Alegerea unei palete (1 Cititor)

dre2k1

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
24
Locație
Oradea
Daca genul asta de postare este repetitiv si este o sectiune dedicata pentru asemenea intrebari, va rog sa-mi lasati un link catre thread-ul respectiv.

Sunt incepator-amator; in prezent am un set de palete Stiga Sway si as vrea sa imi iau o paleta mai buna. Din cate am cautat, am vazut ca cel mai bine este sa iti faci paleta pe bucati sau sa iti cumperi o paleta preasamblata care iti permite ulterior schimbarea fetelor de lemn.

Dintre cele preasamblate am gasit la decathlon urmatoarele:

Joola Infinity Carbon Multicolor
Donic Carbotec 3000
Tibhar Super Allround Vari Spin

Cam pe acestea am pus eu ochii; lista de palete pe decathlon este destul de mare

Am mai primit recomandari sa caut si pe AliExpress, insa nu stiu cata incredere sa am ca iau ceva de calitate de acolo.

Legat de lemn si fete, nu stiu de pe ce site-uri sa cumpar si cum sa le aleg, data fiind gama larga de optiuni. Cateva brand-uri pe care le-am vazut sunt: Joola, Butterfly, Donic, Cornilleau, Dhs, Yinhe, Sanwei.

Astept sugestiile voastre, iar daca exista vreun ghid pe forum legat de alegerea paletei, va rog lasati-mi un link :).

Mergeti la sala King Pong din Oradea, veti gasi o gramada de jucatori binevoitori care va vor lasa sa testati niste palete. E cea mai simpla si buna solutie pentru ca vedeti ce se pliaza pe mana dvs.

Mergeti la sala King Pong din Oradea, veti gasi o gramada de jucatori binevoitori care va vor lasa sa testati niste palete. E cea mai simpla si buna solutie pentru ca vedeti ce se pliaza pe mana dvs.
O sa ma duc pana acolo, dar as vrea ca pe viitor sa stiu de unul singur inspre ce sa ma orientez legat de alegerea unei palete.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus