LOGO nou

ce sa intampla ,nu mai pot uploada un logo!am tot incercat de vreo 2-2 ori...si nimic!

asta de aici de mai sus este foarte frumos. eu as vota pentru el, daca e vorba de voturi....
in alta ordine de idei, vad bine acum ca aveti nevoie de un desen. eu nu vreau sa castig nici un premiu, nici macar nu vreau sa particip la concursul pentru logo, pur si simplu m-a impresionat o imagine care cred ca e foarte sugestiva pentru miscarea amaturista...faceti abstractie de persoanele din imagine, nici macar nu am facut eu fotografia, deci putea fi oricine acolo, doar atat daca vi se pare si voua destul de interesanta, folositi-o la ceva, in loc de simbol sau orice daca logo nu e cazul(eventual ca afis pentru anunturile la inceput de turneu, poate mintea mea e limitata si nu imi vin idei multe)

asta de aici de mai sus este foarte frumos. eu as vota pentru el, daca e vorba de voturi....
in alta ordine de idei, vad bine acum ca aveti nevoie de un desen. eu nu vreau sa castig nici un premiu, nici macar nu vreau sa particip la concursul pentru logo, pur si simplu m-a impresionat o imagine care cred ca e foarte sugestiva pentru miscarea amaturista...faceti abstractie de persoanele din imagine, nici macar nu am facut eu fotografia, deci putea fi oricine acolo, doar atat daca vi se pare si voua destul de interesanta, folositi-o la ceva, in loc de simbol sau orice daca logo nu e cazul(eventual ca afis pentru anunturile la inceput de turneu, poate mintea mea e limitata si nu imi vin idei multe)

Spamezi (aberezi) tot ce misca pe forumul asta. Te pricepi la toate (poate mai putin la tenis), esti activ in toate sectiunile.
In alta ordine de idei nu are nici o legatura cu logo-ul pentru site. Nici poza nici comentariul.

Ultima editare:
habar n-am de tenis de masă, dar imi place foarte mult...
sunt un spammer si din asta traiesc....daca nu ar exista forumuri, viata mea s-ar sfarsi probabil fara rost....
stiu ca sunt slab, prost si nepriceput, dar va rog sa fiti ingaduitori....la urma urmei, noi cei slabi si imperfecti existam cu un scop intemeiat, si anume ca cei buni sa se simta mai bine si sa aiba o satisfactie atunci cand se compara cu noi. asadar va rog sa nu va suparati ca postez si eu pe forum si sa va distrati cat mai mult pe seama aberatiilor mele...
va felicit pentru toate lucrurile bune si frumoase pe care le faceti si va urez sa nu ajungeti ca mine

Hmmm, am vazut destule imperfectiuni si aberatii pe forumul asta (si pe altele, dealtfel) dar asta nu m-a facut sa ma simt mai bine, ca sa nu mai zic nimic de vreo satisfactie ... poate nu sint eu destul de bun ? :crazy:

ma refeream la satisfactia pe care o simtiti cand stiti ca e unu mai prost decat voi, nu neaparat cand cititi ce scriu....

Ar fi bine mai mereu sa ne lasi in pace,asta ca sa nu folosesc cuvantul ;ODIHNEASCA;.

Totusi cam dur nu-i asa dl. Doc......?
Da,dar trebuie sa fim mai duri cu astfel de personaje care recunosc "pe fata"ca sunt P....I si nu stiu cand sa se opreasca cu aberatiile insiruite aici.Eu l-as intreba de ce nu scrie cu atat patos pe forumul alaturat de badminton.Acolo sigur ar avea mai mult succes.

Back
Sus