LOGO nou

valentin

senior
Buna ziua,

Pentru cei interesati sa-si lege numele un pic mai mult de Comunitatea Pasionatilor de Tenis de Masa a aparut si ocazia.
Propun inceperea unui concurs pentru stabilirea unui nou logo pentru comunitatea noastra. Acesta va fi folosit pe site si va fi recomandat tuturor organizatorilor de evenimente care vor sa asocieze in vreun fel evenimentul cu siteul.
Definirea acestui proces ca si concurs este un pic fortata sigurul castig al celui care va fi desemnat castigator este ca se va mentiona numele lui (cel real sau cel de utilizator al forumului). In acest moment nu putem oferi altfel de premii.
Din punct de vedere tehnic logoul trebuie sa fie prezentat atat in format standard de web cat si intr-un standard prelucrabil (Photoshop, Corel, etc).
Alegerea castigatorului se face in doi pasi. Primul pas este votarea logoului de catre utilizatorii forumului (proces care va dura 2 - 4 saptamani). Al doilea pas este stabilirea castigatorului de catre echipa care administreaza siteul.

In cazul in care aveti propuneri sau observatii va rog sa le faceti publice.

Valentin

Salut,
Cred ca trebuie sa incorsetezi putin imaginatia. In sensul ca trebuie sa spui si ce cuvant(cuvinte) sa contina logo-ul .
Eu cred ca "Amatur" ar fi obligatoriu. Parerea mea...

Eu cred ca Amatur nu are legatura cu logo-ul forumului. Apoi, propun ca logo-ul sa fie produs intr-un format vectorial, pentru a se putea utiliza la dimensiuni mici sau mari in functie de nevoie, fara ca rezolutia sa fie o problema. Photoshop si alte programe de prelucrare bitmap vor produce fisiere cu o rezolutie limitata, pe cand Corel Draw sau Inkscape produc vectori.
Intrucat Inkscape este un program gratuit, se poate folosi cu incredere, dar nu are sculele complicate din Corel. Totusi, in Corel se poate folosi export in SVG pentru a putea fi importat apoi in Inkscape, daca este cazul.

Dati click pe imagini pentru a le deschide - fundalul este transparent si se vede gri in loc de alb in poza mica.

AMATUR
Romanian TT
introdu ceva de genul asta in ultimul logo, te rog! multumesc!

Valentin, administratorul site-ului, a spus ca nu trebuie sa fie o legatura intre tenisdemasa.ro si Amatur si eu impartasesc aceasta parere.
Apoi, "Romanian TT" - doua mentiuni: de ce in engleza? cui se adreseaza site-ul? unde (mai) apare sintagma Romanian TT? si apoi, ideea de romanesc este sugerata de steag, ar fi redundant.

Later edit: vroiam sa introduc un slogan de genul: "that make us happy" sau "it's fun", dar m-am gandit ca nu prea reprezinta un specific romanesc. ;)

Cred ca era important de mentionat ca logo-urile trebuie sa fie creatie proprie, nu luate de pe alte situri.
Sa nu ne trezim cu un al doilea scandal "frunza". ;)

Back
Sus