salutare oameni buni,
imi cer mii de scuze pentru preturile "destul de nesimtite" pe care le-am postat.nici o clipa nu am avut intentia sa pacalesc pe cineva.pur si simplu nu am stiut care este valoarea reala a unui asemenea lemn.am fost sunat de un domn din timisoara in urma cu doua zile care era interesat de lemnul stiga.atunci am aflat de la el cat costa de fapt in realitate.
MII DE SCUZE!!!!!
in legatura cu bisnita.............sau cu adaosul comercial in plus.............credeti-ma ca nu asta a fost intentia mea.dupa discutia cu cel din timisoara , am intrat si eu pe site si am vazut.din acel moment am vrut sa intru iar pe forum si sa ma scuz pt pretul destul de "piperat"dar pana azi nu am mai avut cand.azi cand am intrat am vazut ca anuntul meu nu mai era acolo unde stiam eu si asa am ajuns in sectiunea aceasta"anunturi vanzari"sau cum s-o fi numind.
inca o data va rog sa-mi scuzati EXAGERAREA NEVINOVATA.asta a fost si nici pe departe intentia de a face BISNITA sau ADOS.
va multumesc pt intelegere.
cine ma cunoaste stie ca nu-mi sta in fire si nu am nevoie sa fac asa ceva.................