AmaTur: Turneu A Turneu A București-CHIAJNA Memorialul Andrei Cioran 14 mai 2011

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Avand in vedere ca maine se joaca sferturile intre orele 14:45 si 16:15 voi fi ocupat
---------- Post added 13-May-2011 at 19:45 ----------
Dar ar fi extraordinar daca organizatorii fac rost de un proiector ;)

S-au inscris 110 participanti, 42 la OPEN si 68 la AMATORI. Lista celor inscrisi este pe prima pagina.
Se mai pot face inscrieri la sala, in ziua concursului.

Ultima editare:
Regret ca nu pot veni ! Dar am speranta ca totul va fi O.K. Observ insa ,pe lista Open-istilor un domn Lazaroiu,nu il cunosc dar ii doresc succes.

Sunt sigur ca tornadele de Galați ,in speta, Radu Costica si Voinea Sorin, vor aduce o medalie la Galați, iar la amatori e inutil sa sustin pe cineva pt ca unul din ei va aduce o medalie, cine face pariu?

Dragul meu coleg,esti in pericol de a pierde,cu tot respectu ... poate vb dupa ... daca esti barbat.. Costica, Sorine, arata cum se face treaba....

am si eu o mica precizare.....
- eu particip la amatori.... multa lume va intreba de ce ?!
pentru ca fratilor, eu nu joc in nicio divizie, nici macar in onoare...altii joaca in calificari si au voie la amatori, exemplul celor de la spartac.....
- deci acolo este si valoarea mea, LA AMATORI .
SUCCES !!

Tu ai media turneelor A de 22, in consecinta esti inscris automat la OPEN.
---------- Post added 13-May-2011 at 23:45 ----------
Si respectiva medie e facuta din 3 turnee, deci e absurb de discutat de o surpriza sau doua.

De aparator, de aia. La Open dau toti in el, la amatori dau toti in fileu.
Si mai sunt cazuri, cu aceeasi motivatie.

Vasilescu Remus- Curtea de Argeș - amator
---------- Post added 14-May-2011 at 05:13 ----------
Imi cer scuze de intarziere....acum imi scot mana din gips. Sunt situat pe locul 247. Multumesc pt intelegere.

Back
Sus