Promotie limitata Lemne si Fete - Parere urgenta

Pot sa intreb sa vad ce mai are la oferta, postez aici, si de trimis pot trimite cu posta Atlassib...ajunge cam 10 euro si il ridicati de la sediul din orasul dvs. Maine seara ajung iar in Decathlon si vad daca mai au ceva!
---------- Post added 08-Apr-2011 at 20:02 ----------
Daca sunt mai multi doritori, voi va desemnati un reprezentant ca sa pun un singur colet, si acolo in tara le repartizati voi
---------- Post added 08-Apr-2011 at 20:03 ----------
De Paste nu ajung sigur prin tara!

Excelent!Ma intereseaza 4sriver fx(2rosii si 2 negre),1 lemn Tibhar black gold si un lemn Tibhar Nimbus all cu maner anatomic(sau cum o fi).Le iau absolut sigur,cu banii anticipat!Ti-am trimis nr meu de tel pe MP.Multumesc!

Ultima editare:
si eu as vrea 2 lemne ( tibhar nimbus all si Tibhar Samsonov Techno Power ) drepte sau flared si 4 fete ( 2 butterfly tackiness chop rosii + 2 tibhar Grass D tecs negre ...culorile pot fi inversate)

eu as propune ca tu jhon sa primesti pachetul si sa ne trimiti si noua materialele noastre...eu nu ma pricep la pus pachete...platesti tu transportul din spania si partea noastra de transport ne-o ceri la ramburs...astept raspunsul tau prae2orian, unde pun banii si daca mai gasesti ce vreau...te apelez si pe mess

n-am inteles nimic...ai fost ca un tibhar sinus :)...

as dori si eu un lemn butterfly balsa x5,un lemn Yasaka Ma Lin Extra Off si 2 fete Butterfly Sriver FX va rog anuntatima daca stiti cv

Back
Sus