ÎNCHIS Vand materiale tenis de masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Nici macar nu stiu ce inseamna gama hoby.o am din germania( luata saptamana trecuta).lemnu' e donic iar fetele la fel,da fetele nu-s omologate ittf da' au,oricum o viteza si un grip extraordinare.ptr. Cine joaca la distractie se merita la banii astia.....merci
---------- Post added 15-May-2011 at 21:29 ----------
redus 48 eur cu transp.inclus

Vand bty.innershield zlf nou concav si fete noi patrate

Vand bty.innershield zlf nou concav si fete noi patrate

Innershield nou concav pret-128 eur cu transport,fata coppa jo platin soft 2,2mm rosie,tibhar sinus alpha 2,0mm neagra,2 donic coppa jo platin red&black de 2,0 mm.........la 27 eur buc + transp.20 lei si o yasaka biotech 36-38? rosie max...la 14 eur+ 20 lei transp.pt.cine cumpara mai multe lucruri transp. Incide tot 20 lei.fara reduceri,preturile sunt deja fffffffff mici.va multumesc pt.lectura.stima
Tin sa spun ,pt.o si mai mare transparenta ca imaginile sunt reale dar nu ale lemnului cu pricina............fiind nou, mi-am permis sa-i pun foto de prin siteuri internet.daca cineva e intr-adevar interesat si tine neaparat,ii fac si foto originale da' sa va schimba numai seria...........restul e identic si precis ca-n foto relative.Mai e ceva schimbat......................PRETUL.............evaluati DVS...........multumesc,sper de intelegere..............DORESC TUTUROR PROGRESE RAPIDE IN TENISUL DE MASA.........(RECOMANDARE DACA-MI PERMITETI):STATI MAI DEPARTE DE MASA SI,VAZAND MAI BINE MINGEA.............VETI AVEA INTR-ADEVAR PROGRESE NEASTEPTATE........

Ultima editare:
paleta e hobby.iar la 44 de euro nu o sa ti-o cumpere nimeni.un prieten de-al meu a avut un butterfly hobby pe care a dat 170 de ron, sau ceva de genul, si a vandut-o la jumatate de pret cu toate ca paleta era jucata de 2 ori.mai uite-te la pret nitel si lasa-l sa coboare: nu-i place sus!o seara buna

Ce scrie pe fete ?
Ca din poza nu se vede scrisul..
Multumesc

Vand materiale tenis de masă

Jucat cam 2 luni dar tinut cu complimente,vand acest popular lemn la numai 68 eur cu transport,priza dreapta (st)
redus si ultim pret............65 cu trANSP INCLUS

---------- Post added 21-May-2011 at 11:51 ----------
nu va sfiiti in fata unui asemenea exemplar.......intrebati-ma daca nu-l cunoasteti.....va dau orice info.doriti......VA multumesc
---------- Post added 21-May-2011 at 12:02 ----------
lemn inca disponibil

Ultima editare:
Vand materiale tenis de masă

Pantofi sportivi folositi 6-7 antrenamente butterfly gel-pret 30 eur cu transport si huse butterfly si stiga ca noi,pret 15 eur cu transp/buc.

Vand fete bty.,stiga si donic

Vand fete bty.,stiga si donic

1.ten.05 neagra 2,1mm jucata 1luna jumate tinuta maniacal masuri 150/157-eur 25.....2.ten.05 rosie 1,9mm jucata 1luna jumate tinuta f bine cu o simpla ciupitura langa bord (stanga sus) masuri 150/157-eur 23.................3.stiga neos 2,2mm rosie abia taiata masuri 157/164(si pt. Lemne suprafata mare) jucata o data-eur 19.............4. Stiga carbo neagra 2,2mm,masuri 157/163 jucata o data-eur 20...............5. Donic coppa jo platin rosie max masuri 152/157 cu o taietura dreapta sus spre bord(fata ok daca n-ar avea aceasta taietura)-eur 10.............6.ten.05 neagra 2,1mm masuri 148/156 jucata 5 luni inca fata decenta-eur 14...........7.ten.05 rosie 1,9mm masuri 150/154 jucata 3 luni fata tinuta ffffff bine -eur 18..........toate fetele descrise mai sus costa 15 lei pt transport si nu se negociaza pretul..........va multumesc pt. Lectura

Ultima editare:
stiga

stiga

gumele stiga reduse la 17 eur /buc (68lei)+transp.15 lei.Va aduc aminte ca fetele sunt noi abia taiate(mari)

joola

joola

reducere la lemnu' joola swe carbon......la numai 55 eur transp.inclus si la fetele joola green 65 lei/buc cu transport

cum procedam cu plata daca vreau sa cumpar de la tine ?trimiti ramburs?sau cum?

Am deja un pachet bun de feedback- uri daca va uitati si poate sa va confirme toti cei ce mi-au dat feedback,de regula mi-au trimis banii in cont si eu le-am trimis marfa prin atlasib si n-am avut niciodata probleme.In București(ca eu ii am pe ai mei acolo),clientii mei s-au dus acasa la tata,le-am dat adresa mea........si dl.Tibi care a cumparat si dsul.2 lemne de la mine.......s-a intalnit cu tata acasa la mine si poate sa va confirme(cred).Eu ma ocup cu vanzari cumparari in toata lumea si nu pot risca sa-mi pierd clientii.......VA multumesc si astept sa va tratez cu manusi albe.Bafta in viata si-n ping pong......STIMA Edy.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus