AmaTur: Turneu A+ “Cupa Paneth Farkas – O viață pentru tenis de masă” ediția 1, Cluj - Napoca – 16-17 august 2025 (3 Cititori)

Bună seara !
Tocmai am fost sunat de către jucătorul Trif Claudiu- Sebeș -categoria HOBBY
“Domnul”Trif pretinde ca a fost plecat în concediu și ca la propunerea jucătorului Pop Dumitru din Oradea categoria OPEN a acceptat sa joace acesta sub NUMELE lui .
( vezi doamne Pop Dumitru nu a prins loc)…. te doare mintea 😕
Își recunosc “mârșăvia” și își asumă decizia luată de către CD Amatur
Din partea mea “domnilor”
SĂ VĂ FIE RUȘINE

Bună seara !
Tocmai am fost sunat de către jucătorul Trif Claudiu- Sebeș -categoria HOBBY
“Domnul”Trif pretinde ca a fost plecat în concediu și ca la propunerea jucătorului Pop Dumitru din Oradea categoria OPEN a acceptat sa joace acesta sub NUMELE lui .
( vezi doamne Pop Dumitru nu a prins loc)…. te doare mintea 😕
Își recunosc “mârșăvia” și își asumă decizia luată de către CD Amatur
Din partea mea “domnilor”
SĂ VĂ FIE RUȘINE
A picat fix bine ....se antrenează 3 ani si joaca la elite ....le dorim spor la antrenamente

Dragi colegi,

In primul rand, vreau să-mi cer scuze față de toți jucătorii pe care i-a afectat de jocul meu la categoria hobby...atât moral cât și dpdv al mp-ului.

In al doilea rând, va rog credeti-ma că intențiile mele au fost cât se poate de bune, dar nu mi-am dat seama că este atât de grava abordarea mea, care a fost doar o simplă dorința de a juca pe Cluj Arena, fara intenția de a câștiga cupa sau alte merite necuvenite și fără a mă opune jucătorilor care aveau potențialul de a câștiga. Se știe că am cedat meciuri și că am ajutat pe alti jucători sa returneze mai bine mingile/servele/etc...sunt ferm convins că au învățat niste lucruri.

Acum, citind întreg regulamentul, îmi dau seama cat de greșită a fost aceasta abordare și câte abuzuri se pot crea de către cei cu rea intenție. Îmi recunosc prostia făcută și va promit solemn că așa ceva nu voi mai face niciodată!!!

Având în vedere faptul că în acești 2 ani, de când sunt parte din aceasta comunitate frumoasa de tenis de masă, nu am încălcat nici unul dintre punctele din regulamentul de participare, cu sau fara știință, până acum, din păcate, și având în vedere neștiința/ne citirea întregului regulament, solicit Consiliului de Disciplină Amatur să-mi ofere circumstanțe atenuante in vedere reducerii nivelului mare de pedeapsă de 3 ani, la unul mai acceptabil.

Cu stima și respect pentru întreaga comunitate!
Pop Dumitru - Oradea

Dragi colegi,

In primul rand, vreau să-mi cer scuze față de toți jucătorii pe care i-a afectat de jocul meu la categoria hobby...atât moral cât și dpdv al mp-ului.

In al doilea rând, va rog credeti-ma că intențiile mele au fost cât se poate de bune, dar nu mi-am dat seama că este atât de grava abordarea mea, care a fost doar o simplă dorința de a juca pe Cluj Arena, fara intenția de a câștiga cupa sau alte merite necuvenite și fără a mă opune jucătorilor care aveau potențialul de a câștiga. Se știe că am cedat meciuri și că am ajutat pe alti jucători sa returneze mai bine mingile/servele/etc...sunt ferm convins că au învățat niste lucruri.

Acum, citind întreg regulamentul, îmi dau seama cat de greșită a fost aceasta abordare și câte abuzuri se pot crea de către cei cu rea intenție. Îmi recunosc prostia făcută și va promit solemn că așa ceva nu voi mai face niciodată!!!

Având în vedere faptul că în acești 2 ani, de când sunt parte din aceasta comunitate frumoasa de tenis de masă, nu am încălcat nici unul dintre punctele din regulamentul de participare, cu sau fara știință, până acum, din păcate, și având în vedere neștiința/ne citirea întregului regulament, solicit Consiliului de Disciplină Amatur să-mi ofere circumstanțe atenuante in vedere reducerii nivelului mare de pedeapsă de 3 ani, la unul mai acceptabil.

Pop Dumitru - Oradea
"Intentii cat se poate de bune"???
pe bune???
Si sambata si duminica seara cand se ajungea in fazele eliminatorii si nu se juca pe toate mesele, puteai sa joci amical cu oricine...
"Intentii bune" si "simpla dorinta de a juca pe BT Arena" arata fix caracterul tau!!!
Iesiai mai bine doar cerandu-ti scuze, fara pseudo justificari...

Dragi colegi,

Pop Dumitru - Oradea
Pe “Cluj Arena” joaca echipa inferioara din Cluj, noi am jucat la BT Arena 😄🚂

Pe “Cluj Arena” joaca echipa inferioara din Cluj, noi am jucat la BT Arena 😄🚂
Ai dreptate...BT Arena... Mulțumesc pentru vigilenta!
Postarea a fost unită automat:

"Intentii cat se poate de bune"???
pe bune???
Si sambata si duminica seara cand se ajungea in fazele eliminatorii si nu se juca pe toate mesele, puteai sa joci amical cu oricine...
"Intentii bune" si "simpla dorinta de a juca pe BT Arena" arata fix caracterul tau!!!
Iesiai mai bine doar cerandu-ti scuze, fara pseudo justificari...
Înseamnă că nu ai înțeles mesajul. O seara buna îți doresc!

Ai dreptate...BT Arena... Mulțumesc pentru vigilenta!
Postarea a fost unită automat:

Înseamnă că nu ai înțeles mesajul. O seara buna îți doresc!
Tocmai ca l-am inteles!
EXemplu de intentie buna: nu am prins loc la un mega turneu, dar merg acolo ca e posibil sa ajut un prieten cu sfaturi, sustinere etc
Exemplu de pseudointentie buna: incalc normele, mint, nu-mi pasa ca-i incurc pe altii, fraudez etc pentru a-mi satisface o dorinta personala, pur egoista...nu conteaza ca nu am dreptul sa joc, aleg varianta infractionala, nu ca "prostii" aia (suteeeee!!!!) care si-au dorit sa participe, dar nu au putut pentru ca au respectat regulamentul...
Nu te cunosc, nu-mi doresc sa te cunosc, dar nu m-as mira deloc sa aflu ca (strict ca exemple aleatorii) parchezi pe locurile cu handicap, te strecori in fata cand ai de asteptat la rand, imprumuti bratara unui prieten sa intri la Untold, "fentezi" semafoarele sau pe cei care stau in coloana, etc...ca, in general, esti smecher, pe cand toti ceilalti sunt prosti...
Iti doresc, la fel de ironic, seara minunata!!!!

Dragi colegi,

Pop Dumitru - Oradea
2 ani, 11 luni si 30 de zile... din partea EA.. mie mi se pare puțin .. sincer

Tocmai ca l-am inteles!
EXemplu de intentie buna: nu am prins loc la un mega turneu, dar merg acolo ca e posibil sa ajut un prieten cu sfaturi, sustinere etc
Exemplu de pseudointentie buna: incalc normele, mint, nu-mi pasa ca-i incurc pe altii, fraudez etc pentru a-mi satisface o dorinta personala, pur egoista...nu conteaza ca nu am dreptul sa joc, aleg varianta infractionala, nu ca "prostii" aia (suteeeee!!!!) care si-au dorit sa participe, dar nu au putut pentru ca au respectat regulamentul...
Nu te cunosc, nu-mi doresc sa te cunosc, dar nu m-as mira deloc sa aflu ca (strict ca exemple aleatorii) parchezi pe locurile cu handicap, te strecori in fata cand ai de asteptat la rand, imprumuti bratara unui prieten sa intri la Untold, "fentezi" semafoarele sau pe cei care stau in coloana, etc...ca, in general, esti smecher, pe cand toti ceilalti sunt prosti...
Iti doresc, la fel de ironic, seara minunata!!!!
Îți înțeleg supararea...poate daca m-ai cunoaște, nu ai vorbi așa... fara ironie, seara frumoasa!

Îți înțeleg supararea...poate daca m-ai cunoaște, nu ai vorbi așa... fara ironie, seara frumoasa!
Care suparare? Am participat REGULAMENTAR la turneu...daca ai presupus ca sunt suparat ca fac parte din categoria celor care nu au prins loc...
Sunt indigmat, nu suparat!!!

Eu cred ca nu-i curios sa te cunoasca,nici el nici ceilalti.Consideram ca te-am cunoscut indeajuns.Era si mai ok daca aveai poza de profil,sa stie lumea de cine sa se fereasca.

Bună ziua!
Vreau să îmi cer scuze pentru tot ce s-a întamplat la turneul de la Cluj. Știu ca sunt principalul vinovat pentru situația creată și nu încerc sa ma scuz. Eu am fost cel care l-a pus pe fratele meu, Catalin, să joace în locul meu și îmi asum întreaga vina pentru ceea ce s-a întâmplat.
Regret sincer ca am compromis atat competiția, cât și munca fratelui meu

El este înca copil și nu știa cum să gestioneze situația. A facut ce i-am spus eu, fara sa vrea să încalce regulile. Isi dorea să se țină serios de acest sport și regret sincer că l-am tras într-o greșeală care nu era a lui.
Tot ce sper este ca, tinand cont că el a fost prins într-o situație pe care nu a creat-o și nu a avut intenția să faca rau, sancțiunea aplicată lui să fie mai ușoară și să reflecte adevărata responsabilitate a fiecăruia.
Îmi pare rău că s-a ajuns aici si va promit că nu se va mai repeta niciodată o asemenea greșeală
In urma gravului incident al fratilor SAVA, de substituire de persoana pentru cistigarea unui trofeu, Echipa Amatur a analizat situatia si a decis urmatoarele:
- suspendarea pe 3 ani a ambilor jucatori (SAVA Catalin si SAVA Cristian) din toate turneele Amatur, incepind cu 15 august 2025, cu conditia returnarii premiului obtinut prin frauda, la organizatori
- daca in decurs de 5 zile nu fac dovada returnarii premiului, suspendare definitiva din cadrul circuitului Amatur

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus