AmaTur: Turneul Campionilor AmaTuR, Sibiu - 04.12.2010

Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie

se pare ca nu sunt f. multi care vor ramane pe dinafara....deci cu atat va fi mai mare frustrarea lor...din acest motiv, am sa fac o sugestie organizatorilor....si anume participarea tuturor celor inscrisi pana acum...deorece daca pentru 200 de jucatori se fac 30 de grupe de 7, pentru 240 jucatori ar putea fi 40 grupe de 6...
30x7 => 30*6*7 / 2 => 630 jocuri
40x6 => 40*5*6 / 2 => 600 jocuri adica 5% mai putin decat in prima varianta...
nu credeti ca merita ?

kingfiher_61 a spus:
Din pacate , din motive mai presus de dorinta mea , ma vad nevoit sa ma retrag...
Asadar, Florian Mos va lipsi de la turneul final atat de asteptat.
Si daca spiritul Amatur nu e inteles corect,sper ca spiritul Craciunului care se apropie sa o faca mai bine .
In acest sens as vrea sa fac o propunere decenta ,zic eu...locul meu sa il cedez daca se poate , acelui coleg din Sibiu caruia ii inteleg oarecum frustrarea si ii apreciez cainta.
Daca se aproba,sper din tot sufletul sa te bucuri si pentru mine de intalnirea cu Otilia ,poate sa schimbi si cateva mingi cu ea.Oricum nu rata poza. Succes
:yawn: Finule tocmai acum ,cand aveai cele mai mari sanse ,gestul poate sau nu fie realizabil cel putin a luptat ,sa ne vedem sanatosi . :clap:

Vor fi 32 de grupe, 24 de 6 si 8 de 7. Numarul total de jocuri este de 528.
In grupele superioare vor fi 144 de jocuri; in eliminatoriu vor fi 47 de jocuri. Timpul efectiv de joc 12 h.
In varianta cu 240 de participanti, in inferioare nr de jocuri ar fi 600; in superioare 180; in eliminatoriu 59 de jocuri. timpul efectiv de joc min.14 h. La aceasta se adauga cel putin o ora (poate chiar doua) pentru alte activitati.

Din Deva se retrag
Zsok Arpad
Brabete Dan

Dan2 a spus:
Vor fi 32 de grupe, 24 de 6 si 8 de 7. Numarul total de jocuri este de 528.
In grupele superioare vor fi 144 de jocuri; in eliminatoriu vor fi 47 de jocuri. Timpul efectiv de joc 12 h.
In varianta cu 240 de participanti, in inferioare nr de jocuri ar fi 600; in superioare 180; in eliminatoriu 59 de jocuri. timpul efectiv de joc min.14 h. La aceasta se adauga cel putin o ora (poate chiar doua) pentru alte activitati.
este relativ corect si acest calcul....insa am mai putea avea in vedere si faptul ca e mai greu (a se citi mai putin eficient) sa imparti 32 (iar apoi 16) grupe la 20 mese....decat 40 respectiv 20 de grupe....in consecinta din cele 2 ore diferenta poate ar ramane doar una...

Dac doresti, putem discuta in amanunt pe MP sau maine seara la Sibiu...

Dan2 a spus:
Dac doresti, putem discuta in amanunt pe MP sau maine seara la Sibiu...
daca e o discutie off topic...de acord

kingfiher_61 a spus:
Din pacate , din motive mai presus de dorinta mea , ma vad nevoit sa ma retrag...
Si daca spiritul Amatur nu e inteles corect,sper ca spiritul Craciunului care se apropie sa o faca mai bine .
In acest sens as vrea sa fac o propunere decenta ,zic eu...locul meu sa il cedez daca se poate , acelui coleg din Sibiu caruia ii inteleg oarecum frustrarea si ii apreciez cainta.
Daca se aproba,sper din tot sufletul sa te bucuri si pentru mine de intalnirea cu Otilia ,poate sa schimbi si cateva mingi cu ea.Oricum nu rata poza. Succes
multumesc domnule....oricum pentru un novice ca mine nu merita sa schimbi un principiu sanatos. intr-adevar se va juca probabil la limita timpului disponibil si a oboselii. cred ca domnii de la sibiu au ales cea mai buna solutie, chiar daca mie nu mi-a placut si nu imi place. normal nu pot fi toti oamenii multumiti in acelasi timp.
mai studiez forumul sa vad cum evolueaza lucrurile. daca nu mai aveti "crosele" pregatite...sunt in blockstarturi pana vineri seara

Din Botoșani ,
Mehmet SENGOZ
Ureche IOAN

Se retrage- Rusu Lucian din Constanța.

adimucu a spus:
kingfiher_61 a spus:
multumesc domnule....oricum pentru un novice ca mine nu merita sa schimbi un principiu sanatos. intr-adevar se va juca probabil la limita timpului disponibil si a oboselii. cred ca domnii de la sibiu au ales cea mai buna solutie, chiar daca mie nu mi-a placut si nu imi place. normal nu pot fi toti oamenii multumiti in acelasi timp.
mai studiez forumul sa vad cum evolueaza lucrurile. daca nu mai aveti "crosele" pregatite...sunt in blockstarturi pana vineri seara
Acum pe bune ,chiar nu mai inteleg ce doresti,ba iti iei adio,ba iti ceri scuze,acum se pare ca iti doresti a fi rugat ca fata mare la maritat sa participi.Vino la sala si de no fi loc,pe langa un pahar de vorba so mai gasi si altceva !

Sigur voi face deplasarea la Sibiu de aceea as vrea sa ma asigur ca o sa am placerea sa joc la acest eveniment. In clasament apar pe locul 508 iar in lista de pe prima pagina apare 524. Este o eroare sau au fost facute corecturi la clasament?

Iti spun eu ca s-au facut corecturi la clasament ..SIGUR !

Mihnea.Pasare a spus:
Iti spun eu ca s-au facut corecturi la clasament ..SIGUR !
:thumbup: Gresit s-au adaugat punctele din 13 /11 /2010 :wave:

bine ar fi, daca s-ar putea, sa nu cadem in grupele inferioare jucatori din acelasi oras, ca tot am mai jucat intre noi de-a lungul anului
bineinteles daca ar fi posibil....
daca nu, mai facem si noi un blat, ca de, suntem romani si la asta ne pricepem foarte bine

Da m-am exprimat gresit . Ai dreptate !

Din pacate, nu pot participa la acest concurs. Am amanat cat am putut anuntul, in speranta ca poate rezolv ceva, dar nu s-a putut.
Va rog sa ma stergeti de pe lista de participanti - Cristian Cionoiu - București.
Multumesc.

Sop inscrieri!
S-au inscris 256 de participanti. Ultimul inscris pe lista de 200 de participanti este in acest moment Vasilescu Andrei, loc 524.
Revin cu rugamintea ca cei care din diferite motive renunta la participare sa anunte aceasta.

Dan2 a spus:
Sop inscrieri!
S-au inscris 256 de participanti. Ultimul inscris pe lista de 200 de participanti este in acest moment Vasilescu Andrei, loc 524.
Revin cu rugamintea ca cei care din diferite motive renunta la participare sa anunte aceasta.
:thumbup: Reactualizarea primilor 200 cand l-am putea vedea ?
:thumbup: Stiu Dane ca e de lucru . :wave:

Back
Sus