Turneu B - Călărași - 30.04.2011

Pana acum avem inscrisi 40 de participanti la concursul de sambata ,rugamintea mea pentru cine se inscrie de acum incolo este sa astepte confirmarea noastra pentru a putea participa, pentru ca putem merge pana la 48 de participanti ,multumesc.

Lista inscrieri : Radu Costica-8 , Dinca Dorinel-15,Enciu Alex-16,Ceacarescu Cr.-41,Stanciu Silviu-55,Ionita Valentin-65,Dragan Daniel-86,Chirita.Cr.-170,Rajnoveanu.D-191,Tataranu.ov-216,Andrei cosmin-229,Gh.neculai-249,Dutu.c-tin-253,Pantaze andrei 314,Nitu Victor-323,Vestineanu Ionut-325,Nitu Forin-326,Dinca Alex-340,Craciunica Andrei-344,Topologeanu Stefan-350,Vasile Marius-381,Nicolae Marcel-441,Colceag.n-448,Balan .i-469,Musetescu.st.-485,Anghelescu vali-997,Vasilescu Emil-1007,Cotac.cr.,Hoinaru mihai-945,Caramarin Dumitru,Stancu Mihai,Baicu Tiberiu,Costache Claudiu,Bob Raul,Iordache Valentin,Ivan Iustin,Tataranu Mircea,Manu Sorin,Lefter Costel,Wischegg Robert-111

Ultima editare:
Primii 8 la Călărași: 1.Giol Mihai . 2.Enciu Alex. 3.Dinca Dorinel. 4.Radu Costica. 5.Ceacarescu Cristian. 6.Chirita Cristian. 7.Wischegg Robert. 8.Stanciu Silviu.

superconcurs
foarte bine organizat
felicitari cistigatorilor
s au disputat meciuri foarte frumoase
giol mihai a prins o mina nemaipomenita
iar intr un final sportul / miscarea a cistigat

Meciuri foarte frumoase in sferturi ,fiecare cu suspans: Chirita - Enciu ,un prim set clar castigat de Cristi ,apoi Enciu a echilibrat si a castigat, pe fondul caderii fizice a lui Cristi. Stanciu - Radu.c , un meci frumos in care am avut la 2-1 pentru mine 8 mingi de meci,dar experienta si sangele rece au decis. Dinca -Wischegg ,meci greu pentru partenerul meu de antrenament, dar experienta lui Dorinel si iarba au fost decisive,Robert surpriza placuta. Giol-Ceacarescu,un meci foarte bun in care Adrian a jucat foarte bine,Mihai a fost si putin norocos la anumite mingi,dar oricum Giol si-a demonstrat valoarea. Semifinale : Giol -Dinca ,Doru a facut tot ce a putut, dar Mihai a fost constant ,nu a gresit ,a demonstrat ca stie sa joace impotriva ierbii. Enciu -Radu.c .meci echilibrat ,joc foarte bun facut de Sandu,care a castigat in final. Finala: Meci frumos ,Enciu a incercat sa aplice tot ce stie el mai bine ,dar Mihai a trecut cu bine peste cateva momente grele si casigat fara emotii .

Back
Sus