Ghete Alexandru
senior
Bună seara! Ghețe Alexandru, Timișoara - Avansați. Mulțumesc!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sigur că da! Daca ai idee despre "fenomenul" tenis de masă și Amatur , ai o paleta cu fețe acceptate în circuitul oficial , cu drag te înscriem și te așteptăm la Reșița!Salut , vreau sa ma inscriu si eu la turneu la hobby, e prima mea participare la un turneu…e ok aici daca am scris…sunt din Timisoara
Ghita Adrian CodrutSigur că da! Daca ai idee despre "fenomenul" tenis de masă și Amatur , ai o paleta cu fețe acceptate în circuitul oficial , cu drag te înscriem și te așteptăm la Reșița!
Postarea a fost unită automat:
Scrie numele întreg , orașul (Timișoara după cum ai spus) și dacă ești începător la tenis...scrie categoria hobby
La Elite, MP=38Demian Daniel din Arad -Open.
Balcu Laurentiu este suspendat pana in data : 30.09.2025 si nu poate participa din pacate! Imi pare rau!Se retrage: Trebel Robert open din Bocșa, se înscrie Balcu Laurențiu avansați din Bocșa.
Am omis eu sa il trec cand am facut primele liste! Imi cer scuze....va aparea cu siguranta la urmatoarea actualizare!Verdet Adrian nu e trecut!!