ÎNCHIS Vand materiale tenis de masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vand materiale tenis de masă

RAPIDITATE ABSOLUTA,RAPORT CALITATE PRET-MAI MULT DECAT OPTIM.PRET:45 LEI+ 18 LEI TRANSPORT.LKT rapida de viteza
LKT (Li Kuang Tsu) Rapid Viteza comentarii si evaluari pe tema: tenis de masă.
FacebookRating (evaluat 21 ori)Exista 18 utilizatori folosind LKT Rapid viteza.
La producator: Viteza 9.0
Spin 9.0
Tensorul de da
Din Comunitate: Viteza 8.9
Spin 8.8
Controlul 9.0
Tackiness 3.1 - Usor lipicios
Arunca unghiul 3.9 - Mediu
Greutate 4.3 - Media
Burete duritate 5.2 - Mediu
Angrenaje 6.6 - Deasupra Angrenaje medie
Durabilitate 7.8 - Dureaza mai mult decât media
Coerența 9.5
Global 8.9

Comentarii de viteza rapida de LKT ppgear a spus acest lucru pe 20 mai 2009:
Are un unghi care arunca confortabil între mediu si mediu ridicat. Este complet nelipicios cauciucul deci pt. aceasta veti simti ca un produs de Euro/japonez.
O alta mare alternativa pentru dumneavoastra sunt Sriver sau Mark V.

Am încercat multe dintre 729 si foi LKT în ultimii ani. Sunt de acord cu comentariile lui Arthur--aceasta guma este favorita mea pâna în prezent dintre 7-8 diferite fete chinezesti, am încercat inclusiv versiunea moale a lkt, lipicios Geospin, Transcend smântâna, mai multe foi 729 LKT XP Pro, Torrent.

Eu unul am avut Schlager Carbon cu fluturas negru, fara serie si cam prin 2006 am vazut primul cu serie. In general cele vechi se spune ca sar un pic mai bine dar nu cred ca e valabil pt toate...

Eu as fi interesat de o fata rosie "lipicios Geospin" si 2 fete negre "Transcend smântâna". Crezi ca ar merge bine pe un lemn DHS Rege Uragan care este "tot-lemn" ?

traducere automata...intentia a fost buna, doar forumul este in romana
Scuze de interventie jimmy, dar eu ma lovesc des de astfel de traduceri... nici nu stii ce frustrant e sa nu poti critica...
ON-topic- Materiale bune, spor la vanzare.

Seara buna mersi pentru lemn este asa cum ai zis l-am primit astazi,distractie placuta ptr. miine.

Pana acu' am avut facut tranzactii numa' cu cei din bucuresti(vezi membru forum TIBI) si am trimis materialu' acasa la mine (am casa in buc.),iar cumparatorii s-au intalnit cu tata,altminteri dati-mi voi va rog o alternativa..............????!!!!
Saptamanal vin doua microbuze din peninsula insotite si de dubite cu pachete .

as vrea sa-ti las feed da' nu te regasesc in nici-un subiect.Cum sa fac?

Anunt important...

Anunt important...

Suport transportul la toate obiectele ,mai putin la kreanga aeros.....

Redus........75 eur(300lei).............e adevarat,in ce priveste emblema cu arylate.....nu-i a lui........da', cine m-i la dat,mi-a spus ca a pierdut originalul si de aceea a pus alta emblema.va asigur,in schimb,ca lemnu' e cel original,nu pot sa-mi permit sa glumesc cu lumea,tin la reputatia mea.intrebati pt.feed pe cei cu care am lucrat deja.eu vand numai obiecte in stare decenta,altminteri nu le cumpar.va multumesc tuturor si bafta in toate

Eu pot sa confirm ca am facut un schimb cu Dl. Edward prin Atlassib, si am fost multumit...

Schlager

Schlager

Merci mult leo33 pt. Confirmare
---------- Post added 11-May-2011 at 11:25 ----------
merci mult leo33 pt. Confirmare

sa vedem daca cineva e intr-adevar interesat.......285 lei cu transp. Inclus
---------- Post added 11-May-2011 at 11:28 ----------
Ultim prez,daca nu interes. Pe nimeni................285 lei cu transport inclus...............il scot de pe forum

reducere 5% mai putin ptr toate produsele de mai sus cu transp inclus......................
---------- Post added 13-May-2011 at 02:14 ----------
joola swe redus la 68eur..........transport inclus

Vand mizutani zlc si fete noi yasaka zap 42-44?

Vand mizutani zlc si fete noi yasaka zap 42-44?

Vand mizutani zlc.................care n-are nevoie de complimente........evaluati dvs. foto........pret:500 lei cu transport inclus si 2 fete patrate yasaka zap 42-44?,mas.2.2,rosie si neagra-pret:100 lei amandoua(vanzare numai pereche)

---------- Post added 13-May-2011 at 16:27 ----------
Daca doriti foto din alte unghiuri,nu ezitati sa-mi lasati emailu'DVS.Va multumesc.Sunt deasemenea in asteptarea unui Maze arylate carbon recent(il voi pune in vanzare cum i-mi ajunge)

Ultima editare:
VAND PALETA DONIC superbat COMPLETA FOARTE RAPIDA,NOUA

VAND PALETA DONIC superbat COMPLETA FOARTE RAPIDA,NOUA

Paleta construita cu tehnologie donic,viteza 12,spin12,control 6,5,deja asamblata.pret:50 eur plus 25 lei transport

280 lei ...............nu va sfiiti,intrebati.....va fac foto din orice unghi......lemnu' n-are defecte majore

Daca paleta este Hobby trebuie specificat obligatoriu acest lucru in descriere . Daca nu este hobby trebuie specificate denumirea lemnului si a fetelor pentru ca eventualii cumparatori sa poata cauta date tehnice despre acestea . Stima !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus