Galos Alex
senior
State Malin-Bucuresti-Elite
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bună seara, nu am văzut în anunțul turneului nici o informație despre climatizarea sălii. Mulțumesc
88. Lungoci Mihai, Craiova - 366 - 31.95 - O. Am pus pozitia din lista pt o verificare mai rapida a ceea ce vreau sa va intreb: din postari, am verificat si eu si observ ca s-au mai inscris, pana in 07.06, inca doi jucatori care au o pozitie mai buna, respectiv Coteț NicolaeBrăila Loc 221, MP 29.89 si Fotia IulianBacău Loc 218, MP 33.43. Intrebarea este: pot sa prind un loc in lista sau intru pe lista de asteptare? Intrebarea o pun si in conditiile in care mai sunt cele 4 wild carduri in care m-as putea incadra. Multumesc! Si poate se mai retrag...![]()
Se inscriu Gheozdan Daniel, Stefan Adrian,Popa Liviu, Popescu Petre, Marinescu Stefan, avansati ,Bucuresti
Multumesc !
ATENTIE!!! Urmatorii jucatori au medie de Hobby dar s-au inscris la avansati. Daca doresc sa se inscrie la Hobby sa o faca pe forum, altfel vor ramane pe lista de avansati. Trebuie sa anunte ca schimba categoria.
134. Popescu Petre, Bucuresti - 1304 - 7.45 - H
135. Teodorescu Robert, Bucuresti - 1864 - 9.68 - H
136. Marinescu Stefan, Bucuresti - 2018 - 6.28 - H
137. Sirbu Ion, Bucuresti - 2343 - 9.33 - H
138. Coman Gabriel, Bucuresti - 2689 - 9.87 - H
V-ati inscris la Avansati si v-ati inscris la un turneu A+. Pana pe astazi prioritatea a fost dupa clasament. Cei care se inscriu de azi incolo vor fi dupa dvs.Eu am adus discuția despre ”primul venit primul servit” Mulțumesc.