ÎNCHIS vand xiom omega IV si Tibhar nianmor, jucate o ora!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

lica george

organizator local
Le-am probat pe un lemn "donic black devil" ce are masuri 150/150. Nu m-am inteles cu lemnul!
Am dat doar lemnul, am ramas cu fetele. Nu pot sa le mai folosesc, ca am doua lemne de 150/157 (masurile clasice) si fetele sunt prea mici.
Precizez ca fetele sunt ca si noi, jucate o singura ora!... au eventual doar cate o scama pe ele!... :)
Daca noi sunt 280 lei,(150-omega, 130-nianmor) ma gandesc sa scad cate 50 lei de fata, pentru acea ora jucata! ;)
Le dau impreuna!
Transportul il asigur eu...
Cele bune!
VANDUTE. TOPIC INCHIS.

Ultima editare:
Da, este max.
Pt dvs. ca va apreciez, o s-o trimit si solitar...
ma cam deranjeaza ca va trebui sa fac doua colete si doua drumuri la posta, in acest caz... dar "asa e-n tenis!"... :)
ma gandesc totusi ca mai degraba se gasesc doritori separat, decat unul care sa doreasca exact aceasta combinatie!

Multumesc pentru aprecieri.Te rog atunci sa-mi trimiti fata cu pricina daca te-ai hotarat s-o faci la urmatoarea adresa:CIOBANU GABRIEL-Comuna POIANA STAMPEI Judetul SUCEAVA,codul postal nu-l stiu, dar se poate afla de la posta.Merci.Plata celor 100 ron se va efectua ramburs.

D-le Gabriel, am fost intr-o mica delegatie si m-am intors azi... Maine va voi trimite omega.
Sobi, la nianmor astept azi-maine un raspuns de la un coleg.
Specific ca are mai exact 148 cu 148, dar banuiesc ca se mai lasa (largeste) 2-3 mm cu solutie pe ea, ca doar a fost pusa pe un lemn de 150/150.
---------- Post added 11-May-2011 at 21:17 ----------
topic inchis

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus