"Cupa Valcii" turneu A Amatur, 26 martie 2011

Multumiri organizatorilor dar in special lui Sorin B. care ne-a tinut la curent si pe cei care nu am putut ajunge si pe toti care se intereseaza de amatur ,dupa Bistrița si Topoloveni ,unde s-au creat precedentele cu informatile la desfasurarea turneelor prin Apian F. si acelasi Sorin B.
Cred ,dupa parerea mea ca Valcea le-a luat fata ,felicitari ne-ati aratat ca se poate .

Sa le tranzmiti argesenilor tai felicitari , imi pare rau ca i-am batut cu 3-2, dar asta este.
Daca ai ceva poze cu turneul de la Valcea te rog te rog sa le dai.
Felicitari pentru organizare !

Danut Brabete
Deva.

Felicitari ORGANIZATORILOR pentru reusita turneului si,mai ales,pentru promptitudinea cu care i-a-ti tinut la curent pe cei de "acasa".Felicitari Sorin,Dan2,Barbu D si ceilalti colaboratori.CHAPEAU!Cam asa ceva se vrea din partea tuturor amaturistilor,iar voi si Florin Apian a-ti demonstrat ca se poate!Bravo Valcea!Conditii de joc super(sala,mese,lumina),meniu lejer si f.bun,prezenta cadrului medical a fost o idee f. inspirata,iar participantii.....fetele de la Valcea si legitimatii au marit suspansul la Open,am asistat la adevarate "finale"deja din inferioare,insasi calificarea in superioare echivaland,in alta conjunctura, cu o finala!Felicitari castigatorilor!Au confirmat inca o data ca sunt cei mai buni!Am salutat cu emotie aparitia dlui Ion Craciunescu si prezenta,de-acum obisnuita,a Otiliei Badescu,o adevarata DOAMNA a sportului romanesc!Voi reveni cu mare placere la Valcea!

Cu aceasta ocazie, organizatorii doresc sa multumeasca in numele lor si in numele d-nei Otilia Badescu:

- D-lui Prefect, Petre Ungureanu
- D-lui Primar Romeo Radulescu
- D-lui Subprefect Ioan Filip
- D-lui Dinu, Seful Directiei pentru Sport Valcea
- D-nei Mihaela Trusca si fetelor de la CSS Valcea
- D-lui Alexe de la Prefectura Valcea care a fost in permanent contact cu noi.

REUSITA TURNEULUI SE DATOREAZA IN MARE MASURA DUMNEALOR, CARE AU DORIT SA FIE GAZDA MISCARII AMATUR SI NE-AU OFERIT CELE MAI BUNE CONDITII!

Personal, tin sa le multumesc si colegilor din Valcea: Dan Barbu, Smeureanu Nicolae, Neamțeanu Victor si toti ceilalti care vineri si sambata au fost alaturi de organizatori si au sprijinit activ realizarea acestui turneu!

Felicitari baietilor care se antreneaza in Curtea de Argeș.
La ultimele turnee au fost prezenti mereu pe podium.

Clasament final la Open:

1 Ciobanu Alex București
2 Roman Iulian Brașov
3-4 Rusu Cristian București
Durdun George București
5-8 Toma Florin Pitești
Trifu Bogdan București
Bodeanu Mihai București
Gogu Gabriel Cluj Napoca
9-12 Macovei Liviu Brașov
Boaca Valentin București
Dinca Dorinel Călărași
Teodor Cristian București
13-17 Botirca Sorin Topoloveni
Nistor Dorel Bistrița
Sicoe Rodica Cugir
Cionoiu Cristian București
Valceanu Daniel Topoloveni
18-20 Traistaru Marius Jr Topoloveni
Barbu Dan Rm.Valcea
Vasiliu Remus Mioveni
21 Motoroi Costi București
22-24 Florescu Eleodor Deva
Bodeanu Dan București
Urian Nicusor Alba Iulia
25-30 Ene Dragos Ploiești
Szekeres Levente Brașov
Balan Cristian Rm.Valcea
Dinu Gheorghe București
Tincu Laurentiu Sibiu
Iancu Sorin Sibiu
31-34 Oprea Nicolae Brașov
Ungureanu Ana Brezoi
Olaru Costin Filipesti Targ
Radu Constantin Sibiu
35-37 Cojocariu Aura București
Moldoveanu Roxana Rm.Valcea
Govoreanu Florin Cisnadie

