ÎNCHIS Fețe DHS Hurricane National Blue/ Orange Sponge (1 Cititor)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Marius Dragan

rookie
senior
Scor reacție
86
Locație
Hunedoara
AmaTur
Vând următoarele lemne doar testate ( 30 minute)
  1. HM X-Gloria ( lemn similar cu Harimoto Super Alc), maner FL, greutate 88 gr. Preț: 210 lei
  2. HM X-velox ( lemn similar cu Viscaria SuperAlc), maner FL, greutate 88 gr. Preț: 210 lei.
Vând următoarele fețe doar testate ( 30 min)
  1. DHS Hurricane 3 Național Blue Sponge, duritate burete 42 grade, (versiunea de top - 549 pe site). Fața a fost boostata 1x cu boost Haifu. Eu nu joc cu DHS, dar am cumpărat paleta completă (asa a fost condiția de achiziție). Preț: 250 buc
  2. DHS Hurricane 3 Național Orange Sponge, duritate burete 37 grame, versiunea de top, Față a fost boostata 1x cu boost haifu. Preț: 250 buc.
Ambele fețe au fost tăiate pe lemn Standard 157/150
Nu fac schimburi
Preturile includ transportul cu plata avans in cont ( livrare prin Easybox sau Poșta Română )
Postarea a fost unită automat:

KlfxK6Q.md.jpg KlfxdZb.md.jpg

KlfxK6Q.md.jpg

Klf0ddu.md.jpg Klf025b.md.jpg
KlfxFMx.md.jpg Klfx3nj.md.jpg

Anunț valabil!

Ultima editare:
Anunț valabil!
Reduceri de preturi!!!
Lemnele HM - 170 bucata, sau 300 ambele
Fetele DHS - 215 bucata, sau 400 ambele

Valabil Fețele. Reducere, 200 buc sau 390 perechea.

Adaug la vanzare si lemn FanZendong SuperAlc, probat 2 ore. Stare ca nou, cutie originala.
Preț: 850 lei

KjdvFX2.md.jpg Kjdv3zl.md.jpg KjdvJef.md.jpg Kjdvdb4.md.jpg Kjdvqq7.md.jpg KjdvB19.md.jpg

Ultima editare:
Anunț valabil! Reducere la fețe - 370 lei perechea sau 180 buc. ( Fețe doar probate, că și noi).

K4swCH7.md.jpg K4swqSS.md.jpg K4swnR9.md.jpgAdaug față Andro R53, probata 1 oră, față cumparata de nouă. La dezlipire am ramas cu o bucată de burete în mână.

Pret: 100 lei Andro R53
Valabil si fetele DHS.
Update preț: 350 perechea sau 160 buc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus