AmaTur: Turneu B "Zilele Orașului",editia a VI-a Moinești -Duminca, 07.09.2025 (6 Cititori)

Salut, sunt jucător nou, voi fi în oraș în ziua turneului și aș încerca să văd cum mă descurc la hobby. Este obligatoriu să ne postăm numele real aici? Aș prefera să rămân anonim, fără să-mi apară numele pe site (și automat în căutările google/chatgpt).

Mulțumesc.

Salut, sunt jucător nou, voi fi în oraș în ziua turneului și aș încerca să văd cum mă descurc la hobby. Este obligatoriu să ne postăm numele real aici? Aș prefera să rămân anonim, fără să-mi apară numele pe site (și automat în căutările google/chatgpt).

Mulțumesc.
Exista in Amatur persoane care s-au inscris la concursuri cu pseudonime...Cel mai cunoscut este probabil Gipsy King..A existat si On HO la un moment dat..Alegeti va un pseudonim pe care sa nu l schimbati decat ulterior,cu numele real,daca va fi cazul.In ceea ce priveste site ul acesta,pseudonimele sunt majoritare

Ultima editare:
Exista in Amatur persoane care s-au inscris la concursuri cu pseudonime...Cel mai cunoscut este probabil Gipsy King..A existat si On HO la un moment dat..Alegeti va un pseudonim pe care sa nu l schimbati decat ulterior,cu numele real,daca va fi cazul.In ceea ce priveste site ul acesta,pseudonimele sunt majoritare

Mulțumesc pentru răspuns, mă voi înscrie pe lista de așteptare la hobby cu pseudonimul "spino".

Este într-adevăr problematică folosirea datelor personale, mai ales din punct de vedere al siguranței. S-au înmulțit extrem de mult fraudele și înșelăciunile, iar pentru un escroc să aibă acces la data nașterii, domiciliu și numele complet e o mană cerească - de acolo poate afla destul de ușor și alte date de care poate să se folosească. Iar asta ar putea fi o problemă pentru Amatur, mai ales de când a intrat legea GDPR care obligă fiecare organizație să nu publice, să securizeze, și să ceară permisiunea pentru colectarea datelor cu caracter personal.

Deși înțeleg foarte bine că sunt persoane care preferă acest gen de publicitate, știu că există și altfel de persoane care ar prefera discreția.

O zi bună,

Espinosa n ar suna mai bine ? ce trecem la localitate resedinta?

Mulțumesc pentru răspuns, mă voi înscrie pe lista de așteptare la hobby cu pseudonimul "spino".

Este într-adevăr problematică folosirea datelor personale, mai ales din punct de vedere al siguranței. S-au înmulțit extrem de mult fraudele și înșelăciunile, iar pentru un escroc să aibă acces la data nașterii, domiciliu și numele complet e o mană cerească - de acolo poate afla destul de ușor și alte date de care poate să se folosească. Iar asta ar putea fi o problemă pentru Amatur, mai ales de când a intrat legea GDPR care obligă fiecare organizație să nu publice, să securizeze, și să ceară permisiunea pentru colectarea datelor cu caracter personal.

Deși înțeleg foarte bine că sunt persoane care preferă acest gen de publicitate, știu că există și altfel de persoane care ar prefera discreția.

O zi bună,
Va recomand sa purtați și o masca, întrucât mai sunt colegi indiscreti care mai fac și poze și exista riscul sa fiți recunoscut.

Va recomand sa purtați și o masca, întrucât mai sunt colegi indiscreti care mai fac și poze și exista riscul sa fiți recunoscut.

Motivul nu e să nu fiu recunoscut (oricum sunt un ilustru necunoscut) ci ca datele mele personale să nu apară online.

Știu că narcisismul e la modă de când cu rețelele astea, dar nu toți insistă să fie la modă.

O zi bună,

Numele si localitatea nu sint chiar atat de secretoase, varsta (anul nasterii doar) si poza sint facultative ... nu veti aparea in clasament si statistici ca Spino, alegeti-va un nume normal pe care sa nu-l schimbati daca veti mai juca vreodata si la alte turnee.

O zi bună,

Nu colecteaza nimeni datele cu caracter personal. Nu vi se cere absolut nimic, puteti trece orice nume si adresa de mail la inregistrare.
Problema este ca va inscrieti la un concurs real. Si acolo trebuie sa va dati niste date. Macar numele si categoria. Orasul de domiciliu este important pentru ca e folosit la impartirea initiala pe grupe.
Nu-mi spuneti ca daca sunteti Ionescu Vasile din Bucuresti si va inscrieti la Hobby va poate identifica cineva. Pentru ca partea cu GDPR exact la asta se refera.

Din Bacău Rojnita Sebastian Braniste George Ursulescu Ioan elite Iacobut Cătălin avansati

Sunt nevoit sa ma transfer de la Open la Eilte, din cauza jobului.
Așadar, se transfera Oancea Marian, din Bacau, la Elite.
Multumesc.

In conformitate cu cele postate de Fl Apian in post no 70 am pastrat locul pe lista de asteptare pt anonimul bucurestean dar va fi inscris in competitie doar daca furnizeaza o inscriere cu nume ,prenume si localitate domiciliu ( nu va controleaza nimeni C.I la inscriere,anyway) .Astept detalii daca va prinde loc
Urmatoarea actualizare liste inscriere o voi face luni 01.09

Ultima editare:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus