LOGO nou

Multumim grasomega pentru logo-ul de pe forum.
Inca nu e definitiv, Cristi Cionoiu are inca o idee foarte buna pentru design.
De asemenea mai sunt si alte promisiuni din alte parti.
Dar pana una alta ramane acesta.

Propun sa nu asociem acest forum complet cu Amatur.
Cateva dintre motive: aici nu se discuta numai despre Amatur, miscarea Amatur are deja o reprezentare web.
Valentin

Daca noul logo vi se pare ok, atunci pot sa ofer o versiune SVG, vectoriala, care poate fi folosita in orice situatie: bannere, postere, diplome etc.

Surpriza placuta noul logo .
O sugestie poate ar incapea si '' AmaTur '' cu litere colorate ?
Multumim .
Ciprian Constantinovici are un logo fain pentru Amatur ca avatar in forum. Daca el vrea sa-l dea pentru utilizare comunitatii si cadem de acord ca e frumos si bun, poate, daca sunt de acord Valentin si Clau, sa-l punem ca poza in dreptul thread-ului Amatur.
Cred ca, totusi, nu e bine sa amestecam logo-urile, dar afisarea unui logo in dreptul thread-ului va fi un punct in plus pentru miscarea Amatur.
Ce ziceti? Ma adresez tuturor, nu doar d-lui Denes...

Ciprian Constantinovici are un logo fain pentru Amatur ca avatar in forum. Daca el vrea sa-l dea pentru utilizare comunitatii si cadem de acord ca e frumos si bun, poate, daca sunt de acord Valentin si Clau, sa-l punem ca poza in dreptul thread-ului Amatur.
Cred ca, totusi, nu e bine sa amestecam logo-urile, dar afisarea unui logo in dreptul thread-ului va fi un punct in plus pentru miscarea Amatur.
Ce ziceti? Ma adresez tuturor, nu doar d-lui Denes...
din partea mea cu cea mai mare placere dar avatarul pe care il am l-a desenat dl George Buhlea de la Galați si ar trebui sa ne adresam lui

Multumim Andrei.xD , deocamdata a fost ales logo-ul propus de grasomega.
Daca apare un logo mai bun (recomandat de mai multi useri) nu vom ezita sa-l inlocuim.

Logo-urile si alte elemente grafice este bine sa fie in format vectorial, pentru a putea fi intinse oricat este nevoie, fara pierderea calitatii. Photoshop este un program de editare bitmap, deci rezultatul nu este redimensionabil fara pierderea calitatii.
Eu lucrez cu programele gratuite:
- Inkscape pentru vectori (echivalent, dar mai slab, al lui CorelDraw - cu asta am facut logo-urile),
- Gimp pentru Photoshop,
- Scribus (program de paginare - DTP) si Ghostscript / GSview cu diferite plugin-uri pentru diferite operatiuni de conversie intre formatele grafice sau vectoriale.
Mai exista si programele vectoriale comerciale Xara (3D text, Designer etc.), mai ieftine ca si Corel sau Adobe Illustrator.
De asemenea, se poate folosi si OpenOffice (LibreOffice) Presentation sau Impress si se salveaza PDF si apoi se importa in Inkscape daca e nevoie.
Cam asa fac, ca n-am bani de Corel, Photoshop si altele si trebuie sa respect licentele :).

Si poate cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii, Andrei, e ca un logo nu inseamna piratarea unor poze de pe net si atasarea unui text :)

Back
Sus