: cu plata taxei inainte. Nu ai platit, nu joci. Nicaieri nu se plateste in ziua turneului!.
2. Faptul ca majoritatea localitatilor, au CEC si nu sucursale bancare, vreau sa va spun ca CEC-ul este tot o banca, asa ca poate fi incadrat la etc. , sau daca vreti: BRD, BCR, Raiffeissen, CEC, etc. Importanta este dorinta, ca mijloace se gasesc.
3. Iar daca vreti ca de fiecare data cind participati la un turneu, sa incepeti cu o pauza de 1-2 ore, treaba dvs, dar poate ca unii nu vor.
Nu vreau sa intru in polemici nici cu dvs si nici cu altii, eu doar am propus o imbunatatire a actualului sistem de joc, asa cum se practica peste tot.
Daca se doreste, bine, daca nu, iarasi bine.
nu mai fi asa suparat, mai omule, ca doar e un forum, nu altceva.

Dan2 a spus:
Pana acum, pe baza clasamentului in vigoare, pe pozitia 200 in turneu este locul 687 din clasament.
Pana la data concursului este posibil ca o parte din cei inscrisi sa anunte retragerea, de aceea recomand participantilor sa verifice inscrierea in concurs joi dupa ora 20.00
De asemenea, rog ca persoanele inscrise, care din diferite motive nu vor putea participa la turneu sa anunte retragerea pana joi ora 19.00.
imi pare rau sincer pentru ceea ce se intampla. dupa cum vad, nu voi avea nici o sansa sa particip la turneul asta :sad:
avand in vedere ca "sunt un amator convins" si ca mereu intru la masa cu singura certitudine ca voi pierde meciul, cu toate acestea am onorat de mai multe ori invitatzia altui impatimit in ale tenisului, care probabil doar cu intentii bune(atat pentru mine cat si pentru turneu in general) m-a invitat si am mers chiar si la baicoi, trezindu-ma cu noaptea in cap...sincer m-am distrat de minune si am vazut lucruri care m-au impresionat. din pacate, daca rezultatul va fi acela pe care il anticipez referitor la 4 decembrie, cu regret in suflet voi renuntza la intentzia mea de a continua eforturile mele si pe viitor.....adica va fi in 2011 un amator mai putzin

de la blaj se inscriu daca se poate comsa cristian si dulacioiu lucian
multumesc

Campioana noastra Otilia Bădescu a confirmat 100 % prezenta la acest turneu !..si cu ceva meciuri demonstrative,care-s in sarcina d.lui Dan Bodeanu ca organizare :wink:

din onesti: p?l?ghi?? remus

Stimati colegi,prezenta Otiliei Badescu la acest turneu final nu face decat sa intareasca ideea ca Amatur-ul este o "forta" de luat in calcul de catre FRTM.Ca o consolare,daca nu apucam grupul de 200 inscrisi,si tot merita sa venim in numar cat mai mare la acest turneu de la Sibiu!Daca nu jucam macar avem ce vedea!Succes tuturor!

Asa cum spune Vali, vom avea ca invitat de onoare la turneu pe multipla campioana europeana, medaliata la campionatele mondiale si participanta la Olimpiada, Otilia Badescu!
Otilia a acceptat cu placere si participarea la un miniturneu demonstrativ, impreuna cu alti doi invitati speciali: Ionut Seni si George Coroian.
Miniturneul va incepe la ora 18.00!

se retrag :
Tarpan Stefan
Morosanu Vasile
Vlaisan Vasile

Datorita altor competitii care se desfasoara in 4-5 decembrie 2010, Octavian Anca si Vladimir Anca se retrag. Multumim pentru intelegere.

Din Sibiu
Ratiu Vali
Arsenie Catalin

Urian Nicusor Alba-Iulia

HARAN ALEXANDRU din Sibiu

nu trece nimeni prin dej spre sibiu cu masina / UN LOC LIBER CONTRA COST? DE LA BAIA MARE NU PARTICIPA NIMENI / ma pot deplasa si la cluj sau bistrita pt intalnire cu cei care au traseu prin aceste parti.

Calmatuianu Silviu , Barlad

probabil am fost cam "dur". paradoxul e urmatorul: ca sibian nu pot sa particip la un turneu la sibiu, dar am putut participa la baicoi la vreo 250 de kilometri distanta, unde m-am simtit si foarte bine, m-am si distrat si am jucat si tenis.
din cauza asta am ajuns sa ma gandesc in momentul asta ca imi bag picioarele in spiritul amatorismului si in ideea de competitie deschisa, daca asta inseamna clasamente, puncte si medalii...daca tot e un eveniment atat de placut tuturor si daca tot l-ati facut atat de important pentru clasamentul final incat sa nu poata participa decat cei din prima parte a clasamentului, puneti-i atunci pe ei sa joace un turneu restrans, pentru ca oricum se stiu aproape sigur cei care vor fi pe primele locuri, iar in rest lasati ceilalti oameni sa se inscrie si sa joace indiferent sub ce forma.
imi cer scuze pentru prostia si ignoranta care ma mana de la spate sa tot postez teme fara rost si sa tin forumul ocupat, dar sunt un om care, desi am pierdut un set la zero, vreau sa fiu in sala transilvania si altfel decat facand doar o poza. parca nu are mancarea sare daca fac o poza sau ii strang mana otiliei badescu fara sa particip si la competitia care face posibila prezenta ei acolo.
si cu asta imi iau adio de la acest forum, urandu-i cu toata caldura unui "veteran" sa castige el premiul cel mare la categoria peste 50 de ani(el va sti despre cine vorbesc daca citeste) si sa bem o bere din cupa pe care o va castiga. iar domnul antal denes sa fie impreuna cu el pe podium :biggrin: :clap: :D

Poate ar trebui niste wild-card pentru localnici? Nu de alta, dar sunt multi care asteapta turnee acasa.

locuri in masina pentru sibiu.0758509535.costy-brasov.

Cu scuzele de rigoare, daca se poate , se reinscriu (au fost probleme de servici) :
Tarpan Stefan - Suceava
Morosanu Vasile - Suceava
Vlaisan Vasile - Vicov

Back
Sus