AmaTur: Turneu A Turneu A București-CHIAJNA Memorialul Andrei Cioran 14 mai 2011

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Semifinale Open:
Ciobanu - Giol -> Ciobanu
Trifu - Bebe Bodeanu -> Trifu
Finala:
Ciobanu - Trifu
La amatori se joaca eliminatorii, dar nu stiu in ce stadiu sunt.

Ultima editare:
multumim! Un turneu reusit. Felicitari origanizatorilor!
---------- Post added 14-May-2011 at 23:29 ----------
la finala de la open, la amatori ce s-a mai intamplat?

Castigator la open: Bogdan Trifu.
La amatori, Gica Constantin l-a invins pe Nicu Dumbrava in finala.
Cernoiu Cristian a fost intre premiati, dar nu-mi amintesc daca pe locul 3 sau 4.

Clasament la AMATORI:
1 Constantin Gica
2 Dumbrava Nicolae
3-4 Vladu Nicolae
3-4 Cernoiu Cristian
5-8 Dascalasu Catalin
5-8 Costachescu Albert
5-8 Zavricescu Geo
5-8 Sze Ming Yau
9-16 Dinicescu Ion
9-16 Filipescu Iulian
9-16 Wischegg Robert
9-16 Teodorescu Andu
9-16 Grigore Alex
9-16 Dumitrache Lucian
9-16 Codreanu Aldrian
9-16 Constantin Teodor

Ultima editare:
Clasament OPEN:
1 Bogdan Trifu
2 Al Ciobanu
3 Mihai Giol
4 Mihai Bodeanu
5-8 Cristian Rusu
5-8Cosmin Fodoran
5-8 Durdun George
5-8 Iancu George
9-16 Sorin Voinea
9-16 Cristian Teodor
9-16 Alexandru Ilie
9-16 Laurentiu Tigau
9-16 Cristian Ceacarescu
9-16 Costica Radu
9-16 Alex Enciu
9-16 Eleodor Florescu

A fost super, mai ales pentru faptul ca la acest turneu - am dat primele mingi peste fileu - cu fiul meu.
Multumesc organizatorilor.

Cateva impresii de la turneu ,in special pentru cei care nu au fost acolo: A fost un turneu foarte puternic,conditii foarte bune,sala super,mesele la fel.In ceea ce priveste jocurile,C.Fodoran a furnizat prima surpriza cand a trecut de Oaca in ultimii 16 ,apoi in sferturi meciuri foarte tari : Ciobanu -Rusu ,meci in care Cristi a fost foarte aproape sa produca surpriza. Trifu-Durdun ,un meci superb in care Bogdan si-a demonstrat valoarea chiar daca a avut si putin noroc,iar Durdun a dat cu picioarele prin masa la greu facand un "spectacol" negativ.Giol a castigat foarte greu cu Fodoran ca si M.Bodeanu cu Iancu G.In semifinale Giol a rezistat un set cu A.Ciobanu,apoi a intrat in pasa proasta si a pierdut clar.Finala nu am vazut-o dar am inteles ca Trifu a jucat din nou extraordinar.Este bine ca a mai fost oprit si Malex! Felicitari B.Trifu, un caracter extraordinar ,care prin joc si prin comportamentul sau atat la masa de joc cat si in afara ei a fost un exemplu in sala!

Ultima editare:
Felicitari d.lui Cavaler pentru locul 1 open ! (vezi daca joci cum te-am sfatuit :) )

Felicitari echipei din Argeș pentru prestatie si ocuparea celor doua locuri din primii 8 -Amatori ! (dl.Vladu 3-4,Geo Zavricescu 5-8 ).

Felicitari in primul rand organizatorilor pentru efortul depus... Imi pare rau ca a trebuit sa plec mai devreme decat mi-as fi dorit din competetie dar asta este "c'est la vie parshive toujours"...In fine felicitari echipei din Argeș si in special domnului Valdu pentru performantele obtinute...la mai mare...Felicitari lui Bogdanel pentru locul I...as fi vrut sa vad o astfel de finala...oricum de mult asteptam sa il vad acolo...Toate cele bune!

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la un turneu de la 9 la 23, cad moral ! Am inceput sa obosesc...semn rau, nu-i asa? Regret ca nu am fost la Chiajna de data asta. Felicit in primul rand pe Cernoiu, apoi pe Gica si pe Vladu, pe Dumbrava, natural pe locul 2. La Open finala miroase a ,,blat", dar cine stie? Poate Alex a fost ,,citit". Sa ne vedem sanatosi!

cine stie cunoaste :)))

nu a fost ma blat...a fost o finala amicala ...intre 2 colegi ...si a mai fost si ziua de nastere a lui bogdanel :))

Multumesc fan elor...
Cu George am avut putin mai mult noroc, probabil ca cele aprox. 12 net uri si cele aprox. 8 tusuri l au scos din mana, dar cu Alex e simplu, fiind prieteni si coechipieri, am stabilit sa impartim finalele jucate impreuna, de doua ori el, o data eu, ieri a fost randul meu... singura problema este ca personal, n am prea mai ajuns prin finale.
Situatie pe care o voi remedia la anul, in urma antrenamentelor asiduee de care cu siguranta am sa ma apuc....

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor .
Dl.Bogdan T. modest ca-n totdeuna , dar totusi nu a fost frumos sa-l bati pe nasu . '' STIMA SI TINE-O TOT ASA ''

Un sincer la multi ani, Bogdan ! Valoarea ti-ai aratat-o pe deplin la Targoviște.

Back
Sus