Cum poți să spui că doar tu ai plănuit treaba asta, când v-ați șters amândoi pozele de profil cu o lună înainte și ați întrebat dacă o să se filmeze semifinalele? Acceptați-vă soarta, atât tu, cât și fratele tău. Eu zic că sancțiunea aceasta este destul de blândă pentru ce ați făcut, având în vedere că unii au fost afectați de „planul” vostru, deoarece au cheltuit bani pe transport, turneu, poate chiar cazare, și și-au pierdut timpul doar ca să fie scoși din competiție de un băiat care era la altă categorie.Bună ziua!
Vreau să îmi cer scuze pentru tot ce s-a întamplat la turneul de la Cluj. Știu ca sunt principalul vinovat pentru situația creată și nu încerc sa ma scuz. Eu am fost cel care l-a pus pe fratele meu, Catalin, să joace în locul meu și îmi asum întreaga vina pentru ceea ce s-a întâmplat.
Regret sincer ca am compromis atat competiția, cât și munca fratelui meu
El este înca copil și nu știa cum să gestioneze situația. A facut ce i-am spus eu, fara sa vrea să încalce regulile. Isi dorea să se țină serios de acest sport și regret sincer că l-am tras într-o greșeală care nu era a lui.
Tot ce sper este ca, tinand cont că el a fost prins într-o situație pe care nu a creat-o și nu a avut intenția să faca rau, sancțiunea aplicată lui să fie mai ușoară și să reflecte adevărata responsabilitate a fiecăruia.
Îmi pare rău că s-a ajuns aici si va promit că nu se va mai repeta niciodată o asemenea greșeală
Tot tu i-ai spus să-mi zică după meci „Bravo, ai jucat cel mai bine de până acum” sau s-a gândit el singur să-mi zică asta?
Tu de ce nu ai jucat in locul lui la Avansati?
Sper sa ne intalnim la un turneu peste 2 ani,11 luni si 27 de zile cand puteti juca si voi