AmaTur: Turneu B "Zilele Orașului",editia a VI-a Moinești -Duminca, 07.09.2025 (6 Cititori)

Numele si localitatea nu sint chiar atat de secretoase, varsta (anul nasterii doar) si poza sint facultative ... nu veti aparea in clasament si statistici ca Spino, alegeti-va un nume normal pe care sa nu-l schimbati daca veti mai juca vreodata si la alte turnee.

Îmi cer scuze, și cu tot respectul - numele unei persoane este atât de privat pe cât dorește persoana respectivă să fie. Cu atât mai mult într-un context care nu oferă nici un fel de privacy (intimitate are alte conotații).

Din ce am înțeles regulamentul permite înscrierea anonimă atâta timp cât există o continuitate și nu există tentative de fraudă - am aflat despre cei doi frați.

Imaginați-vă că poate fi oricine în situația de a avea una sau mai multe persoane (poate chiar din familie) care sunt mult prea indiscrete și vor să știe ce și pe unde umblați și pe unde vă poate găsi. Momentan organizarea turneelor cu publicarea numelor pe forum nu oferă nici un fel de intimitate în acest sens. Nici publicarea numelor pe site-ul amatur nu ajută, mai ales că probabil site-ul e destul de deficitar la capitolul securitate.

Ce încerc să spun e că ar fi de bun augur să rămână la alegerea celui implicat dacă dorește publicarea datelor personale și a traseelor pe care le face și la ce ore e prezent în ce locuri.

Dar dacă eate nevoie de un "nume" mai standardizat, ok, pot folosi de exemplu "Andrei Spino"?

Mulțumesc pentru înțelegere.

Îmi cer scuze, și cu tot respectul - numele unei persoane este atât de privat pe cât dorește persoana respectivă să fie. Cu atât mai mult într-un context care nu oferă nici un fel de privacy (intimitate are alte conotații).

Din ce am înțeles regulamentul permite înscrierea anonimă atâta timp cât există o continuitate și nu există tentative de fraudă - am aflat despre cei doi frați.

Imaginați-vă că poate fi oricine în situația de a avea una sau mai multe persoane (poate chiar din familie) care sunt mult prea indiscrete și vor să știe ce și pe unde umblați și pe unde vă poate găsi. Momentan organizarea turneelor cu publicarea numelor pe forum nu oferă nici un fel de intimitate în acest sens. Nici publicarea numelor pe site-ul amatur nu ajută, mai ales că probabil site-ul e destul de deficitar la capitolul securitate.

Ce încerc să spun e că ar fi de bun augur să rămână la alegerea celui implicat dacă dorește publicarea datelor personale și a traseelor pe care le face și la ce ore e prezent în ce locuri.

Dar dacă eate nevoie de un "nume" mai standardizat, ok, pot folosi de exemplu "Andrei Spino"?

Prin toată povestea asta ati atras mai multă atenție decât cred că v-ați fi dorit ... în fine, inscrieti-vă cum doriți, o sa fac o excepție pt dvs ... sînt curios câți vă vor urma exemplul 🤷‍♂️

Eu zic ca riscurile la care va expuneti sunt imense, si nu se merita!!!!
Ca sa va explic:
-Turneele incep prin traditie cu o poza de grup, care este pusa pe forum.
-in timpul turneul se mai fac poze care sunt puse si ele pe forum. Uneori chiar organizatorul turneului savarseste aceasta cumplita fapta!
-sunt jucatori care isi filmeaza meciurile (si nu cer acordul scris al adversarilor si nici a tuturor neamurilor lui). Nici nu stii ce ar putea face cu acele filmari...
-jucatorii care ajung in fazele superioare sunt si ei pozati cu diplomele/medaliile sau cupele, poze care se incarca si ele pe forum.

Bafta in alegerea facuta, dar eu zic sa nu riscati!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus