ÎNCHIS Schimb BTY Balsa Carbo X5 (nou in ambalajul original) maner FL(Concav)/Vand(eventual)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

sorymtllc

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
33
Locație
Balan, Harghita
Schimb cu acelasi tip de lemn NOU insa cu maner ST(drept) si in caz de primesc oferte bune pt. paleta o vand !
Paleta: Bty Balsa Carbo x5 NOU
Fete(rosu/negru) XIOM Omega 4 asia max NOI NOUTE , nejucate absolut deloc, sunt taiate pe lemnul din imagine si nimic mai mult . Fetele au fost lipite cu Xiom IBond (toate achizitionate de la domnul "Tibi")
Rog seriozitate !

450 Ma gandeam eu insa astept oferte !

---------- Post added 31 ian 11 at 13:10 ----------

doresc sa adaug ca nu vand paleta pe bucati ! Daca o dau o dau asa cum se vede in imagini . Lemnul il schimb daca doreste cineva (asa cum am specificat mai sus ).

---------- Post added 01 feb 11 at 11:28 ----------

Doresc sa modific urmatoarele :
Paleta specificata mai sus se vinde 450 RON (Nejucata nici 2 minute)
Schimb si cu alte lemne (de la ofensive in sus),noi(fara lovituri,zgareturi,sa.), sa nu aiba mai mult de 95g, maner drept.
Fetele (neagra/rosie) doar taiate,nejucate absolut deloc, dimensiuni 159x150, burete max : 260 LEI

Ultima editare:
modific oferta :
Fete Xiom Omega 4 Asia max , 159x150 le vand impreuna 260 lei perechea(nejucate).
Lemnul BTY Balsa Carbo X5 NOU , in ambalajul original, maner Concav 160 LEI
Paleta intreaga 420 LEI

Mi-ar place mie lemnul dar la 150 cu trp inclus. Scuze ca va intreb dar de ce il dati?

ok am inteles motivul vanzarii dar nu am primit raspunsul vis-a-vis de pret :)
am vazut eu bine in poza ca lipseste fluturele din capatul manerului si e pusa o bucatica de banda cu xiom??

Ultima editare:
in concluzie are fluturele pe capatul manerului sau numai banda si daca il are vindeti lemnul cu 150 ??

Scuze ca poluez topicul dar sunt si eu curios , unde e fluturele ? ( sper sa nu fiu acuzat ca sunt ironic ) Nu am mai avut balsa x5 si nu stiu daca trebuie sau nu sa aiba fluturele pe maner . Mai vazusem pe forum la vanzare un lemn Primorac carbon fara serie la care ar fi aceeasi intrebare , trebuie sau nu sa aibe ? Daca poate cineva sa ne lamureasca ca sa stim si noi cand cumparam , i-as fi recunoascator . Scuze sorymtllc si multumesc de intelegere !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus