Pro tour german open 2011

victorache

senior
Scor reacție
0
Vârstă
53
Locație
NORWAY
A inceput open-ul GERMAN,se desfasoara intre 23-27 februarie.
cei ce vor sa vizioneze http://www.ittf.com/ittv/
---------- Post added 23-Feb-2011 at 14:23 ----------
din cate am vazut avem in calificari la baieti:SOCZ HUNOR,FILIMON ANDREI,IONESCU OVIDIU,PETRESCU ALEXANDRU si DADECHIN EVGHENI
la fete deja DANIELA DODEAN si ELISABETA SAMARA sunt pe tabloul principal,iar in calificari doar IULIA NECULA
succese la toti

Semifinala foarte frumoasa in setul 5 Timo B. a avut 2 mingi de meci ,dar a reusit in cel deal 6-lea .
Sa vedem ce va face in finala .
---------- Post added 27-Feb-2011 at 13:29 ----------
Un Meci Extraordinar foarte strans: Timo Boll-Ma Lin 4-2

A doua semifinala WANG HAO / ZANG JIKE
---------- Post added 27-Feb-2011 at 14:05 ----------
Semifinala foarte frumoasa in setul 5 Timo B. a avut 2 mingi de meci ,dar a reusit in cel deal 6-lea .

---------- Post added 27-Feb-2011 at 13:29 ----------

A doua semifinala WANG HAO / ZANG JIKE
1/4
---------- Post added 27-Feb-2011 at 16:17 ----------
Incepe finala !

semifinala foarte frumoasa in setul 5 timo b. A avut 2 mingi de meci ,dar a reusit in cel deal 6-lea .

---------- post added 27-feb-2011 at 13:29 ----------

a doua semifinala wang hao / zang jike

---------- post added 27-feb-2011 at 14:05 ----------

1/4

---------- post added 27-feb-2011 at 16:17 ----------

incepe finala !

zang j. - boll t. 4 / 0

mie mi s-a parut ca Zhang a avut o viteza in plus fata de Timo...poate cei 6 ani in plus isi spun cuvantul...:)

mie mi s-a parut ca Zhang a avut o viteza in plus fata de Timo...poate cei 6 ani in plus isi spun cuvantul...:)

Senzatia mea este ca deja e vremea urmatoarelor generatii ( XU XIN si ZHANG JIKE fiind exponentiali).Doar experienta vasta celor din garda veche mai face ca sa mai urce mai sus de semifinale la un astfel de nivel.Sunt convins ca,daca participa si XU si era pe cealalta parte a tabloului cei doi(XU XIN si ZHANG JIKE) se gaseau in finala fara probleme.

Mda ... cred ca noi cei care am fost acolo si am vazut turneul pe viu putem adauga cate ceva.
Zhang Jike a jucat excelent duminica si contra lui Wang Hao si contra lui Boll. Timo insa a parut o idee apasat de presiunea publicului sau poate pur si simplu a ramas un pic fara suflu dupa traseul de pana in finala, in cele 3 meciuri precedente Boll a avut o mare doza de noroc si aici ma refer la tusuri si neturi in momentele cheie ale meciurilor si era inevitabil ca la un moment dat sa se termine.

Ar fi interesante ceva pareri,impresii,poze de la amaturistii care au urmarit live aceasta competitie:)

Iti schimbi putin viziunea despre tenis cand vezi un meci live de tenis avandu-i ca protagonisti pe MA LIN - RYU SEUN MIN , WANG HAO - WANG LI QIN , BOLL - Zhang Jike. Cele mai frumoase schimburi dupa parerea mea au fost in meciul dintre Ma Lin si Ryu, topspinuri si retopspinuri executate cu o viteza si precizie de ramaneai cu gura cascata. In finala am vazut un Boll clar depasit de jocul perfect al lui zhang jike, o lovitura de rever de pe masa absolut incredibila cum nu am mai vazut. Desi in timpul meciului tipam de nebun si il sustineam pe TIMO am regretat pe urma cand am vazut ca dupa terminarea meciului a iesit din sala si nu a dat nici macar un autograf ( erau cam vreo 20 de persoane care il asteptau si el a trecut prin ei ca si cum nu ar fi fost acolo). M-a impresionat si batranul Saive, care la varsta lui a facut niste meciuri incredibile, o miscare la masa si niste retopspinuri superbe.

La fete m-a impresionat castigatoarea , GUO YAN, cred ca ar putea sa bata lejer multi baieti buni. Un joc de pe masa si o precizie aproape de perfectiune. Am vazut si o aparatoare din china WU, super tare pustoaica, putin atipica ca si joc insa f spectaculoasa. Si Samara a jucat bine, am sustinut-o in meciul pe care l-a castigat in fata unei asiatice ( nu mai stiu numele ei).

Oricum CHINA va domina clar in continuare multi ani tenisul de masa. Sunt prea buni, prea rapizi, prea seriosi si dornici de victorie.

Sala unde s-a desfasurat acest turneu a fost superba, un MONSTRU de sala care a fost infiintata in 86 din ce-am retinut eu. Tot in incinta acestui monstru era o sala mare cu mese de tenis de masă pt cei care vroaiau sa joace, si bineinteles firmele de tenis de masă cu tot felul de materiale. M-a surprins placut pretul mai multor materiale care era cu mult sub ce se gaseste la noi pe anumite site-uri interne ( nu dau nume ca nu are rost , pot da insa cateva exemple , tricou de la butterfly care la noi e 135 ron ei il vindeau cu 15 euro, ciorapi joola la 5 euro 5 perechi , tibhar la 3 euro 2 perechi, sort joola la noi 100 ron la ei 5 euro , tenesi tibhar la 9 euro ...si multe altele...). La fețe pretul era cam acelasi ca la noi.

Dortmund ca oras nu mi-a placut, un orash rece, lipsit de culoare, FEMEI INGROZITOR DE URATE, INTERNET F SCUMP ( 8 euro 1 ora de wirless)

Per total a fost super frumos, o experienta care dupa cum am mai spus iti schimba putin viziunea despre tenis, si pe care sper s-o mai repetam cand o sa mai avem ocazia.( dar nu in Germania :D )

O seara buna !

Zhang Jike l-a batut din nou pe Boll la meciul Europa-Asia. E evident ca momentan Boll nu are raspuns la reverul de pe masa al lui Zhang si mai trebuie sa lucreze si la preluare. E drept ca Boll a reusit sa castige un set, dar Zhang a dominat destul de clar meciul.

A fost frumos sa vedem "vechea garda" la lucru, adica Liqin Wang si Ma Lin, Wang Hao e undeva intre, desi nici el nu mai e la prima tinerete. Ma Lin si Ryu Seung Min au oferit un super spectacol la scurt-scurt, priza ii ajuta si amandoi au o vasta experienta, iar cand apare o sansa forta loviturilor este pur si simplu impresionanta. Ma Lin a salvat 4 mingi de meci cu Chen Qi, revenind spectaculos de la 10-6, dar se simte ca este la limita dpdv fizic, sunt momente cand pur si simplu pentru 2-3 puncte dispare din joc si este doar pasiv.

Lucian ar trebui sa posteze macar o parte din pozele facute, a fost o experienta foarte frumoasa si pot sa spun cu o oarecare certitudine ca o sa mai vedem si alte turnee pe viu ;)

Prin noiembrie am deschis un topic pe sectiunea Antrenamente chiar despre aceasta lovitura a lui Zhang Jike,considerata inovativa.A fost imediat catalogata drept total ineficienta de unul din "expertii" care se pricep la toate de pe forumul asta:).Rofl!

Back
Sus