In sfarsit un moment mai relaxant pentru mine (Astept sa schimb parbrizul si nu am ce face) si pentru o retrospectiva a turneului.
Un turneu A+, dealtfel primul din acest an, intr-o zona limitrofa a tarii, sud -vestul tarii mai exact, localitatea Dumbravita de Timisoara.Ne-am bucurat de vizita a catorva jucatori care au venit de la mari distante, si multi din centrul tarii.In prima zi a competitiei am avut placuta surpriza sa avem un procent foarte mare de prezenti in sala pana la ora 9.00 si doar cativa care nu au reusit sa patrunda cu viteza mai mare in ceata densa care s-a asternut in dimineata acelei zile.Cu toate acestea au confirmat si validat toti in timp util si am putut incepe turneul in jurul orei 9.30 asa cum am promis.O prognoza a finalizarii grupelor la ora 15.00 s-a adeverit aproape cu o precizie de ceasornicar, care a fost data peste cap de grupele superioare care au avut o intarziere de aprox 30 min.Eliminatorile la Open s-au desfasurat intrun ritm normal pe ambele laturi ale tabelului, pe cand la Elite am avut surpriza neplacuta ca o jumatate a tabelului sa aiba o intarziere de aproape o ora fata de cealalta.Pe aceasta cale atrag atentia unui finalist ca la viitoarele turnee pauzele dintre seturi sa le petreaca in suprafata de joc si in limita bunului simt de 1 minut si din respect fata de toti participantii nu e ok sa se lase minute in sir asteptat sa vorbeasca la telefon.
Comportamente extreme in desfasurarea turneului nu prea am vazut, manifestarile de bucurie a unor tineri nu sunt deliciul celor mai in varsta . dar totul a fost intr-un ton de desfasurare tolerant.Turneul incepe la 9.30 si se finalizeza la in jur de 21.00.
Pentru a doua zi lucrurile nu au stat chiar ca in prima zi , prezenta la validare la ora 9.00 era de aproximativ 50% si chiar la 9.30 inca se mai validau jucatori si am reusit undeva la 9.40 sa incepem Hobby si la 9.50 Avansati.La avansati am intampinat o problema tehnica si la generarea grupelor au fost 2 jucatori dublati si 2 au fost scosi din schema.Am depistat in timp util fara a pricinui deranj prea mare (Tofeni Florin si Todea Alexandru).Grupele inf se termina la Hobby pe la 14.30 si la Avansati 15.30Grupele superioare la Hobby se desfasoara in sistem de 2 grupe pe 2 mese ce duce la terminarea lor in 2 ore si terminarea turneului la in jurul orelor 18.30. La avansati se joaca o grupa sup pe o masa si turneul se gata pe la 20.30
Problema cea mare la Avansati Hobby consta in completarea rezultatelor ceea ce ne-au pricinuit destule probleme.
In incheiere trebuie sa felicit si eu pe castigatori, dar si pe ceilalti care vad ca sunt tot mai multi in zona felicitarilor, dar de fapt eu o sa ii felicit pe toti cei 300 de participanti si bineinteles si pe cei care au luat parte la organizarea evenimentului.
In primul rand mi de multumiri Doamnei Nicoleta Husar si Mircea Danila, lui Radu Popescu, Turcan Amalia,membrilor echipelor Acs.Dumbravita si Css Dumbravita pt implicare, tuturor parintilor care ne-au ajutat in cele 4 zile, celor 3 asistenti medicali de pe serviciu Ambulanta, Politiei locale implicate si bineinteles si Primariei Dumbravita.
Cat mai multe turnee Amatur in continuare.Acelasi EMI