George Buhlea
junior
Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie
Din Brăila:
Giol Mihai
Din Brăila:
Giol Mihai
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Lasa-ti domn'Paul,la Sibiu.."sticla" o sa fie pe masa,si daca-i asa dura,o spargem in dinti ! :wink:Dragomir Paul a spus:Da George, dar in cazul in care se poate circula. Am facut acum de la sala pina acasa ( 8 km ) in jur de doua ore. Este " sticla " pe jos...:thumbdown:
![]()
Gogu,poti sa te reinscrii,prinzi primii 200. :thumbup:gabi.gogu a spus:Din pacate, ma retrag - Gogu Gabriel, CJ
Roman Iulian, (locul 6 in clasament), care de anul trecut participa in divizia B, dar pe care rezultatele bune i il mentin inca in fata!roman bogdan a spus:DOMNULE DAN, DESPRE CARE ROMAN ESTE VB (CEL CARE NU ARE DREPT DE PARTICIPARE)??
Mos Florin...MARE OM,MARE CARACTER..^kingfiher_61 a spus:Din pacate , din motive mai presus de dorinta mea , ma vad nevoit sa ma retrag...
Asadar, Florian Mos va lipsi de la turneul final atat de asteptat.
Si daca spiritul Amatur nu e inteles corect,sper ca spiritul Craciunului care se apropie sa o faca mai bine .
In acest sens as vrea sa fac o propunere decenta ,zic eu...locul meu sa il cedez daca se poate , acelui coleg din Sibiu caruia ii inteleg oarecum frustrarea si ii apreciez cainta.
Daca se aproba,sper din tot sufletul sa te bucuri si pentru mine de intalnirea cu Otilia ,poate sa schimbi si cateva mingi cu ea.Oricum nu rata poza. Succes