Au jucat in afara concursului:
Trusca Mihaela Rm.Valcea
Avram Madalina Rm.Valcea
Ghisoiu Larisa Rm.Valcea

cea mai proasta finala a mea ( ca joc, greseli nefortzate)...dar cred ca a fost ca si vorba aia cu Germania - cand joaca bine ajunge in finala, cand joaca prost o castiga :D

In rest ....frumos la Valcea ....pacat ca nu am vazut deloc orashul
Nasule o mica rectificare daca imi permiti si te-ai referit cumva la jocu cu mingea tot rotunda numita futboll ''Nemti cand joaca prost ajung in finala , iar cand joaca bine o si castiga '' vorbele regretatului CHIRILA . Poate de aici au fost replicile nedorite dar nu au gasit contextul .
Cu stima al tau fin .

Ma alatur si eu lui Sorin, multumind domnului prefect Petre Ungureanu, d-lui subprefect Ioan Filip, d-lui primar Romeo Radulescu, d-lui Alexe, celorlalte oficialitati ale judetului Valcea si prietenilor amaturisti din oras, care au contribuit la desfasurarea in cele mai bune conditii a unui turneu de o valoare deosebita!
Reusita acestui turneu nu ar fi fost insa deplina fara implicarea maxima a unui bun prieten in pregatirea turneului, in logistica si organizare, pana la cel mai mic amanunt.
Multumim, Sorin!

Clasament final la Amatori:
1 Brabete Ion Danut Deva
2 Stancu Tiberiu Deva
3-4 Vladu Nicolae Pitești
Dondera Vasile Marius Tg.Jiu
5-8 Doba Vasile Pitești
Cruceru Sergiu Tg.Jiu
Smeureanu Nicolae Rm.Valcea
Zsok Arpad Deva
9-16 Zavricescu George Curtea de Argeș
Panaite Ionel Mangalia
Barbu Mircea Mangalia
Murariu Virgil Deva
Gorum Adrian Topoloveni
Grecu Gheorghe Bistrița
Raducan Bogdan Craiova
Motisan Dragos Mangalia
17-24 Preoteasa Bogdan Craiova
Duca George Curtea de Argeș
Iordache Marian Drăgășani
Odagiu Ion Rm.Valcea
Iliescu Dan Pitești
Micuda Mihai București
Andrei Bogdan Rm.Valcea
Oneasa Silviu Hateg
25-26 Gitman Laurentiu Tg.Jiu
Craciunica Gabriel Călărași
27-36 Minzat Mircea Saliste
Ghise Sorin Sibiu
Mitzea Alexandru Sibiu
Stancalie Doru Craiova
Ciuca Iulian Drăgășani
Sucuri Erdin Mangalia
Patru Alin Curtea de Argeș
Pop Eugen Bistrița
Teica Radu Tg.Jiu
Balan Cristian Rm.Valcea
37-48 Csaba Zedler Agnita
Tenea Carmen Roxana Rm.Valcea
Neiconi Sabin Hateg
Ciobanu Laurentiu Ionut Rm.Valcea
Preda Nicolae Curtea de Argeș
Nemteanu Victor Rm.Valcea
Gipsi King Alba Iulia
Cazacu Daniel Rm.Valcea
Stanciu Marian Drăgășani
Matei Dumitru Deva
Railean Vlad Rm.Valcea
Marina Emil Rm.Valcea
49 Silviu Nicolae București
50 Dinicescu Ion Pitești
Craciunica Andrei Călărași
Mihalcea Emil Daniel Rm.Valcea
Cretu Marian Craiova
Orac Teodor Rm.Valcea
55-65 Draghicescu Adi Rm.Valcea
Nicolaescu Tudor Rm.Valcea
Dinu Silviu Drăgășani
Paraschiva Relu Rm.Valcea
Ionescu Tudor Pitești
Corendea Gheorghe Rm.Valcea
Medeleanu Stefan Mangalia
Bradusca Cornel Tg.Jiu
Grigore Dragomir Rm.Valcea
Sosoaca Diana Rm.Valcea
Badulescu Gheorghe Rm.Valcea
66-77 Badulescu Mario Giurgiu
Gheorghita Gabriel Cluj Napoca
Filea Adonis Sibiu
Neiconi Calin Hateg
Gheorghe Adelin Pitești
Mardale Edward Rm.Valcea
Vilceanu Cristian Rm.Valcea
Deac Ioan Rm.Valcea
Neiconi Florin Hateg
Chiurtu Viorel Mangalia
Badulescu Rafael Giurgiu
Popescu Remus Rm.Valcea
78-88 Ivanus Radu Sibiu
Preda Elena Iuliana Curtea de Argeș
Vladescu Alexandru Pitești
Preda Vasilica Curtea de Argeș
Vladu Gheorghe Rm.Valcea
Ardeleanu Alice Rm.Valcea
Stoica Mihai Rm.Valcea
Perta Mihaela Rm.Valcea
Haralambiadi Vali Rm.Valcea
Nenu Laurentiu Rm.Valcea
Draghici Marian Rm.Valcea

