AmaTur: Turneu A+ „Cupa Dumbrăvița 2025”, Dumbrăvița (Timiș) – 25-26.01.2025, ora 9.30 (Sâmbătă: E și O, Duminică: A și H)

Nu o să întru în polemici cu dvs. Am avut doar rugămintea de corecta un înscris pe care, adevărat, noi
l-am greșit. Ați fost organizator tehnic. La cine să fi apelat? Mulțumesc!

Da si asta va spuneam ca a fost corectat de ieri, dar nu in toate posturile.Si v-am indicat postul corect.

Da si asta va spuneam ca a fost corectat de ieri, dar nu in toate posturile.Si v-am indicat postul corect.

Buna ziua!
Nu va suparati, dar si in postul indicat de dvs si pe profilul jucatorului de pe amatur.ro apare, in continuare, rezultatul de 3-2 intre domnii Faur Lucian si Tanase Valentin, si nu 3-0.
Multumesc! O zi buna!​

Buna ziua!
Nu va suparati, dar si in postul indicat de dvs si pe profilul jucatorului de pe amatur.ro apare, in continuare, rezultatul de 3-2 intre domnii Faur Lucian si Tanase Valentin, si nu 3-0.
Multumesc! O zi buna!​

Cred ca nu o sa mai apara mult si bine, deoarece am impresia ca nu postezi unde trebuie. Poate nu stii ca pe situl amatur.ro, nu prea au ce sa modifice organizatorii, cu o singura exceptie din ce stiu eu. Asa ca degeaba tot bati apa in piua pe forumul turneului care e pe tenisdemasa.ro si degeaba modfica organizatorii anumite posturi, ca pe amatur.ro va trebui sa scrii in alt loc din ce am vazut eu.

https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1191179/page156

Pe linkul de mai sus, am vazut ca mai posteaza unii cereri de modificare rezultat, dar sa nu te astepti ca in secunda 2 sa si apara modificarea, ca si cum cineva nu are ce face decat sa tot raspunda la toate cererile pe care le au unii si altii, mai ales ca in cazul tau am vazut ca modificarea nu produce nici o rasturnare specataculoasa de clasament, cel mult o gadilare de orgoliu a celui care a castigat cand vede ca in loc de 3-2 apare un 3-0

Cred ca nu o sa mai apara mult si bine, deoarece am impresia ca nu postezi unde trebuie. Poate nu stii ca pe situl amatur.ro, nu prea au ce sa modifice organizatorii, cu o singura exceptie din ce stiu eu. Asa ca degeaba tot bati apa in piua pe forumul turneului care e pe tenisdemasa.ro si degeaba modfica organizatorii anumite posturi, ca pe amatur.ro va trebui sa scrii in alt loc din ce am vazut eu.

https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1191179/page156

Pe linkul de mai sus, am vazut ca mai posteaza unii cereri de modificare rezultat, dar sa nu te astepti ca in secunda 2 sa si apara modificarea, ca si cum cineva nu are ce face decat sa tot raspunda la toate cererile pe care le au unii si altii, mai ales ca in cazul tau am vazut ca modificarea nu produce nici o rasturnare specataculoasa de clasament, cel mult o gadilare de orgoliu a celui care a castigat cand vede ca in loc de 3-2 apare un 3-0

Buna ziua!
Consider ca nu "bat apa in piua" absolut deloc, ci incerc sa repar o greseala pe care mi-o asum, trecand rezultatul gresit. Stiu ca nu influenteaza cu absolut nimic situatia generala acest scor, dar poate pentru domnul Faur conteaza ca a fost 3-0, nu 3-2. Doar mentionam ca in postul 5, care este concludent pentru rezultate, nu a fost schimbat scorul, acesta fiind modificat in postul 576. De aceea pe profilul jucatorului apare 3-2.
O zi buna!​

Alex! mulțumesc pentru implicarea ta dar, după cum se vede, defapt orgoliul celor pe care i-am rugat să facă banala corectură este mai mare decât dorința noastră de a îndrepta o greșeală.
Și cu asta închei. Este pentru prima dată cand am intervenit pe site și cred că va fi ultima.

La acest turneu, am fost sesizati de o speta nemaintilnita pina acum, si anume: in grupa 15 de la Avansati, in timpul desfasurarii grupelor inferioare, s-au retras din diferite motive 2 jucatori.

Conform regulamentului (paragraful 7.3.1 ) rezultatele celor 2 jucatori au fost anulate....

Dar unul din jucatorii din acea grupa, avea victorii la cei 2 care s-au retras, si cind s-a facut clasamentul, apare cu zero victorii in clasament....

Ne pare rau pentru domnul ce apare in clasament cu zero victorii, chiar daca dinsul a cistigat la cei 2 retrasi, , dar singura solutie este aplicarea regulamentului.

Alex! mulțumesc pentru implicarea ta dar, după cum se vede, defapt orgoliul celor pe care i-am rugat să facă banala corectură este mai mare decât dorința noastră de a îndrepta o greșeală.
Și cu asta închei. Este pentru prima dată cand am intervenit pe site și cred că va fi ultima.

Vad ca tot insistati pe o gresala.
V-am explicat cat se poate pricepe si eu si Sorin vad ca a intervenit.Noi organizatori tehnici avem acces la un fisier xls cu ajutorul caruia este posibila desfasurarea turneului.Dupa terminarea turneului afisam in postul clasamentului rezultatele turneului de unde sunt preluate de admin programului.Noi ne-am facut treaba cu varf si indesat ceea ce se vede in postul 4 rezultatele de la Elite si Hobby,si in postul 5 rezultatele de la Open si Avansati.Mai departe va rog adresati-va in sectiunea Clasament sau sesizari echipa Amatur, noi nu avem acces in profilul jucatorului sa modificam nimica.

Am făcut sesizarea înainte de a se termina turneul, atunci când încă puteați face modificarea, ați avut și confirmările celor doi.

Am făcut sesizarea înainte de a se termina turneul, atunci când încă puteați face modificarea, ați avut și confirmările celor doi.

S-a actualizat scorul si pe profilul dvs. Daca intrati pe amatur.ro o sa observati. I-am trimis dimineata un mesaj domnului Apian si probabil a reusit sa il vada spre seara. Este totul in regula, domnule Faur. O seara buna! :)

V-am chemat eu la masa organizatorilor pentru ca nu intelegeam scorurile si le-ati lamurit cu Ghete , scoruri intre dumneavoastra si Ghete si nici decum scorul cu Tanase.
Scorul cu Tanase l-ati reclamat doar ieri.

Eu de azi inainte nu mai modific ABSOLUT nici un scor pentru nimeni.Trebuie fiecare sa isi aiba grije cand se completeaza scorul.Scorurile vor fi trecute asa cum sunt in pagina.

Rezultatul corect și cel consemnat în foaie, în grupa1 inferioară, avansați Faur Lucian vs Tănase Valentin a fost 3:0 nu 3:2. Vă rog să corectați.

Prima sesizare am făcut-o la ora 17:30, în timpul desfășurării turneului, după ce ați postat rezultatele din grupele superioare conform postului 579 de mai sus iar confirmarea dlui Tănase a fost postata la ora 21:26 în postul 599.

Back
Sus