AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-In Memoriam Rocsana Șipoș-Cluj-Napoca-16-17.05.26 (17 Cititori)

Felicitari in primul rand lui Răsvan ,Luci si compania care au reușit sa realizeze acest concurs ,conditii f bune ,cu mult peste ce oferă FRTM ,meniuri bune la sala ,Domnul Sipos mereu atent cu multi dintre noi ,într-un cuvant foarte frumos.Ceea ce remarc cu fiecare ediție ca un lucru negativ inversunarea dusă la extrem de către unii doar, doar or pune mana pe trofeu ,oameni maturi care încearcă sa timoreze copii de 10 ani doar sa câștige meciuri si veterani ai amaturului care prin aceleași tertipuri moștenite de ani de zile combinate cu licori bahice reușesc sa faca mereu un show de prost gust.Felicitari tuturor ,bravo Andrei Vitan un băiat extrem de respectuos si modest in comparație cu alții.Felicitari si coechipierilor mei ,le mulțumesc pt participare .

Neculai Alexandru am uitat un hanorac de la Adidas negru scria Adidas pe maneca dreaptă l am uitat pe o mantinelă mulțumesc anticipat

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus