Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cristinel, îmi cer scuze dacă te-am dezamagit. Dar dacă te uiți puțin mai atent o să vezi ca Dumbrăvița a postat turneul A+ in urma mea. Deci dacă vrei să faci ceva reproșuri cuiva te poți adresa lor.
Dar sunt convins că vei găsi tu un alt turneu unde să joci Duminică, și astfel să ajungi la noi performante în tenis, ca număr de turnee mă refer.
Cornele, Regulamentul Amatur spune ca se pot programa turnee B la peste 300 km de un turneu A+ in aceleasi zile , dar numai cu acordul organizatorilor A+.Deci toate turneele B aprobate se conformeaza dupa A+ si nu invers.Postarea mai repede a unui turneu B inaintea unui A+ nu poate obliga organizatori A+ sa se conformeze dupa B.Elegant si etic era sa se astepte postarea A+ , dupa care toate turneele aprobate de organizatori A+ sa se posteze.
Concluzie, Cristi Istrate nu poate sa ne adreseze reprosuri ca nu ne-am conformat si aliniat dupa B de la Domnesti.Dorinta noastra este sa se joace cat mai mult tenis, peste tot si sa nu existe nici o ingradire.
Erau doar niste glume intre noi.
Pai si ce , nu ma primiti si pe mine intre glumite![]()
![]()
![]()