secvente youtube

Re: secvente youtube

Destul de interesant...pe ultima totusi nu as incerca-o cu paleta mea... :lol:

Da...atunci pe a patra de sus...atunci cand am postat eu era ultima...

Cred ca da, din moment ce mingea nu se opreste in fileu si nu atinge un alt obiect. Ba chiar mi se pare ca atinge masa o data :)

Mingia sa "tarat" pe masa vre-o 40-50cm. Eu intreb daca dupa asta, o eventuala repunere pe masa, ar fi fost valabila. :wink:

aaaaa, am inteles :) Greu de spus daca mingea a "lovit" o data sau de mai multe ori masa. Oricum, nu as vrea sa fiu in pielea arbitrului la o asemenea lovitura :D

pai daca a 'cazut' si nu s-a mai ridicat..cred ca se considera ca nu a cazut de 2 ori :D

La care tind sa subscriu.
Problema survine daca acest tip de minge se opreste pe masa. Teoretic ai dreptul sa o lovesti inca...
Sau sufli coducandu-o spre o margine unde poti sa o prinzi in cadere? Complicat ...

marqq a spus:
La care tind sa subscriu.
Problema survine daca acest tip de minge se opreste pe masa. Teoretic ai dreptul sa o lovesti inca...
Sau sufli coducandu-o spre o margine unde poti sa o prinzi in cadere? Complicat ...
cum sa se opresca fara sa cada de 2 ori macar :roll:

in film se vede ca mingea ruleaza cateva zeci de cm. fara sa sara absolut deloc. Daca ar fi rulat numai 15 cm si s-ar fi oprit, atunci ai fi avut o minge oprita pe masa care nu avut decvat un contact cu masa :)

Salut.
Foarte frumos videoclipul.
Stie cineva cursuri de tenis de masă in București?

akybo a spus:
http://www.youtube.com/watch?v=sEhLzWUvSOA
Ca incepator mi s-a parut foarte instructiv filmuletul!
Daca esti incepator, te sfatuiesc sa nu te uiti la filmul asta. As avea o multime de argumente impotriva unui asemenea serviciu intr-un joc, dar o sa-ti spun doar atat: e prea usor de atacat. Faptul ca are mult backspin nu are prea mare relevanta.

Defapt, ia si fost reprosat pe micul forum al filmului, ca serva nu este suficient de joasa.. Daca va uitati la Ma Lin, mingia nu topaie inalt. Si mai este ceva: este f greu sa ai constanta cu unghiul acela de atac. Dealtfel si cel care demonstreaza, are multe esecuri, pe care le pune pe seama faptului ca vrea sa arate cum se face, dar in meci real ar avea o rata mare de nereusita, cu aceasta serva.

Aveti dreptate :)
Am incercat astazi serva cu backspin dar e foarte usor de atacat,in schimb m-am stabilit pe un serviciu foarte fain:e ca si cum ai lovi cu topspin un forehand dar miscarea e din lateral(interior spre exterior) nu de jos in sus.
ps:la 18:30 tdm pe eurosport iuhu

Back
Sus