AmaTur: Turneu A+ Otilia Bădescu- Concordia Chiajna 14 - 15 iunie 2025

D-l Oniga nu apare in clasamentul lunii iunie, avand un an de inactivitate pana la 31 mai. De aceea programul l-a preluat ca jucator nou. Organizatorii nu au avut informatii depre istoricul d-lui si nici banuieli privind o inscriere eronata.

În numele tuturor, dorim să vă reiterăm aprecierea și mulțumirile noastre sincere.

Evenimentul a fost posibil datorită colaborării strânse și a spiritului de echipă dintre organizatorii tehnici, participanți și gazdă, parteneri și sponsori.

Mulțumim și să avem parte de cât mai multe momente remarcabile împreună!”

#clubotiliabadescu
#goldnutritionromania​

Bună seara. Cum dl.Oniga din Alba Iulia poate să ocupe locul 6 în grupa inferioara?

Buna ziua, nu vreau sa las vreo umbra de indoiala. O sa dau o explicatie mai tehnica, si anume: Pe d-l Oniga l-am inscris in luna Mai, poz.61, conform clasament luna Mai, cu MP 8.2 (dupa cum se vede in fotografia atasata). Numai ca la trecerea la clasamentul lunii Iunie, pe care o face tabelul Excel, d-l Oniga implinise un an de cand nu mai participase in turneele Amatur si nu mai figura si in clasamentul lunii Iunie. Asa ca tabelul a pastrat inscrierea dar cu MP=0. Eu am observat acest MP ciudat, care ar fi trebuit sa fie 2, ca la prima participare, si l-am completat manual cu 2. Greseala a fost ca nu am mai luat din urma clasamentul trecut, sa fac comparatie intre jucatori. Da, imi cer scuze pentru neplacere.

Ultima editare:
S-a comis o eroare la categoria hobby. Iordache Mihai cu mine(Iordache Alexandru) au fost interschimbati. Iordache Mihai nu s-a mai inscris si totusi aparea pe foile de grupe in timp ce eu nu apaream. Am jucat eu si am modificat pe foaie manual si mi s-a spus ca o sa se modifice si listele oficiale ceea ce nu s-a intamplat inca. Puteti verifica si listele de inscrieri. Va rog sa modificati pentru a nu fi penalizat pentru neparticipare pe nedrept. Mulțumesc frumos.

Back
Sus