YEO este lemnul meu de penhold momentan. Il joc cu DHS SKyline Tg2 40' boostat cu un strat de HNW si 729-08 PRO de 45ESN pentru rever. Dar nu stiu daca te ajuta sa-ti fac o caracterizare pe joc. Ce pot spune este ca in general YEO e rigid la impact, dar are catapulta destul de mare, are sweet spot foarte mare pentru o paleta cu 5 straturi de lemn, are viteza mare si merge bine cu buretii hard >47ESN. Vibratiile se simt OK (dar in penhold orice lemn se simte mai puternic pe vibratii decat in shakehand) si nu este nimic suparator, desi lemnul e destul de tare. E destul de precisa in control, dar trebuie sa ai mana excelenta pentru loviturile dificile.
Donic SENSO nu mi-a placut deloc in shakehand. Este pur si simplu prea inceata si pare o paleta mai degraba pentru bureti soft/soft de 45ESN sau mai putin. Are control bun, mai ales in jocul scurt, dar pur si simplu te lupti cu ea sa dai un loop ca lumea iar blockul este cam random cu ea. Reverul este destul de crispy, orientat spre viteza, dar nu mi s-a parut nimic deosebit . Am jucat cu H3 NEO OS in 39' neboostat si Moon 53 Speed pe rever.
Stiga Clipper nu am avut...cu atat mai putin un cybershape. Dar fiind un clipper, daca vrei sa joci cu asa ceva, cea mai buna clona de clipper e DHS Long 3. Daca nu-ti permiti, ia-ti un Tibhar BS Sig1 (foarte misto si lemnul ala) si mergi sa-ti dea Bernie cu subsemnatul pe ea pentru noroc
Tibhar BS Sig1 cu DHS H3 NEO Provincial OS 39' neboostat si Nitakku G1 2.0mm se simte 9.5/10 dupa pareea mea. Viteza suficienta, control foarte bun, vibratii OK, sweet spot bun, spin bun. Daca Tibhar barbiereste un 0.1mm din Aoyus ala central (ca sa fie un pic mai flexibila) si pune un maner chinezesc pe ea, pentru mine ar fi combinatia ideala