AmaTur: Turneu B Turneu B Rocketspin 28-29 Iunie

Este al doilea turneu unde nu se respecta anuntul initial.

Ca urmare a sesizarilor primite de la jucatori, se acorda avertisment organizatorilor acestui turneu.

La recidiva, turneul nu va fi punctat in AMATUR

Daca nu m-a inseala memoria perioada inchizitiei medievale, ba chiar si cea a inchizitiei papale au trecut demult, perioade in care toate acuzatiile erau ambiguie, sa nu prea stia lumea de rand exact ce anume o incalcat din diferitele legi si regulamente, in perioada actuala ca urmare a evolutiei societatii, Conducera amatur ar trebui sa fie un pic mai exacta cand posteaza avertismente ca si cel de sus. M-am uitat in anuntul turneului si am inceput sa fac tot felul de presupuneri, poate pe langa apa si cafea o mai fi dat o ciocolata mica, cum am primit la Sanpaul, deci o incalcat anuntul, sau aerul conditionat o fi mers doar 80% nu 100%, iar o incalcat anuntul, dau o fi jucat fiecare cu fiecare la vro categorie ca erau putini, si in anunt era grupe inferioare si superioare, si evident ca iar o incalcat anuntul turneului, Si probabil multe altele ar fi putut fi incalcate, asa ca eu zic ca o precizare mai exacta, doar ajuta si pe alti organizatori sa nu faca acelasi greseli, si pe banalii jucatori cum sunt si eu, sa stim la ce sa fim atenti pentru viitor si eventual sa atragem atentia organizatorilor ca pot fi penalizati.

Back
Sus