Promotie limitata Lemne si Fete - Parere urgenta

Am gasit o lichidare de stoc in Decathlon la anumite Lemne si Fete si as vrea niste pareri avizate cu privire la ce s-ar merita cumparat.

Lemne:

Tibhar Black Gold
Joola Bomb Fast
Yasaka Ma Lin Extra Off
Butterfly Primorac Balance
Tibhar Nimbus All
Tibhar Samsonov Techno Power
Cornilleau Aero Off

Lemnele sunt la 15 euro bucata

Fete:

Butterfly Sriver L
Butterfly Sriver FX
Stiga Magna TS II
Butterfly Tackiness Chop
Butterfly Tackiness Drive
Tibhar Grass N tec
Tibhar Grass D tecs
Tibhar Dang
Yasaka Mark V M2

Fetele sunt la 10 euro bucata
Caut ceva mai evoluat decat paleta learner din semnatura dar nu pt joc de aparare (sa aiba spin si ceva viteza)
Multumesc pt ajutor!

Din ce am gasit pe net despre Yasaka, spune ca este un lemn cu 5 straturi foarte bun pt jocul aproape de masa. Mie imi place sa joc la semidistanta sau chiar departe de masa, cu mult efect. Ma orientasem spre Joola Bomb Fast care din ce am gasit costa cam 110 $ (fata de 49$ al lui Yasaka). Acum stiu ca pretul de obicei nu corespunde si calitatii reale dar nu as vrea sa iau ceva care sa nu mi se potriveasca ca stil. Cat despre fete, ma gandisem la Srivere si la Butterfly Tackiness Drive. Mai astept pareri...

Ahh... si caut deasemenea un setup mai rigid, care sa nu vibreze cand lovesc mingea. Nu imi place senzatia. Joola are 7 straturi fata de 5 ale lui Yasaka. Este mai rigid sau nu?
---------- Post added 05-Apr-2011 at 21:05 ----------
Nu in Romania...Am gasit in Decathlon Spania...Ai nostri prefera sa se "strice" in raft decat sa lase la pret...

Din ce am gasit pe net despre Yasaka, spune ca este un lemn cu 5 straturi foarte bun pt jocul aproape de masa. Mie imi place sa joc la semidistanta sau chiar departe de masa, cu mult efect. Ma orientasem spre Joola Bomb Fast care din ce am gasit costa cam 110 $ (fata de 49$ al lui Yasaka). Acum stiu ca pretul de obicei nu corespunde si calitatii reale dar nu as vrea sa iau ceva care sa nu mi se potriveasca ca stil. Cat despre fete, ma gandisem la Srivere si la Butterfly Tackiness Drive. Mai astept pareri...

Se pare ca nu ai inteles ideea. Atunci cand inca nu sti ce cauti si te omoara cifrele de pe site-uri iti iei un lemn relativ iute si niste fete de control adica exact ce ti-am recomandat eu tie. Apoi dai cu ele vreo doua luni timp in care poti realiza la cat e ceasul si ce vrei de fapt.Daca ti se pare prea incet pui niste fete cu ceva mai rapide si tot asha repeti algoritmul pana te simti bine in "pielea" personala atunci cand joci cu paleta respectiva. Toate cele bune si spor in multiplele alegeri care te asteapta!
---------- Post added 06-Apr-2011 at 00:41 ----------
Ahh... si caut deasemenea un setup mai rigid, care sa nu vibreze cand lovesc mingea. Nu imi place senzatia. Joola are 7 straturi fata de 5 ale lui Yasaka. Este mai rigid sau nu?
daca nu "iubesti" vibratiile alegeti un lemn cu straturi de arylate!

---------- Post added 05-Apr-2011 at 21:05 ----------

Nu in Romania...Am gasit in Decathlon Spania...Ai nostri prefera sa se "strice" in raft decat sa lase la pret...

Poti sa ne spui in care oras anume? Am vazut ca se poate cumpara si on-line de la Decathlon

salut...as vrea sa comand si eu ceva de acolo...cum fac?poate mai ia cineva si impartim transportul...

of...ce n-as da sa fiu acu prin malaga si sa ma infing in promotii, asa cum numai noi romanii stim...:)
---------- Post added 08-Apr-2011 at 21:41 ----------
poate ne ajuta prae2orian...ca nici eu nu gasesc...putem cumpara on-line?

On-line nu cred ca apare...Eu am fost in Decathlon din intamplare sa sondez preturile pentru o viitoare paleta. Doream un Tenergy 25 si am fost sa vad preturile. Am vb cu responsabilul de la tenis de masă si mi-a zis ca au anumite lemne si fetecare au ramas pe stoc si din cauza ca nu vor mai primi altele din Franta de la sediu, probabil fiind niste modele depasite de acum, au ramas un fel de ultimile unitati. A fost un noroc trebuie sa recunosc sa gasesc asa ceva si m-am gandit ca pt 35 de euro pt o paleta completa merge si daca sunt putin depasite tehnologic. Responsabilul de raion a fost atat de amabil incat mi-a si lipit fetele cu lipiciul magazinului, fara sa-mi ia nimic in plus (a vazut probabil ca ma uitam ca ala la poarta noua)...De ajutat v-as ajuta cu placere dar e cam departe, e cam peste mana, ar trebui mers pe incredere...e mai dificil !

Salut!As putea sa-ti pun banii pe un card(daca ai din Romania),ca eu am incredere,pentru 50-60 euro nu cred ca am de ce sa-mi fac probleme,chiar daca nu ne cunoastem.Dar tu cand vii prin tara-de Paste sau mai tarziu?

Back
Sus