AmaTur: Turneul Campionilor AmaTuR, Sibiu - 04.12.2010

Re: TURNEUL FINAL AmaTuR SIBIU, 4 decembrie

Desi de obicei evit sa intru in polemici totusi as vrea sa-mi expun si eu punctul de vedere. Pe mine personal nu ma deranjeaza ca mai vin legitimati fiindca probabil eu am de invatat de la ei...presupun ca mai deranjant e ptr ei sa joace cu cineva mult mai slab. Problema e ca, in cazul in care este un regulament in vigoare, acesta ar trebui respectat sau pur si simplu schimbat. Oricum, am observat ca in general in ultima perioada se organizeaza open +amatur, lucru imbucurator ptr cei care joaca tenis de placere si care poate nu au avut si nici nu au posibilitatea sa evolueze, sau poate pur si simplu nu au talentul necesar dar totusi le face placere sa joace. Si la Sibiu, daca s-ar fi facut si un turneu de consolare( dar e clar ca nu mai era timp de asa ceva)multa lume ar fi fost mai multumita fiindca in acest caz si cei mai slabi cotati ar fi avut posibilitatea sa joace mai mult tenis, si banuiesc ca marea majoritate ptr asta vin. Deasemenea, cred ca ptr toti sa vina la turnee e o mare bucurie dar ptr foarte multi e si un efort si cred ca uneori e cam putin sa joci doar 5 meciuri. Separarea pe open+amatur sau chiar si un turneu de consolare ar fi un bonus binemeritat ptr cei care nu se califica in superioare.

A fost un Turneu f. buna mai putin cu timp de asteptare. Felicitari tuturor participantilor, sponsorilor,spectatorilor si personalului care au asigurat la buna desfasurare a acestui mega turneu , organizatorilor care ne-au oferit acele momente de destindere .
BRAVO AmaTuR !!!

Un turneu final REUSIT!!!!!!! Felicitari celor din SIBIU, care ne-au pus la dispozitie o sala minunata si totodata felicitari ORGANIZATORILOR si celor implicati direct in organizarea acestui maraton sportiv. M-a bucurat faptul ca in tribune au fost mai multi spectatori decat la meciul feminin Romania -Croatia. In ceea ce priveste problemele organizatorice , stiu ce implica o asemenea reuniune sportiva si cu toate decalajele eu spun ca, organizatorii s-au achitat de sarcini cu brio. A fost un eveniment unic in viata noastra. S-a scris o noua pagina in istoria tenisului de masa AMATOR din Romania, in prezenta unei reprezentante ( D-na Otilia Badescu) a ministerului tineretului si sportului. BRAVO AMATOUR!!!!!!

DRAGI MOSULUI [privind poza din stanga]asi vrea acum dupa al 8-lea turneu din acest prim an de participare in AMATUR sa incep cu ceva ,despre care majoritatea nu prea pomenesc ,si anume cu multumirile.DE aceia eu incep cu un mare MULTUMESC MULT de tot celor care m-au acceptat in randul lor la sala de antrenament ,dandu -mi posibilitatea de a face miscare dar mai ales de a-mi face o multime de prieteni din toate colturile tarii.Asadar domnului EMIL SUFLETE component divizia A al echipei UNIREA ALBA IULIA recunostinta mea totala pentru ajutorul acordat,precum si tuturor colegilor de antrenament care indiferent de vreme sau vremuri au ajuns la sala de antrenament.MULTUMESC DIN SUFLET AMATUR pentru existenta,dandu-ne posibilitatea de a vedea in aceste turnee si alt fel de jucatori si stiluri decit cele de la salile de antrenament.MULTUMESC tuturor din echipa sibiului care s-a ocupat de acest turneu si care a fost SUPER.cei care s-e ocupa de astfel de turnee stiu despre ce vorbesc,adica s-a realizezi un turneu indifertent de nr,de participanti locatie sau oras e o raspundere destul de mare,unde trebuie sa multumesti pe toata lumea.Dar asta e .in final MULTUMIRI CAT CHINA pentru ADMINISTRATORII SITEULUI: AMATUR : SI TOT BINELE DIN LUME.SARBATORI FERICITE

Mi se pare ca Dumitra David a luat premiul de cel mai bun junior din anul 2010 cu toate ca erau 3 juniori in fata lui...
Asteptam raspunsul organizatorilor

