secvente youtube

Re: secvente youtube

Rezumatul unui meci de senzatie de la openul Chinei 2003,declarat meciul turneului respectiv.
Tastati:China Open2003 Kong Ling Hui-Joo Se Hyuk. Nu stiu cum sa-l postez direct,sant un rookie in domeniul pc:)

am inceput sa aplaud fara sa-mi dau seama! Asa ceva vezi doar intre un aparator si un atacant!

Sa mai comentat acest clip pe forum. Este o facatura ordinara. Mingia sa adaugat la editare, iar cel care a facut "lucrarea" nu prea are o ideie clara despre tenisul de masa.

Daca din gresala Bruce Lee ar fi nimerit o singura data mingea, aceasta s-ar fi "dezintegrat"pe loc in moleculele componente :lol: :lol: :lol: !!!

laky a spus:
Daca din gresala Bruce Lee ar fi nimerit o singura data mingea, aceasta s-ar fi "dezintegrat"pe loc in moleculele componente :lol: :lol: :lol: !!!
Ca filmul e facatura, se poate. Dar mingea cu siguranta nu se sparge daca o lovesti cu lemnul...

AM facut proba.
Mi-a luat vreo 20 minute pana am reusit sa nimeresc o minge in plin si nu s-a spart.
Stau la dispozitie cu mingea (joola de antrenament) si nunchaku oricui vrea sa faca demonstratia :)
Nu neg ca daca te pricepi suficient de bine si vrei sa spargi mingea, se poate face. Insa eu nu ma pricep mai deloc si n-am reusit.
Mergand totusi pe aceasta acceptiune, daca esti suficient de meserias sa lovesti mingea cu nuchaku, atunci poate stii sa iti dozezi si forta pentru a nu fi nevoit sa schimbi mingea dupa fiecare retur de serva :)

Am doua comentarii la filmele puse de tine: in primul, Matsushita joaca extraordinar de frumos iar in al doilea, doar pt ca cei doi mai dau si chop, nu mai pot fi numiti "aparatori". :lol: :lol: :lol:

Catalin, ce varsta are aici Jean-M Saive ? Incredibil ce mobilitate are. Dupa cum arata as zice ca e pe la 40 de ani. Gresesc ? Frumos meci. Chiar frumos, cel cu asiaticul.

uite aici de pe wikipedia :)
born November 17, 1969
His father was the tenth ranking Belgian player and his mother won the Belgian ladies' doubles championships when she was pregnant with him.

:lol: ce amuzant e pustiul care vine cu ligheanul cu mingi pt a-l inlocui pe cel gol! Cat despre Kong m-a surprins cat de aproape sta de masa si totusi ataca mingiile cu toata viteza.

Back
Sus