Marian Bogdan
organizator tehnic

Paletă profesională Primorac Carbon off+, echipată cu fețe noi, Tenergy 05 Hard și Dignicds09 C noi, pentru cunoscători pretențioși, bonus husă și folii de protecție.
pret 1650 RON
Detalii la tel: 0728367579
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Vânzătorii neseriosi si fara cuvant ,numai pune marian cuvânt pentru oameni mici , o dată ce pui tu un anunț îți asumi, am vorbit azi cu omul asta m-am înțeles cu 1200 lei fără fețe i-am găsit și client la fețe cu 500 lei ieșea mai mult eu am vândut un lemn la preț mic sa mai pun să-l iau pe ala și îmi da mesaj ca îl vinde local, nu e problema ca mai am 2 lemne, dar când vorbești ceva asa rămâne, astfel de specimene nu au ce cauta pe aici, Vânzătorii cum bate vântul.....
Nu știu ce ai discutat tu cu vânzătorul, telefonic…cert este ca el a ales varianta cea mai convenabilă pentru el, discutăm fără rost, el a vândut paletă cu tot cu fețe, nu cum propuneai tu, doar lemnul.Discuția a fost când ajung de la sală ii transfer banii și îți dă ție săi dai fețele jos ca nu se pricepe, dacă am face fiecare asa sa alegem varianta care ne convine....
Un exemplu marian am vandut un lemn acum 8 zile cu 700 lei la câteva ore mi sa oferit 1100 lei, dacă alegeam și varianta care îmi convenea? Numai contează, dar e bine de știut. Sănătate.