Clasamentul Turneului Final 2010:
Locul 1 Ciobanu Alex
Locul II Toth Laszlo
Locul III Farkas Gabor
Locul III Erdos Ferenc
Premiile castigatorilor au fost oferite de RomGaz si Mobexpert.
Clasamentul Circuitului AmaTuR 2010:
Locul I Ciobanu Alex
Locul II Toth Laszlo
Locul III Farkas Gabor
Titlul Maestru AmaTuR a fost oferit D-lui Cozma Catalin
Titlul Special AmaTuR a fost oferit D-lui Miron Mihai
Titlul Lady AmaTuR a fost oferit D-rei Miriam Lupu
Titlul Junior AmaTuR a fost oferit Lui David Dumitra (baieti) si Alexandrei Bejinariu (fete).
Echipei Recycling Mat s-a oferit titlul ?cea mai iubita echipa a anului?, impreuna cu respectul nostru pentru liantul pe care l-a adus in AmaTuR echipa condusa de nea Fane Medeleanu si antrenata de Dragos Motisan!
S-au acordat 31 de titluri de campioni judeteni, urmatorilor participanti:
AB Urian Nicusor Alba Iulia
AG Toma Florin Pitești
AR Roman Bogdan Arad
B Bodeanu Mihai București
BC Parnica Leonid Moinesti
BH Gergely Anton Oradea
BM Baiu Costel Baia Mare
BN Nistor Dorel Bistrița
BR Giol Mihai Brăila
BT Sengoz Mehmet Botoșani
BV Antal Denes Racos
CJ Toth Laszlo Cluj Napoca
CL Dinca Dorinel Călărași
CT Fratea Aurel Constanța
CV Szasz Erno Sf.Gheorghe
DB Lazaroiu Adrian Targoviște
GL Radu Costica Galați
HD Florescu Eleodor Deva
HR Erdos Ferenc Miercurea Ciuc
IL Enciu Alexandru Slobozia
MH Gheorghe Nicu Tr.Severin
MS Farkas Gabor Tg.Mureș
NT Andrei Dan Piatra Neamț
PH Panaitescu Stefan Izvoarele
SB Daneliuc Gabi Sibiu
SM Keresztes Janos Satu Mare
SV Cozma Catalin Fălticeni
TL Lungu Florin Tulcea
TM Peiov Petru Timișoara
VL Barbu Dan Rm.Valcea
VN Corcoz Costin Focșani
Tuturor celor 31 de campioni judeteni le-au fost oferite diplome, medalii tuturor campionilor judeteni, iar campionilor prezenti (26 la numar), li s-au inmanat tricouri de campion si premii.
Tricourile de campion au fost oferite de Sorin Botirca, iar premiile pentru laureatii circuitului AmaTuR au fost oferite de firma TT-shop, prin reprezentantul sau, Rasvan Crisan.
La festivitatea de premiere a participat D-na Otilia Badescu, careia ii multumim inca o data!
Felicitari tuturor celor premiati pentru rezultate si multumiri din partea organizatorilor pentru stacheta inalta pe care au trecut-o si care va ambitiona si alti amaturisti sa o depaseasca!

Raspuns la mesajele D-lui Ursuleanu:
Titlurile pentru juniori au fost oferite celor mai buni participanti cu varsta sub 14 ani, cu scopul de a- i sprijini in cresterea si formarea lor ca jucatori de tenis de masă. Anul trecut chiar fiul D-vs a primit aceasta distinctie.
In situatia in care fiul D-vs nu a implinit inca 14 ani si are nevoie de o reconfirmare a valorii sale prin reinmanarea acestei distinctii, ma angajez sa suport personal cheltuielile legate de premierea lui, la București, in cadru festiv: diploma, medalie si premiu identic cu cel oferit celorlalti doi copii.
Tin sa felicit pe fiul dumneavoastra, rezultatele sale in acest an au fost intr-adevar convingatoare sii ii urez succes in concursurile viitoare!

Mathex a spus:
Mi se pare ca Dumitra David a luat premiul de cel mai bun junior din anul 2010 cu toate ca erau 3 juniori in fata lui...
Asteptam raspunsul organizatorilor
Inregistrarile din clasament nu sunt foarte riguroase, ele tin de datele care sunti transmise pe propria raspundere de participanti. Mai mult, nu se inregistreaza varsta tanarului, de aceea in urmatorul an inregistrarea ramane tot "J", desi persoana respectiva a depasit varsta. In privinta a ceea ce sustineti, si cel de-al doilea participant a depasit varsta de 14 ani.
Cu siguranta pot apare diferite nepotriviri, discordante, doar suntem amatori iar inregistrarea perfecta a datelor cere sute de ore de munca voluntara.
Daca sunt persoane dispuse sa verifice voluntar corectitudinea tuturor inregistrarilor celor 2400 de participanti din clasament, ii vom ramane pe veci recunoscatori.
In privinta celor doua fete din București participante fidele ale turneelor Amatur si fara rezultate la nivel de junioare sau senioare, s-a mai discutat pe aceasta tema, raspunsul fiind ca pot participa in continuare. Pana in toamna nu au participat la jocuri de divizia B, daca aceasta s-a intamplat din toamna, se incadreaza in exceptia prevazuta de regulament.
Daca valoarea actuala le-a permis sa va bata categoric, va rog sa faceti o contestatie, iar incepand cu turneul urmator, fetele nu vor mai participa decat la turneele care vor permite aceesul jucatorilor legitimati.

juniorul meu are 14 ani ,
15 ani implineste pe 17 febr. 2011,
dvs. domnule dan2 stiati asta ca ati vazut buletinul anul acesta la Baicoi , cateva luni in urma ,
si este in clasament , numai unu cu j cel mai bine clasat si nu trebuia multa munca pt, a depista asta ,
asa ca asteptam premiile promise de dvs.
multumesc anticipat !

ursuleanvasile a spus:
juniorul meu are 14 ani ,
15 ani implineste pe 17 febr. 2011,
dvs. domnule dan2 stiati asta ca ati vazut buletinul anul acesta la Baicoi , cateva luni in urma ,
si este in clasament , numai unu cu j cel mai bine clasat si nu trebuia multa munca pt, a depista asta ,
asa ca asteptam premiile promise de dvs.
multumesc anticipat !
Mi se pare corect.

Dan2 a spus:
TURNEUL FINAL AmaTuR 2010
In cadrul festivitatii de premiere se vor decerna titlurile:
Junior AmaTuR ? celor mai bine clasati participanti (baieti si fete sub 15 ani);

Se pare ca e criza mare in Moldova!!!!!
Mai ales ca si anul trecut a fost premiat.
Parere personala, daca cineva trebuia premiat dintre copii acela era Mathe Mihai din Ludus.
Un aparator clasic, de care sper sa mai auzim. Rezultatele anului acesta l-ar fi indreptatit.
Nu este o ofensa organizatorilor, este un adevar pe care D-l Ursulean ar trebui sa-l ia in considerare.......

Multumesc d.nei Otilia Badescu pentru participare,precum si celor implicati in organizarea acestui Turneu Final !
Felicitari Alex pentru titlu !
In mod sigur greseli au existat,dar sunt convins ca fara intentie. !
Sa ne vedem cu bine la anu' !

Kantor Imre-Zoltan a spus:
Parere personala, daca cineva trebuia premiat dintre copii acela era Mathe Mihai din Ludus.
Un aparator clasic, de care sper sa mai auzim. Rezultatele anului acesta l-ar fi indreptatit.
Nu este o ofensa organizatorilor, este un adevar pe care D-l Ursulean ar trebui sa-l ia in considerare.......
adevarul e ca cel mai bine clasat cu litera j pe anul 2010 este Ursulean Florin,
nu e vorba de criza sau alte cele,
e regulamentar , adevarat , cinstit , merituos, etc...
si o amintire frumoasa ,

domnule Dan , zic eu , ca ar fi frumos sa trimiteti premiile la Fălticeni in timp util domnului Cozma
si sa le inmaneze la festivitatea de premiere care va avea loc la Fălticeni turneu A , 18 dec. 2010.
multumesc anticipat !

Kantor Imre-Zoltan a spus:
Aici va dau dreptate d-le Kantro, Mihai chiar e un jucator foarte bun :wink: :wink: , dar nu pot sa nu ii dau dreptate si d-lui Ursulean care vrea "dreptate" si un trofeu in plus pentru fiul sau (cred ca orice tata ar face la fel :clap: )

Printre multe alte ginduri care imi trec prin minte, astazi ma opresc la unul singur,pentru a nu deranja prea tare :
Incepind de anul viitor, pentru a curma orice fel de nemultumiri in rindul AMATORILOR ( pentru care a fost infiintat acest circuit ), propun si sustin pina cind se va pune in practica,dreptul de a juca in circuitul AMATUR, doar amatorii si divizionarii B plecati din AMATUR si reveniti.
Cred ca, daca s-ar mai negocia pe marginea acestui subiect, discutiile vor dura la infinit si, asta nu ar face bine nimanui.
Haideti sa-si vada fiecare de treaba lui si sa nu mai amestecam pere cu mere.
Amatorii sa joace in AMATUR si legitimatii in diviziile lor.
Altfel, ne vom certa tot timpul.

Multumiri d lui Crisan pt generozitatea cu care a sponsorizat acest concurs!

Back
Sus