iahim a spus:
... Sunt curios cand o sa li se acreasca de toate frustrarile si rautatile pe care le asterneti pe zeci de posturi pe forumu asta. Aveti impresia ca vi se cuvine totul, parca ei ar avea obligatia sa va organizeze voua turnee. De parca nu sunt si ei tot oameni, nu consuma si ei bani pe benzina, nu consuma zeci de ore din timpul lor liber ca sa faca sa mearga totul cum trebuie. Sunteti nerecunoscatori.
Mult respect fata de organizatori, si ii sfatuiesc sa filtreze foarte bine ce se scrie pe forumu asta, sa nu puna suflet in ce spune o mana de oameni care nu se pricep decat la aruncat venin,pentru ca nu merita...
Mie unul mi-a ajuns deja! Anul viitor o sa raman la statutul de organizator al turneelor de la Topoloveni, daca imi va mai fi acordata vreo pozitie de turneu de catre corifeii care se viseaza mari organizatori si habar nu au cum este! Un mic exemplu mai jos:
Sa va povestesc cum am petrecut eu cel mai important turneu al anului !
Stau vineri pana la 5 la serviciu, apoi dau fuga sa incarc mesele pentru Sibiu pana la 7 seara, ma sui repede in masina si alimentez si mananc un sandwich la volan ca doar trebuie sa ajung cat mai repede la Sibiu.
Credeati ca s-a terminat, o nu!
Ajung la Sibiu, descarc mese, ma apuc sa aranjez: mese, mantinele, filee... Se termina in jur de 1 noaptea... Pardon, nu se termina, pentru ca brusc stomacul isi aduce aminte de mine si isi cere portia...da fuga la Mc'Donalds (nu sunt fan dar era singurul mod de a manca ceva la ora aia). Ma culc pe la 2 dupa ceva emotii legate de camera de la pensiune, dar rezolvate. Ma scol pe la 7 si plec la sala. Acolo lume multa, buna si toti dornici sa joace la cel mai inalt nivel. Am noroc si sunt in seria de dimineata, asa ca incep meciurile. Adversari accesibil ma gandesc, dar stai sa vezi, ca nu ma asculta mana. Incep deja sa ma enervez si reusesc sa pierd la un aparator care in conditii normale
nu mi-ar pune probleme. Termin chinuit pe locul 3 dar zic ca totusi e bine si voi putea juca in superioare. Realizez ca fara mari sanse, dar asta e. In timpul celei de-a doua serii de la masa de joc incerc sa ma odihnesc. Aiurea, pur si simplu nu pot pentru ca deja imi faceam griji din cauza ninsorii de afara si a camionului ce trebuia sa vina de la Pitești sa incarce mesele. Trec si superioarele unde joc la fel de prost, deja nu ma mai interesa. Pe la 12 noaptea a aparut camionul si au inceput surprizele. A trebuit sa-i rog pe colegii mei de la Pitești (Florin Toma, Dan Ciuca, Nila Dinicescu Zidane, Vali Suta, Vasile Doba), carora le si multumesc pe aceasta cale sa ma ajute la incarcatul meselor in camion deoarece baietii de vineri seara care au ajutat la incarcat se cam evaporasera acum. Intre timp mai pun umarul si Gabi Daneliuc, Cornel Migea si Dan Bodeanu carora de asemenea le multumesc. Si asa se face 2 dimineata. Camionul pleaca, raman si vad semifinala Farkas-Toth si apoi finala si se termina in jur de 3. Ajung la pensiune si constat ca nu-mi mai este somn si sunt prea obosit ca sa mai dorm, asa ca decid sa plec spre casa. Dupa un drum de 4 ore ajung in patul meu, era 7 dimineata si totul se petrecuse in 36 de ore.
Dar nu s-a terminat: Dorm vreo 4 ore si pe la 11 ma trezeste un telefon. Era soferul care ma intreba cand descarcam. Am terminat de descarcat pe la 6 seara. Cam asa se incheia un week-end asteptat timp de un an!
Apoi am inceput sa vad diverse mesaje legate de desfasurarea turneului care au degenerat mai apoi intr-o cavalcada de sugestii, reprosuri si subtilitati care pentru mine sunt cam mult!
Asa ca le voi da satisfactie acelora care isi doresc sa petreaca week-endurile asa cum l-am petrecut eu pe cel de la Sibiu.
Mult succes domnilor, eu am obosit!
Si ca sa fie clar pentru toata lumea, o sa fac un scurt bilant a ceea ce a presupus implicarea mea in turneul de la Sibiu pentru a nu lasa loc la alte interpretari:
1. Am oferit GRATUIT 16 mese, 60 de mantinele, 16 filee pentru organizarea acestui turneu. Am primit 700 lei ce au acoperit integral contravaloarea transportului echipamentelor.
2. Am contribuit voluntar la incarcare mese Topoloveni si Pitești, descarcare mese Sibiu, incarcare mese Sibiu, descarcare mese Topoloveni si Pitești. Am fost ajutat voluntar in aceste operatiuni de catre echipele din Pitești, Topoloveni si București carora le multumesc.
3. Am oferit gratuit 5 tricouri Amatur pentru tombola.
4. Am oferit gratuit 30 de tricouri galbene Campion Amatur tuturor campionilor judeteni si campionului national.
Daca as echivala toate acestea in bani probabil ca rivalizez cu Rasvan Crisan la titlul de principal sponsor al turneului. Numai ca in timp ce Rasvan castiga ceva din standul cu materiale de la orice turneu eu primesc doar mesajele de felicitare si mu....lta stima din partea colegilor din Amatur!
Cu acestea fiind spuse doresc sa va transmit ca ma retrag din pozitia de trezorier al Amatur, pentru care am strans cotizatia de la diverse turnee si din care am platit achizitia de mese Amatur. O sa postez maine situatia exacta unde se va vedea ca si acolo am sustinut din banii proprii miscarea Amatur.
Doresc sa multumesc tuturor celor care au postat mesajele ce m-au facut sa pot lua aceasta decizie. De unul singur mi-ar fi fost greu deoarece iubesc tenisul de masa, uneori prea mult!