Pro tour german open 2011

Nici eu si nici Alex nu ne referim la "flipul" pe care il face Zhang la preluare sau din scurt. Ne referim la [re]topspinul de pe masa sau de foarte aproape de masa cu reverul sau si mai precis la o serie de 2-4 astfel de lovituri, terminata uneori cu schimbare de directie.

Au fost puncte cand Boll a initiat cu topspin moale din FH in reverul lui Zhang, iar acesta a replicat cu retopsin, Boll la fel, dar din cauza vitezei nu a putut imprima foarte multa forta si Zhang da inca un retopspin, mai puternic decat primul cu care castiga punctul .... sau Boll returneaza la fel si Zhang da retopspin in linie, iar Boll e masca.

Acest fapt ii permite lui Zhang Jike sa serveasca un pic mai lung iar Boll e obligat fie sa returneze lung, fie sa intre in genul de punct descris mai sus, fie sa gaseasca o continuare mai riscanta ... sa forteze lovitura, sa incerce extra sau linie sau sa incerce totusi sa returneze scurt. Nu cred ca Jike serveste mai bine ca Ma Lin si totusi Boll a fost mai deranjat la preluare de primul.

Samsonov nu a fost atat de deranjat de acest rever ca Boll, Vladi are probabil unul dintre cele mai bune blocuri de rever din lume, dar in momentul in care blochezi si nu dai topspin Zhang are timp uneori sa se intoarca si sa dea cu FH si atunci punctul e cam spre el.

Vreo 7-8 zile am fost si noi p-acolo...Am vreo douajdamii de poze dar vad ca nu se pot posta. Asta e...

Back
Sus