Antal Denes senior 23 Mar 2011 #41 cosminTGV a spus: Din targoviste Tudorache Cosnstantin la amatori Click pentru a extinde... Costi vi cu Adi L. s- au cu alti ?
cosminTGV a spus: Din targoviste Tudorache Cosnstantin la amatori Click pentru a extinde... Costi vi cu Adi L. s- au cu alti ?
cosminTGV junior 23 Mar 2011 #42 Antal Denes a spus: Costi vi cu Adi L. s- au cu alti ? Click pentru a extinde... o sa venim mai multi nu stiu daca si adi
Antal Denes a spus: Costi vi cu Adi L. s- au cu alti ? Click pentru a extinde... o sa venim mai multi nu stiu daca si adi
D danut_polidava boboc 23 Mar 2011 #43 Vali Suta a spus: sunt sigur ca o sa vina si Matei Dumitru-la amatori cu autobuzul si bineinteles o sa-l ia si pe prietunul nostru Helicopter-open Click pentru a extinde... Au zic ca vin
Vali Suta a spus: sunt sigur ca o sa vina si Matei Dumitru-la amatori cu autobuzul si bineinteles o sa-l ia si pe prietunul nostru Helicopter-open Click pentru a extinde... Au zic ca vin
Vali Suta senior 23 Mar 2011 #47 Din pacate pentru mine nu mai pot participa..,am sa trec pe la sala dupa ora 17 !
Sorin Botirca Coordonator Onorific 24 Mar 2011 #49 Din Topoloveni: Valceanu Daniel si Traistaru Marius - Open
mateidumitru Înțelept 24 Mar 2011 #53 Din Deva : FLORESCU ELEODOR - open STANCU TIBERIU - amatori MATEI DUMITRU - amatori
Sorin Botirca Coordonator Onorific 24 Mar 2011 #54 Rodica Sicoe - Open Gheorghe Adelin - Pitești - Amatori Vladescu George Alexandru - Pitești - Amatori
Rodica Sicoe - Open Gheorghe Adelin - Pitești - Amatori Vladescu George Alexandru - Pitești - Amatori
V vasi preda boboc 24 Mar 2011 #55 La amatori din Curtea de Argeș ; Preda Elena Iuliana , participant nou
Sorin Botirca Coordonator Onorific 25 Mar 2011 #58 Grigore Dragomir Constantin - Amatori - Rm Valcea Lepadatu Gheorghe - Amatori - Topoloveni Lepadatu Marius - Open - Topoloveni
Grigore Dragomir Constantin - Amatori - Rm Valcea Lepadatu Gheorghe - Amatori - Topoloveni Lepadatu Marius - Open - Topoloveni