La acest turneu au platit cotizatia 49 de jucatori, strangand astfel 490 lei, bani care merg in Fondul de achizitie a meselor Amatur!
Totodata, din fondurile stranse la acest turneu, organizatorii doneaza suma de 400 lei care vor merge tot catre Fondul de achizitie a meselor Amatur!

Sa le tranzmiti argesenilor tai felicitari , imi pare rau ca i-am batut cu 3-2, dar asta este.
Daca ai ceva poze cu turneul de la Valcea te rog te rog sa le dai.
Felicitari pentru organizare !

Danut Brabete
Deva.

Argeșenii va felicita pentru locul 1 si va reamintesc ca in grupa inferioara Gorum Adrian - Argeș - Topoloveni va invins cu 3-2 si Duca George - Argeș -Curtea de Argeș va invins tot cu 3-2.

Felicitari tuturor, felicitari lui Alex (MaLex), chiar daca jocul lui nu s-a ridicat la nivelul asteptat, a reusit victoria... greseli simple, pentru nivelul lui, pe care alta data nu le facea....dar toti avem zile mai bune si zile mai proaste, si este cu atat mai mult de apreciat cu cat a reusit sa castige turneul intr-o zi nu tocmai buna...

Nasule o mica rectificare daca imi permiti si te-ai referit cumva la jocu cu mingea tot rotunda numita futboll ''Nemti cand joaca prost ajung in finala , iar cand joaca bine o si castiga '' vorbele regretatului CHIRILA . Poate de aici au fost replicile nedorite dar nu au gasit contextul .
Cu stima al tau fin .

da ...asa era vorba finule....am gresit eu ... cu respect !
---------- Post added 29-Mar-2011 at 13:42 ----------
Felicitari tuturor, felicitari lui Alex (MaLex), chiar daca jocul lui nu s-a ridicat la nivelul asteptat, a reusit victoria... greseli simple, pentru nivelul lui, pe care alta data nu le facea....dar toti avem zile mai bune si zile mai proaste, si este cu atat mai mult de apreciat cu cat a reusit sa castige turneul intr-o zi nu tocmai buna...

Mersi frumos de aprecieri Gabi, intr-adevar la asta ma refeream si eu , am facut multe greseli aiurea, mingi relativ simple, ma bucur ca baremi cineva a inteles la ce m-am referit cand am zis ca a fost o finala f slaba din partea mea... Bafta !

Felicitari, Alex ! Si, tie, Lulu, chiar daca ai pierdut finala !

Argeșenii va felicita pentru locul 1 si va reamintesc ca in grupa inferioara Gorum Adrian - Argeș - Topoloveni va invins cu 3-2 si Duca George - Argeș -Curtea de Argeș va invins tot cu 3-2.

Inseamna ca e bun: toti l-am invins cu 3 la 2 dar el a castigat turneul! Felicitari pentru Dl.Danut!

Back
Sus